אבא שלי זכה בהגרלה של מסך מחשב.
אתם?
|
|
IPOD Video 30GB...אבל זה היה לפני שנתיים.
מצטער שאני ככה אבל..
אתה בתור מנהל פותח כאן אשכול בכללי שיש לכך תת-פורום במיוחד בשביל זה ואחר כך אתה נועל ומצנזר לאנשים שפירסמו הזמנה מחוץ לפורום הזמנות.. אתה לא מתבייש!? כאילו רציני.. מה הקטע..? יש לזה תת-פורום.. אני אומר לך את האמת אם אני לא רואה שאתה מעביר את זה עד מחר אני פותח עלייך אשכול תלונה עם אותה הודעה הזאת ואני יבקש שיורידו אותך מניהול. כי מנהל שאומר לאחרים לא לפתוח אשכולות לא קשורים שמחוץ לתת-פורום המיוחד להם ואז הוא בעצמו פותח אשכולות שלא קשורים אז לא מגיע לו להיות מנהל. מקווה שאתה תבין אותי ולא אכפת לי אם תיתן לי אזהרה או באן על זה כי ברגע שאני ייצא מהבאן אני יתלונן עלייך. ורוב הסיכויים שאתה תערוך את ההודעה הזאת ובגלל זה אני שומר אותה על המחשב או במייל.
תאמת לא תכננתי לערוך לך את ההודעה.
וזה שיקול שלי לפרסם את הדיון הזה פה ולא בתת פורום מתנות חינם.
כי בפורום הראשי יש יותר פעילות מהתתי פורומים.
וזה ממש שונה בין האשכול הזה , להזמנות שמשתמשים פתחו בפורום הראשי.את החוק הזה לא אני קבעתי , אבל אלה החוקים , וכל המשתמשים צריכים לנהוג על פיהם.
תאמת אני גם לא יעביר את זה , אז הודעה הבאה שלך , לא משנה מה תרשום , אלא אם זה יהיה קשור לנושא , אני אמחוק.
תומך בדבריו של trock...
ולעניין זכיתי שנה שעברה במסך למחשב וכדור עור אמיתי של ליגת העל בכדורסל(שווה 600 שקל) ומשחק פליסטשיין, זכיתי פעם בסופרגול שהייתי קטן במנוי לעונה לקבוצת כדורגל והשנה זכיתי בgps נייד ובהגרלה הגדולה של נאובוקס במקום השלישי
יש לי מזל לא
?
[CENTER]
קשית של סיפפה
ומדבקה של אני אוהב את ישראל.
אוזניית בלוטוס
150$שקרעתי תתחת בשבילהם אבל לא השקעתי מהכיס שלי
![]()
כלום עגול
אמממ...תרופה נגד אפטות ושמפו מפנק למקלחת אחת!
כרטיסים לבומבמלה (אבל לא הלכתי)
כרטיסים לסרטים
DVD של סרטים
כרטיסים להופעות
דיסק און קיי 1GB
אלה הטובים..
2 ארוחות בבורגר קינג
זכיתי ב-2,000,000 יש לי מזל לא
סתם לא זכיתי בכלום