קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה חדשה שלי..|| פרננדו טורס
    על ידי zoof99 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 10:52
  2. מצ'אפ רצחני! פרננדו טורס או קרלוס טבז?
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 22-07-2007, 10:56
  3. פרננדו טורס חתם בליברפול ל6 שנים!
    על ידי OzzY בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-07-2007, 06:32
  4. פרננדו טורס חתם בליברפול ל6 שנים!
    על ידי OzzY בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 17:34
  5. יאללה פרננדו טורס בדרך לליברפול !
    על ידי Bar בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 11:09
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

[מצ'אפ] פרננדו טורס VS סרחיו אגוארו - עמוד 2

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

עלק אגוארו :|
    אין בכלל השוואה .
    אבל אם אתה רוצה השוואה אמיתי קח את ראול - הנרי.
    Real Madrid ♥

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    אתה אוהד של ריאל ולא שונא את אתלטיקו? זה לא כל כך מסתדר לי, בארסה ואתלטיקו חייבות להיות הקבוצות השנואות ביותר ע"י כל אוהד ריאל כמו שכל אוהד בארסה שונא בדם את ריאל ואת אספניול.

גם אני אוהד ריאל ולא שוננא ממש את אתלטיקו אז מה.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אתה אוהד של ריאל ולא שונא את אתלטיקו? זה לא כל כך מסתדר לי, בארסה ואתלטיקו חייבות להיות הקבוצות השנואות ביותר ע"י כל אוהד ריאל כמו שכל אוהד בארסה שונא בדם את ריאל ואת אספניול.
    אז מה ? אני אוהד את אתלטיקו ומסמפט את ריאל אבל שונא את ברצלונה למרות שאני אוהב לראות אותם משחקים שונא ת'קבוצה הזאת
    שירדו ליגה אמן
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל האוואטר של davidf23
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ברצלונה בנשמה!

ציטוט נכתב במקור על ידי fassass צפיה בהודעה
    בוא נגיד שלדעתי אגוארו לא יכול להגיע לאף מקום עם אתלטיקו מקום 4 זה שיא של אתלטיקו ואני מצטער לאכזב אותך ולומר לך את זה שאתלטיקו אם הסגל שלה לא יכול להגיע לשום מקום רבע גמר ליגת האלפות זה מקסימום לדעתי תלוי מי הם יפגשו ברבע ומקום רביעי בליגה הספרדית קיצר הוא קרוב לשיא שלו באתלטיקו בגיל צעיר מאוד צריך לחשוב בשנה שנתיים הקרובות על מעבר לקבוצה ברמות הגבוהות
    אחי אגוארו חושב כבר על מעבר לברצלונה בקיץ...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אם מסתכלים על ההווה, והווה נחשב לשנתיים-שלוש האחרונות, אז כמובן שפרננדו טורס טוב יותר. אשתקד הייתה לו עונה מדהימה למרות שלא הצליח לקטוף תואר עם ליברפול, כבש בגמר היורו והגשים חלום של כל שחקן. טורס כמעט לקח את צ'לסי לגמר ליגת האלופות אשתקד.. חבל.

על כל פנים, יש פה כמה מגיבים שנוקפים לזכותו של טורס את מצבה הנוכחי של ליברפול (ראשונה) - טורס אחראי לכמה נקודות מהעונה הזאת, אומנם נקודות קריטיות (מנצסטר סיטי, אברטון), אבל היה פצוע רוב העונה וגם כשהיה בסגל, הוא היה בסגל רק בגלל השם פרננדו טורס. על טורס עוברת אחת השנים הקשות בקריירה שלו, אבל בנתיים הקבוצה שלו כדורגל טוב (לא מצוין, אסור לשכוח שצ'לסי מפשלת ויונייטד גם פישלה אך חזרה לעניינים ובגדול מבחינת תוצאות). ליברפול רק מוכיחה עד כמה יעילה לה, ובניגוד לשנים אחרונות גם יוצאת קדימה במשחקי חוץ קשים (ארסנל, צ'לסי עד כה). העובדה שטורס הוא לא אחראי על מיקומה בטבלה רק מדגימה עד כמה חזקה ליברפול השנה, במיוחד בפן המנטאלי.

