בהצלחהמקווה בשבילך שכן
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נראה לך שאתה באמת תעלה לפקחות כלשהי יא חתיכת מוגבל עכשיו זה ישאר פה כל הזמן.
למה שלא יעלה? הוא כמעט שנה מנהל פה
זה בגלל שבחיים לא יהיה לכם מנהל כמוני וכדי שלא תשכחו אותי
איזה שוויצר חח כנראה כבר שחכת שגם אני ניהלתי כאן וזה לא שאתה טוב,אלה סתם אתה שחצן רוצה להשוויץ, אז תווליום קצת תנמיך רק תדע דבר אחד, שאין לי כח להמשיך
חח באטלים הולכים פה..
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
דרך צלחה?
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
אייל אני לא ירד לרמה שלך וליאור אל תסמן את הרווח הזה: <לך תזדיין יא חתיכת הומו נחש אין לך מה להגיד אל תגיד.. וד"א אתה לוזר כי סימנת>
נכתב במקור על ידי kondofoni אייל אני לא ירד לרמה שלך וליאור אל תסמן את הרווח הזה: <לך תזדיין יא חתיכת הומו נחש אין לך מה להגיד אל תגיד.. וד"א אתה לוזר כי סימנת> רון אל תסמן את הרווח <בוא'נה יא שמן, מי אתה בכלל, שב כבר בשקט יא מכוער.... וד"א למה אתה לא נחש משקפיים?> <פראייר שסימנת>
נערך לאחרונה על ידי Mr Hardal; 31-12-2008 בשעה 22:19.
חחחח פראייר שסימנת חאלס לריב אבל ברצינות אל תסמנו את זה. <שתיכם נחשי משקפיים ביחד ושמנים ביחד חהחהחה>
חח סבבה ליאור אין בעיה אני זוכר
תישאר אחי אתה מנהל טוב!
באתם לפה לריב או מה חאלס
נכתב במקור על ידי kondofoni חח סבבה ליאור אין בעיה אני זוכר בסדר מה אתה מאיים, מתלהב שאתה יותר גדול? תרביץ לי שוב שאני מסטול? נ.ב: זה שאתה מאיים עליי זה אומר שכן סימנת את הרווח זתומרת שיצאת פראייר...
נערך לאחרונה על ידי Mr Hardal; 01-01-2009 בשעה 22:25.
רון יש לך אישור להרביץ לו
חוקי הפורום