כן פשוט גועל נפש, אני ראיתי את זה ולא האמנתי.
כן פשוט גועל נפש, אני ראיתי את זה ולא האמנתי.
|
|
צריך פשוט להרוג כמה שיותר פעילי חמאס ולהחליש אותם בכמות כזאות שהם יהיו חייבים להכנע !
חחח גאי
מדברת בכללי על הערבים. שהם חראות מכל הכיוונים (איזה חרוז.. ממש המוטו החדש)
פיקוד העורף חילק הערב הוראות לתושבי כל האיזור המרוחק 40 ק"מ ויותר מגבול רצועת עזה, כולל לתושבים בבאר שבע, להיערך לכניסה תוך זמן התראה של דקה למרחבים מוגנים. (אור הלר)
יאוו כמה נמאס לי לראות את התגובות המפגרות שלך...
את יודעת בכלל על מה את מדברת ? את בת שמונה לכי לשחק בבובות של רוני סופרסטאר...
ובכלל גם פעילי החמאס לא אשמים הם בכלל באו לשחק פריזבי ואז איזה אחמד נתן להם טילים ואמר להם לשגר אותם לישראל..
מה לא ככה ? או שזה בכלל הסיפור של החיזבאללה ?
רגע זה אותו דבר נכון ?
נערך לאחרונה על ידי OneAndOnly; 29-12-2008 בשעה 01:27.
One&Only
וואי זוהרה, באמא שלך, סתמי את הפה.
עלק שמאלנית, את לא גרה בכלל בארץ מה את משחקת לי אותה?
לכי תחיי שבוע בשדרות ביום רגיל נראה אם את נשארת עם הדעות הטיפשיות שלך.
מה שצה"ל עושים זה מפוצצים בצורה הכי מדוייקת שהם יכולים פעילי חמאס ומטרות שקשורות לחמאס,
תאמיני לי שאם הם היו רוצים למחוק את עזה, זה היה קורה מזמן.
אנחנו לא יכולים להשמיד את עזה ולהכנס בהם בכל הכוח כי עזה נמצאת בשטחי ישראל, עזה אמנם לא מדינה בפני עצמה ובגלל זה אי אפשר לתקוף ולהרוג אזרחים אך בהחלט אפשר להרוג גורם כלשהו שמאיים על מדינת ישראל.
תגידי מה שאת רוצה ותגיבי כל מני תגובות שמאלניות שאין לך מושג למה את מגיבה אותם בכלל, אבל שיהיה לך ברור, את גרה בקיבינימט! מוגנת ושמורה, לא יודעת מה הולך פה חוץ מזיוני שכל שהתקשורת מוכרת לך.
אז תעשי לי טובה, תישארי שם, תתעסקי בבעיות שלך! כי מה שהולך פה, לא בדיוק בעיה שלך.
מה שאתה שומע בחדשות בישראל זה דיווחים מהתקשורת של הפלישתים שנמצאים שם.
מה המטרה שלהם להגיד שרק פעילי חמאס נהרגים? למה שהם לא יגידו שאנחנו רוצחים אזרחים ויעבירו לנו ולעולם תמונת מצב לא אמיתית כדי להוציא אותנו לא בסדר? תחשוב על זה.
צה"ל לא מנסים להרוג אזרחים חפים מפשע, תאמין לי שאם הם כן היו רוצים עזה לא היתה כמו שאמרתי.
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 29-12-2008 בשעה 02:59.
>_>
אני חיה בקליפורניה לפאקינג שנה, וגם זה בשליחות המדינה ובניגוד לרצוני.
האמת שאני ממש רוצה לבקר בשדרות.
ואני לא מדברת על הדעות הפוליטיות שלי-אני מדברת על היגיון בסיסי:
כל פעם שישראל עושה משהו קטנטן בעזה, כל העולם בא לנזוף בישראל, ואנחנו הופכים לשיחת היום באו"ם(ולא לטובה). אני לא אומרת שצריך לשתוק. אני פשוט אומרת שאין לי פיתרון לכל הבעיה הזאת.
צה"ל זה הצבא היחיד בעולם שמנסה לדייק כל כך בפגיעות כדי לא להרוג אזרחים. הוריי לנו!
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
אז מה בעצם הצד הפוליטי שלך? את לא פונה לשמאל ולא לימין? אי אפשר להבין כלום מההודעות שלך.
לא אמרתי שזה לא בניגוד לרצונך, בכל מקרה ככה או ככה את גרה בקליפורניה, מוגנת בטוחה בלי לרוץ כל 5 דק' למקלטים, בלי לחשוש לצאת מהבית, בלי לשמוע בומים ואזעקות כל היום. ובגלל זה ההודעות הסתמיות שלך.
לבקר בשדרות? תחיי שם שבוע, אז נראה.
אתם חושבים שיש מצב שלבנון יתערבו ויתחילו להפציץ את הצפון?
נערך לאחרונה על ידי Shon.; 29-12-2008 בשעה 10:06.