בהקשר לאגאורו - הכל התחיל פשוט מושלם כבר מהקיץ, או שמה נאמר מסוף העונה שעברה. אגוארו מוכיח עצמו כאחד החלוצים הטובים בעולם, כובש שערים ומוביל את אתלטיקו לצמרת הטבלה. עדיין חסר לו את העניין הזה של להגיע למשחקים גדולים, אבל היי, בוא לא נשכח שלילד לא מלאו 21. אני צופה לאגאורו עתיד ענק, אי אפשר לומר עתיד גדול משל טורס כי גם טורס צעיר (25) ואנחנו הולכים לראות עוד גדולות ממנו.

הזמן יעשה את שלו, אך אני לא חושב שיש ספקות לגבי מי יותר טוב - פרננדו טורס, טורס טורס וטורס. שחקן ענק, חלוץ ענק שהולך לפגוש את ריאל מדריד ב-25 בפבואר לקרב ענקיות אמיתי.
    Siete

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25

אין על טורס...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

מה לעשות מאז שאני ילד לא שנאתי את אתלטיקו עוד בתקופה של קיקו גם נימני שיחק שם וגם ויירי בונא היו תקופות חחחחחחח הקיצר לא שונא את אתלטיקו מה לעשות

משתמש מכור האוואטר של game over
    שם פרטי
    חסוי
    לייקים
    2
    נקודות
    126
    משפט מחץ
    מה,מה קרה?!

בזמן הזה קשה לבחור בין שני השחקנים המעולים האלה
    טורס נתן הופעה בכורה בליגה מדהימה עונה שעברה והשנה בגלל כמה פציעות דיי קשה לו לכבוש..
    אגוארו לעומת זאת נותן הופעה מדהימה בליגה הספרדית השנה. טורס המלך יותר טוב מ-רונלדיניו

Uploaded with ImageShack.us

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    אם מסתכלים על ההווה, והווה נחשב לשנתיים-שלוש האחרונות, אז כמובן שפרננדו טורס טוב יותר. אשתקד הייתה לו עונה מדהימה למרות שלא הצליח לקטוף תואר עם ליברפול, כבש בגמר היורו והגשים חלום של כל שחקן. טורס כמעט לקח את צ'לסי לגמר ליגת האלופות אשתקד.. חבל.

על כל פנים, יש פה כמה מגיבים שנוקפים לזכותו של טורס את מצבה הנוכחי של ליברפול (ראשונה) - טורס אחראי לכמה נקודות מהעונה הזאת, אומנם נקודות קריטיות (מנצסטר סיטי, אברטון), אבל היה פצוע רוב העונה וגם כשהיה בסגל, הוא היה בסגל רק בגלל השם פרננדו טורס. על טורס עוברת אחת השנים הקשות בקריירה שלו, אבל בנתיים הקבוצה שלו כדורגל טוב (לא מצוין, אסור לשכוח שצ'לסי מפשלת ויונייטד גם פישלה אך חזרה לעניינים ובגדול מבחינת תוצאות). ליברפול רק מוכיחה עד כמה יעילה לה, ובניגוד לשנים אחרונות גם יוצאת קדימה במשחקי חוץ קשים (ארסנל, צ'לסי עד כה). העובדה שטורס הוא לא אחראי על מיקומה בטבלה רק מדגימה עד כמה חזקה ליברפול השנה, במיוחד בפן המנטאלי.

בהקשר לאגאורו - הכל התחיל פשוט מושלם כבר מהקיץ, או שמה נאמר מסוף העונה שעברה. אגוארו מוכיח עצמו כאחד החלוצים הטובים בעולם, כובש שערים ומוביל את אתלטיקו לצמרת הטבלה. עדיין חסר לו את העניין הזה של להגיע למשחקים גדולים, אבל היי, בוא לא נשכח שלילד לא מלאו 21. אני צופה לאגאורו עתיד ענק, אי אפשר לומר עתיד גדול משל טורס כי גם טורס צעיר (25) ואנחנו הולכים לראות עוד גדולות ממנו.

