1800 זה מעט?
אתמול עשיתי את התפריט של ה1200 ולא הייתי רעב.
1800 ליום זה דיי ויותר.
1800 זה מעט?
אתמול עשיתי את התפריט של ה1200 ולא הייתי רעב.
1800 ליום זה דיי ויותר.
|
|
יש לי בן דוד שעשה את מה שאתה מתכוון לעשות וסיים עם תוצאות ממש לא טובות..נהיה לבן וחיוור..שחיף בלי שומן ושריר בכלל גוף מעוות פריחות מוזרות כאלה מאחורי הידיים..
מזלו שהוא קיבל מודעות..והיום הוא מתפתח ממש יפה..
תפסיק לזיין את השכל, אף אחד לא נהיה חיוור מ1800 קלוריות ביום, זה אפילו יותר ממה שאתה אוכל ביום ממוצע.
אולי זה תפריט של בן אדם שלא רץ שעה ביום.אתמול רצת ולא חשת רעב? אז אתה מוזר.
יש לי גרעון קלורי של 1000 קלוריות ביום.
אם לא הייתי רץ הייתי אוכל 1200 קלוריות ולא 1800.
הוא צריך 20%ש ולא 40% מכלל התזונה יהיה שומן. 40% זה פי 2 מהכמות המומלצת, מיותר, ולא בריא.
שמע, אני הייתי סומך על משה, הוא מבין מה שהוא אומר.
אני עדיין מחכה לתגובה שלו, אולי יש מאורי התגובה הקודמת רעיון חכם אבל בלי הסבר מה זה שווה?
חוצמזה שבהצעה שלו אני אוכל הרבה פחות אוכל מבחינה כמותית ואהיה יותר רעב.
ד"א - יום שלישי בדיאה ואני ממש לא רעב.
1. ה 40% שאתה בוכה עליהם זה לא 40% אלא מחישבוב כליל יוצא לי 27-26% מכלל התפריט
2. כדי שיעמוד הזין, כדי שההורמונים שלך לא יזדיינו וכדי שהרצטפטורים שלך ימשיכו לחיות הא וכן שכחתי את הלפטין (שאחראי על קצב חילוף החומרים והרעב שלך והסט פויינט של הגוף שלך)
3. זה לא שאני מאכיל אותך בשומן טראנס כל היום, אתה יכול לעלות גם ל100 גרם שומן והרמות כולסטרול שלך בדם ושאר הפרמטרים טרגלצרידים יהיו תקינים אבל זה פשוט יבוא על חשבון חלבון שהוא לא פשוט חשוב ופחממה כדי שתרגיש בין אדם ביומיום ולא סמרטוט עם קטוזיס ונפילות סוכר
4. לא בריא זה רק בקבר
בהצלחה.
ההורמונים מורכבים מחלבון והרצפטורים מפחמימות למרות שחלקם (של ההורמונים) מיוצרים ברקמות שומניות (שיש לי הרבה מהן). הגוף לא מסוגל פשוט להשתמש בשומן הקיים למטרות האלו?
50 גרם שומן בחיטוב זה בסדר גמור, אתה מגיע לזה בקלות ואתה לא מכניס פה שומן טראנס הכל שומן איכותי.
אנחנו מדברים על אבוקדו, טחינה, שמן זית, אומגה 3 וכו'.