אאאאשריך !!
|
|
אני יאמר לכולכם משהו קודם כל ראיתי שיש פה שבאמת קיבלו יותר מפרק (ולאותם אלו שקיבלו אני לא הרבה בפורומים אז תסבירו לאלה שלא מבינים שזה עוזר שזה כן עוזר ) ואני אנסה גם.
תהילים תורה וכל זה זה מה שיציל חיילים וזה שאמר תתגונן (אני לא בישובי הדרום).
אם היה אחד מהמשפחה של מישהו שם היה קורא כל מה שיכול אם היה יודע שזה יעזור. וכולם יודעים שה' קיים ואלה שלא מאמינים דוחקים את עצמם או לא רוצים להאמין כי רואים בחוש וגם בראיות שה' קיים.
דבר שני אפשר לראות כמה ניסים יש ברוך ה' שכמה טילים נופלים יותר מ80 ולא נפצעים הרבה בן פורת יוסף אלא נופלים לרוב בשטחים פתוחים. אז תקדישו 5 דק' או 10 מה7 שעות שלכם על המחשב בשביל עם ישראל.
וזה שאמר ה' לא קשור מה אתה מדבר אחי? מה זה השטויות שאתה אומר על מי אתה מתגאה ? אנחנו ואנחנו זה מה שאומרים אל תאמר כחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה שאנחנו בלי הקב"ה לא חיים (אומה כזאת קטנה) ואתה אומר הצבא (לא שמזלזל בצבא ) אבל תדע שהקב"ה זה שעושה את כל זה.
נערך לאחרונה על ידי danel_24; 30-12-2008 בשעה 19:57. סיבה: דבר חשוב מאוד מאוד.
מה קשור עכשיו תהילים?
אם נקרא תהילים אז יהרגו פחות אנשים ולערבים יהרגו יותר?
איזה בולשיט רוחני!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 30-12-2008 בשעה 20:52.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
http://www.tehilim.net/ ואשריך תדע שאתה עוזר להם .