עלק אגוארו :|
אין בכלל השוואה .
אבל אם אתה רוצה השוואה אמיתי קח את ראול - הנרי.
עלק אגוארו :|
אין בכלל השוואה .
אבל אם אתה רוצה השוואה אמיתי קח את ראול - הנרי.
Real Madrid ♥
|
|
אם מסתכלים על ההווה, והווה נחשב לשנתיים-שלוש האחרונות, אז כמובן שפרננדו טורס טוב יותר. אשתקד הייתה לו עונה מדהימה למרות שלא הצליח לקטוף תואר עם ליברפול, כבש בגמר היורו והגשים חלום של כל שחקן. טורס כמעט לקח את צ'לסי לגמר ליגת האלופות אשתקד.. חבל.
על כל פנים, יש פה כמה מגיבים שנוקפים לזכותו של טורס את מצבה הנוכחי של ליברפול (ראשונה) - טורס אחראי לכמה נקודות מהעונה הזאת, אומנם נקודות קריטיות (מנצסטר סיטי, אברטון), אבל היה פצוע רוב העונה וגם כשהיה בסגל, הוא היה בסגל רק בגלל השם פרננדו טורס. על טורס עוברת אחת השנים הקשות בקריירה שלו, אבל בנתיים הקבוצה שלו כדורגל טוב (לא מצוין, אסור לשכוח שצ'לסי מפשלת ויונייטד גם פישלה אך חזרה לעניינים ובגדול מבחינת תוצאות). ליברפול רק מוכיחה עד כמה יעילה לה, ובניגוד לשנים אחרונות גם יוצאת קדימה במשחקי חוץ קשים (ארסנל, צ'לסי עד כה). העובדה שטורס הוא לא אחראי על מיקומה בטבלה רק מדגימה עד כמה חזקה ליברפול השנה, במיוחד בפן המנטאלי.
בהקשר לאגאורו - הכל התחיל פשוט מושלם כבר מהקיץ, או שמה נאמר מסוף העונה שעברה. אגוארו מוכיח עצמו כאחד החלוצים הטובים בעולם, כובש שערים ומוביל את אתלטיקו לצמרת הטבלה. עדיין חסר לו את העניין הזה של להגיע למשחקים גדולים, אבל היי, בוא לא נשכח שלילד לא מלאו 21. אני צופה לאגאורו עתיד ענק, אי אפשר לומר עתיד גדול משל טורס כי גם טורס צעיר (25) ואנחנו הולכים לראות עוד גדולות ממנו.
הזמן יעשה את שלו, אך אני לא חושב שיש ספקות לגבי מי יותר טוב - פרננדו טורס, טורס טורס וטורס. שחקן ענק, חלוץ ענק שהולך לפגוש את ריאל מדריד ב-25 בפבואר לקרב ענקיות אמיתי.
Siete
בזמן הזה קשה לבחור בין שני השחקנים המעולים האלה
טורס נתן הופעה בכורה בליגה מדהימה עונה שעברה והשנה בגלל כמה פציעות דיי קשה לו לכבוש..
אגוארו לעומת זאת נותן הופעה מדהימה בליגה הספרדית השנה. טורס המלך יותר טוב מ-רונלדיניו
לדעתי אם רוצים להשוות ביניהם אז צריך להשוות בתקופות שכל אחד היה באתלטיקו ואין ספק שאגוארו תורם לאתלטיקו הרבה יותר ממה שתרם טורס. הוא מפיק יותר שערים [כיבושים+בישולים] , עושה מהלכים נפלאים , שומר מצויין על הכדור ולא עושה שטויות. טורס תמיד היה לו את המשהו החסר כדי שנגיע איתו רחוק ולאגוארו יש את זה וזה ההבדל. אגוארו טוב יותר מטורס גם עכשיו , לא בעיה להתבלט שאתה משחק עם ג'רארד וצ'אבי אלונסו ועם מהירות כמו של טורס גם אגוארו היה חוגג על הליגה האנגלית עם קישור כזה וגם היה מביא להם תארים לעומת טורס.
טורס = שחקן טוב אבל לוזר
אגוארו = שחקן טוב ווינר.
קרא חוקי חתימות
hai, אם כבר משווים, אז צריך להשוות בין הקבוצות עצמן - בוא לא נשכח שטורס העלה את אתלטיקו מדריד ליגה ואחרי זה היה צריך לשרוד איתה עונות קשות. היכולת שלו יחסית לקבוצה הייתה מדהימה (האמן לי, הקבוצה הייתה זוועה למעט 06-07 שהיא הייתה בינונית).
Siete
פרננדו טורס, נתן יורו מעולה ועונה טובה בליברפול...
נערך לאחרונה על ידי hai60; 02-01-2009 בשעה 20:49.
קרא חוקי חתימות
חחחחח הכי קל להגגיד אם אם ואם. ותאמין לי שאגוארו כחלוץ יחיד לא יכול להתמודד עם 2 בלמים.
גול בפוקס? תראה את הגול שוב ותראה באיזה מהירות הוא רץ ואיך הוא הקפיץ בקלאסה מעל השוער זה לא פוקס
נערך לאחרונה על ידי skiper; 02-01-2009 בשעה 20:52.