בשלב זה ישראל עושה "שרירים" ומראה נכונות לכניסה קרקעית, אבל בסופו של דבר לא יהיה מנוס מלהיכנס לתוך עזה.
קל זה לא הולך להיות וכמו בכל מלחמה\מבצע יהיו אבידות של חיילים, אבל אין ברירה אלא להכניס את החי"ר לתוך עזה ובאמת לפגוע בחמאס בצורה קשה וכואבת.
בשלב זה ישראל עושה "שרירים" ומראה נכונות לכניסה קרקעית, אבל בסופו של דבר לא יהיה מנוס מלהיכנס לתוך עזה.
קל זה לא הולך להיות וכמו בכל מלחמה\מבצע יהיו אבידות של חיילים, אבל אין ברירה אלא להכניס את החי"ר לתוך עזה ובאמת לפגוע בחמאס בצורה קשה וכואבת.
|
|
השאלה מה באמת מצפה לנו בפנים, אני חושב שאסור להכניס כוחות קטנים, צריך להכניס משהו בסביבות גודל של 20-30 אלף חיילים מהמיומנים ביותר שיש לצה"ל להציע, אם יכנסו במאסה ובכוח לחמאס לא יהיה סיכוי, כמובן שיהיה גיבוי אווירי וימי כל הזמן שימשוך את החמאס ויפצל את מערך הכוחות שלהם.
זה סיכון מול סיכוי.
האיזור עלול להיות ממוקש.
אכן יש הרבה מלכודות בתוך עזה, זה הדבר שמפחיד את צמרת הצבא.
אני אמרתי בדיוק מה שאור (הבעלים) אמר רק בתמצית.
ד"א
אור אתה חושב שהחיזבאללה יתקפו את הצפון?
אם חיזבאללה יתקפו בצפון לא תיהיה להם תמיכה של תושבי לבנון, דבר חשוב מאוד, הם כרגע לא קשורים למהלך, הפעילות האחרונה שהייתה בלבנון החלישה מאוד את החיזוק שקיבלו חיזבאללה מתושבי לבנון, אני מאמין שנאסראללה עושה שרירים, ואין לו אומץ לעשות משהו, בצעדים של התחמשות חיזבאללה והערכות בצפון הוא מביע את תמיכתו העמוקה בחמאס, אבל במבחן האמת, הוא לא ירצה להכנס לעימות עם צה"ל שיכול לעלות לו ביוקר, הוא יושב בבונקר שלו ושולח אנשים למות, ומביא את המוות על רבים חפים מפשע, הוא כבר אמר בעבר שאם היה יודע את תוצאות מלחמת לבנון מהצד הלבנוני הוא לא היה יוצא לעימות עם צה"ל, למרות שעכשיו המצב יותר רגיש, ולצה"ל יהיה קשה להתמודד ב2 חזיתות, צה"ל הפיק לקחים, ואני בטוח שבצה"ל מוכנים לתרחיש שגם חיזבאללה יתקוף, כיסו את כל התסריטים האפשריים למתקפות מכל הכיוונים, הצבא לא סתם אסף מודיעין במשך חודשים.
ושוב, אנחנו רק יכולים לשבת ולחכות להתפתחויות.
חזבאללה לא יתקוף.
למרות כל השטויות שנסראללה מדבר כל יום, הוא יודע שבמלחמה האחרונה הוא לא ניצח והוא גם אמר שאם ידע שזה מה שיקרה הוא לא היה מתחיל עם זה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3379883,00.html
תושבי לבנון ממש לא רוצים להפגע ולהכנס לספין שהם לא קשורים אליו בכלל.
כרגע לא
צריך להמשיך להפציץ
ואז מתי שמחליטים להכנס אז צריך איזה חצי שעה להפציץ ואז עזה תיהיה מוכת הלם ואז נכנס ונגמור אותם סופית
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"