שלי היה ב FM 08.
10:0 עם ריאל מדריד על חטאפה D:
מה שלכם ?
שלי היה ב FM 08.
10:0 עם ריאל מדריד על חטאפה D:
מה שלכם ?
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 29-12-2008 בשעה 13:29.
Real Madrid ♥
|
|
12-0 בליגת האלופות עם ליברפול על לגיה וארשה
ניצחתי עם הפועל ת"א בבלומפילד 1-0 את מילאן.
אין הרבה שערים אבל זאת הפתעה ענקית.
13-0 בFM08 על סביליה עם בארסה... בניתי שם אימפריה אחרי 5 עונות והניצחון היה בעונה השנייה...
בעונה השלישית אגב, ניצחתי את ריאל מדריד 6-1 בקאמפ-נואו.
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
מבחינת שערים 9-0 על נומנסיה עם סביליה
מבחינת הפתעות
הייתה לי עונה של ניצחונות דחוקים עם מכבי חיפה בסן סירו על מילאן ואינטר ובקריית אליעזר על מנצ'סטר
ניצחון 3-0 על סביליה בסאנצ'ז פיחואן
ו4-3 בהארכה על ריאל מדריד בגמר הצ'מפיונס
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
סיימתי את שלב הבתים במקום הראשון איכשהו עם הנצחונות ובדרך לגמר מול ריאל היה קשה אבל הצלחתי
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עונה רביעית
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אם מבחינת הישגים. אז הצלחתי לנצח את המבורג עם הפועל תא' עונה ראשונה והעפתי אותה מגביא אופא
הניצחון הכי גדול שלי 11:3 עם מנצ'סטר יונייטד על ביתר ירושלים
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
לא זוכר את הניצחון הכי גדול שלי אני כבר משחק ממנג'ר 2 מעונת 95-96 לא זוכר חחחחחחח
אבל הדבר הכי גדול שעשיתי זה במנג'ר 06 לקחתי את מכבי ת''א לזכיה בליגת האלופות וגם באותו מנג'ר לקחתי
את אמפולי לצמרת הליגה האיטלקית נגד אינטר על התואר האליפות אבל אז בסוף פירמתטי את המחשב והכל נמחק
ויש מצב שהניצחון הכי גדול ומפתיע זה 6-0 על יובנטוס
ozzy, הגעת עם מכבי חיפה לגמר ליגת האלופות? איך לעזאזל, אני חייב לנסות את זה.
על כל פנים - עכשיו אני עם ולנסיה, זכיתי פעמיים ברציפות בליגת האלופות ופעם אחת מתוך 3 בליגה. פעמיים זכיתי בגביע ורק שתבינו, עשייתי את ולנסיה אימפריה מבחינה כלכלית. שאתה מתחיל עם ולנסיה היא נמצאת עם תקציב של מיליון אחד בלבד. העלתי שחקנים מהנוער והתחלתי לעשות חייל.
הנצחון הכי גדול שעשיתי - 3-2 על ארסנל בגמר ליגת האלופות. בעונה ה-3 עשיתי את זה וכל מי שמשחק במנגר יודע שארסנל ניהית הקבוצה הכי טובה במשחק BYFAR. קרלוס ולה מתפתח שם, אדביור, ואן פרסי, וולקוט, קלישי וסגנה. נצחון פשוט מדהים עשיתי שם אחרי שפגרתי 2-0... דוד ויאה עם צמד וגיוספה רוסי חתם בדקה ה-94 את גול הנצחון מאיזה קרן.
עוד משהו - לקחתי עם ניוקאסל יונייטד אליפות והגעתי איתה לגמר ליגת האלופות, שם כמובן הפסדתי לארסנל. ארסנל יותר מידי טובה שזה מעצבן.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-01-2009 בשעה 09:53.
Siete