הזמן יעשה את שלו, אך אני לא חושב שיש ספקות לגבי מי יותר טוב - פרננדו טורס, טורס טורס וטורס. שחקן ענק, חלוץ ענק שהולך לפגוש את ריאל מדריד ב-25 בפבואר לקרב ענקיות אמיתי.
    לדעתי אם רוצים להשוות ביניהם אז צריך להשוות בתקופות שכל אחד היה באתלטיקו ואין ספק שאגוארו תורם לאתלטיקו הרבה יותר ממה שתרם טורס. הוא מפיק יותר שערים [כיבושים+בישולים] , עושה מהלכים נפלאים , שומר מצויין על הכדור ולא עושה שטויות. טורס תמיד היה לו את המשהו החסר כדי שנגיע איתו רחוק ולאגוארו יש את זה וזה ההבדל. אגוארו טוב יותר מטורס גם עכשיו , לא בעיה להתבלט שאתה משחק עם ג'רארד וצ'אבי אלונסו ועם מהירות כמו של טורס גם אגוארו היה חוגג על הליגה האנגלית עם קישור כזה וגם היה מביא להם תארים לעומת טורס.
    טורס = שחקן טוב אבל לוזר
    אגוארו = שחקן טוב ווינר.
    קרא חוקי חתימות

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

hai, אם כבר משווים, אז צריך להשוות בין הקבוצות עצמן - בוא לא נשכח שטורס העלה את אתלטיקו מדריד ליגה ואחרי זה היה צריך לשרוד איתה עונות קשות. היכולת שלו יחסית לקבוצה הייתה מדהימה (האמן לי, הקבוצה הייתה זוועה למעט 06-07 שהיא הייתה בינונית).
    Siete

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    hai, אם כבר משווים, אז צריך להשוות בין הקבוצות עצמן - בוא לא נשכח שטורס העלה את אתלטיקו מדריד ליגה ואחרי זה היה צריך לשרוד איתה עונות קשות. היכולת שלו יחסית לקבוצה הייתה מדהימה (האמן לי, הקבוצה הייתה זוועה למעט 06-07 שהיא הייתה בינונית).
    ברור שהיא הייתה זוועה כי היא עלתה ליגה אבל אחרי שהם עלו ליגה הם התחזקו במעט אין ספק שעכשיו הם ויתר טובים אבל לא מעט אומרים ששיחרורו של טורס מאתלטיקו עשה רק טוב לקבוצה , מעניין למה...
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    לדעתי אם רוצים להשוות ביניהם אז צריך להשוות בתקופות שכל אחד היה באתלטיקו ואין ספק שאגוארו תורם לאתלטיקו הרבה יותר ממה שתרם טורס. הוא מפיק יותר שערים [כיבושים+בישולים] , עושה מהלכים נפלאים , שומר מצויין על הכדור ולא עושה שטויות. טורס תמיד היה לו את המשהו החסר כדי שנגיע איתו רחוק ולאגוארו יש את זה וזה ההבדל. אגוארו טוב יותר מטורס גם עכשיו , לא בעיה להתבלט שאתה משחק עם ג'רארד וצ'אבי אלונסו ועם מהירות כמו של טורס גם אגוארו היה חוגג על הליגה האנגלית עם קישור כזה וגם היה מביא להם תארים לעומת טורס.
    טורס = שחקן טוב אבל לוזר
    אגוארו = שחקן טוב ווינר.

מאיפה הגעתה למסקנה שטורס לוזר? שער בגמר היורו לא מספיק בשבילך?
    להימורים ליגת האלופות :

משתמש מכור
    שם פרטי
    vadiM
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Immpossible Is Nothing

פרננדו טורס, נתן יורו מעולה ועונה טובה בליברפול...

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי skiper צפיה בהודעה
    מאיפה הגעתה למסקנה שטורס לוזר? שער בגמר היורו לא מספיק בשבילך?
    גול בפוקס
    אם זה היה אגוארו הוא היה מבקיע ומבשל ונותן משחק הרבה יותר גדול
    טורס עשה את הגול וזהו.. זה כל מה שהוא עשה במשחק וזה טוב ככה אמור להיות חלוץ כל עוד הוא מבקיע זה משחק טוב אבל אגוארו היה חוגג מול בלמים כמו מצלדר האיטי
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 02-01-2009 בשעה 20:49.
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחח הכי קל להגגיד אם אם ואם. ותאמין לי שאגוארו כחלוץ יחיד לא יכול להתמודד עם 2 בלמים.

גול בפוקס? תראה את הגול שוב ותראה באיזה מהירות הוא רץ ואיך הוא הקפיץ בקלאסה מעל השוער זה לא פוקס
    נערך לאחרונה על ידי skiper; 02-01-2009 בשעה 20:52.
    להימורים ליגת האלופות :

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,499,568 | הודעות: 8,200,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect