כותרת
כותרת
|
|
כן, אם רוצים לראות עוד תוצאות.
אני בעד.
נערך לאחרונה על ידי T0Blerone; 30-12-2008 בשעה 18:14.
אי אפשר לנצח ארגון כמו חמאס במצב שלנו בארץ ללא כניסה קרקעית.
בסופו של דבר דרך האוויר לא ניתן לנצח את החמאס בלי לפגוע בהרבה מאוד חפים מפשע, דבר שאסור למדינה לעשות כל עוד עזה נמצאת בתוך גבולות ישראל.
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 30-12-2008 בשעה 18:07.
מפחד טיפה על החיילים..
לא יודע, עדיך לעשות את זה מהאוויר..
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
טוב מאוד הכניסה הקרקעית , נראה להם מזה , זה מה שצה"ל צריך לעשות .
בדיוק הפוך חמודי,תקיפות אוויריות עם מודיעין כמו שהיה עד עכשיו זה האידיאל.
בתקיפה קרקעית, כשאתה נכנס לעזה לרחוב מסוים ויש בו 19837 אזרחים ומתוכם רק 50 אנשי חמאס שמשתמשים באזרחים כמגן הרבה יותר קשה לך להוריד אותם.
וראינו את זה גם בלבנון שעל האדמה הם זיינו אותנו מה לעשות נגד צבא גרילה קשה להלחם במיוחד באזורים כאלה של שטח בנוי.
אני מתנגד לתקיפה קרקעית כל עוד אפשר לתקוף מהאוויר, וכמו שכבר אמרו פה זה הפתרון האחרון אם אין בררה.
נערך לאחרונה על ידי BarX; 30-12-2008 בשעה 18:15.
אתה מרגיש כל כך חכם בתגובתך?
אם כן, בוא תסביר לי למה חכמים ממך החליטו שצריך להכנס קרקעית מאשר להשאר עם התקיפה האווירית שלא מסכנת אף לא חייל אחד?
משעמם להם? בא להם שחיילים שלנו יהרגו חס וחלילה? אם זה מה שאתה חושב, שהשם יהיה איתך ידידי.
חוץ מזה, אני לא מבין על מה אמרת ההפך?
על כלום? ז'א, אתה אמרת בדיוק מה שאמרתי "זה הפתרון האחרון אם אין ברירה", ואללה באמת? ולמה אין ברירה? אולי כי תקיפה אווירית בעזה לא יעילה כי אי מנסים להמנע מלהרוג אזרחים חפים מפשע?
אנשים, תכניסו לראש, עזה לא מדינה! עזה נמצאת בתוך גבולות ישראל!
אי אפשר להכניס מטוס שיפיל כמה פצצות וישמיד שם את כל הערבים! אי אפשר! צאו ממלחמת העולמות שלכם כבר!
לדעתי זה קצת מיותר כי עצוב לי על החיילים ואני פוחד שיפגעו וזה
עדיף עוד קצת זמן תקיפה אווירית ואז אולי קרקעית.
אבל אם זה מה שהממשלה מחליטה אני איתם!
אני חושב שבשלב הזה עוד לא צריך תקיפה קרקעית אם כי בסופו של דבר אנחנו נצטרך לתקוף מהיבשה כדי להרוג את המנהלים של החמאס (לא הפעילים) שלצערי תקיפות אוויריות אי אפשר להרוג אותם.
לא טוב, יהיו לישראל יותר מידי הרוגים, בזמן זה עדיף מתקפות אוויריות כי גם אין לנו ממש הרבה הרוגים ואלו אזרחים, וגם מפציצים אותה, אם צה"ל יכנס יהיה שינוי אבל זה יכלול המון הרוגים.
בטח שכן ..
שלא יהיה כמו במלחמת לבנון ה2 שמטוסים ניכנסו ופוצצו רק עצים כי לא היה להם מה ..
אם לא יהיה רגלי זה לא יסתיים בחיים ..
עכשיו הצבא מספיק מיומן לזה ..
והוא יכול לקרוע להם ת'תחת ...
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
בשלב הזה נגמרו רוב המטרות והיעדים שניתן לתקוף אותם מהאוויר שצהל הציב לעצמו.
מה זה אומר? צריכים להכנס מהקרקע על מנת לנטרל את החמאס שממשיך עם ירי הרקטות ומתחיל לשקם את מערך הטילים שלו.
פעולה קרקעית תביא אבדות כמעט בוודאות לצערנו, אין מה לעשות עם המצב, חמאס יותר ממוכן לפעולה קרקעית, כל הדרך לפנים ממוקשת, ממולכדת ולהם יש יתרון בשטחים שמוכרים להם ובהם הם התאמנו ויודעים בידיוק מה מסתתר בכל פינה.
צריכים לשתק את החמאס, אנחנו רואים כל היום מזלט"ים שפשוט מחפשים מטרות לתקוף, מאגר היעדים פוחת ופוחת, אישים מרכזיים בחמאס נעלמו מהקרקע וירדו למחתרת, לא ניתן לעשות הרבה מהאוויר, חפים מפשע נפגעים וצריך להתחיל להיות אפילו יותר ממוקדים.
אנחנו מתחילים לשמוע קולות מהדרג הבטחוני מדיני על הפוגה, לפי מה שאני מבין זו תיהיה טעות, כי חמאס יגידו את המילה האחרונה, תהדייה נוספת לא תעזור, כפי שניתן לראות התהדייה שהייתה רק חיזקה את החמאס, אסור לנו לתת להם להתחמש שוב, צריך להכנס לעזה ולהשתמש בכמה שיותר כוח הרתעה שניתן, אסור לספוג אבדות, אסור לאבד אנשים, צריכים להתפלל שכולם יצאו מהמבצע הרגלי בחיים, אבל אנחנו חייבים להודות, שאין עוד הרבה מה לעשות שעוד לא עשינו מהאוויר, הם ממשיכים לירות, ופוגעים בנו יותר משבעבר, ומשדרים מסר שעדיין יש להם כוח למרות כל ההפתעה והמבצע, זה רע מאוד לישראל.
נקווה שיש לדרג הבטחוני עוד מס' הפתעות בשרוול, מה גם שחיזבאללה נערך כנראה לחזית נוספת במידה וכוחות קרקעיים יכנסו, צריך לעשות חושבים.