אתה מפגר לא אנחנו.
תקרא מה כתבו לך.
ואתה יודע מה אמרתי את זה ואי יגיד שוב:
מוות לערבים שימותו ביסורים הבני זונות האלה ומי שמרחם עליהם שילך לגור איתם ואז שיעשו לו את מה שיעשו לו נראה אותו ידבר כמו עכשיו.
כוס אמק עם ילדם כמוך
אתה מפגר לא אנחנו.
תקרא מה כתבו לך.
ואתה יודע מה אמרתי את זה ואי יגיד שוב:
מוות לערבים שימותו ביסורים הבני זונות האלה ומי שמרחם עליהם שילך לגור איתם ואז שיעשו לו את מה שיעשו לו נראה אותו ידבר כמו עכשיו.
כוס אמק עם ילדם כמוך
נערך לאחרונה על ידי gmaearea; 02-01-2009 בשעה 21:42.
Daemon Tools | Internet Download Manager | WinAmp Pro | Driver Scanner
נותן משתמש לTL, לקבלת השם והסיסמה למשתמש לחץ כאן
|
|
gmaearea תרגע עם ההתבטאויות שלך
מדהים אותי שמנהלים מגיבים פה,
אני נמצא בהמון פורומים שיש בהם דיון על המלחמה,
בכל הפורומים חוץ מפה,
מי שכותב "מוות לערבים" וכו',
מקבל באן.
אין טעם לדיון על מלחמה בדרום אם זה התגובות.
וואלה? תרוצה לשמוע משהו? אם אני אומר לך שאח שלי נכנס לגבול של עזה ופתאום איזה ילד אחד ערבי קופץ עליו ומגן על איזה חמאסניק ואח שלי לא יכול לירות בו? או שלא יודע אם שמעת ילד חכם שלי איפה שהחמאסניקים נמצאים בבנינים, תושבי עזה, ערבים, עולים על הגגות כדי להיות מגן אנושי ואז אי אפשר לפוצץ שם.
מה לעשות, מוות לערבים.
אולי כדי שתגור איזה שבוע בהתנחלות תראה מה זה ערבים ואז אתה תבין לא שחמאסניקים זורקים עליך טילים שגם זה גרוע אבל שתראה שערבים זורקים עליך אבנים סתם, סתם.
חוץ מזה כדאי לך להרגע עם המפגרים והסתומים כי יש פה כמה שיכולים ללמד אותך, כאלה שחיו עם ערבים.
צודק 100%
אני איתך בכל מילה![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לכל הימנים בכאילו שחושבים שיש להם מושג מה קורה באמת תפעילו קצת שכל לכו תקראו ותבינו מה קורה שם אני לא אומר שצריך לבכות על כל אזרח שנהרג שם במלחמה יש קורבנות אין מה לעשות אבל לא צריך לייחל מוות למשפחות שלא תומכות בחמאס ופשוט זה המצב וזה דיקטטורה ששולטת בהם אתה עם האח הקרבי? תחסוך ת'סיפורים האלה אוקיי? אני פוחד על כל חייל לא משנה מה קורה גם אני בא מבית של אח קרבי ואבא בקבע כבר 30 שנה אני שומע סיפורים סבבה?
יש שם כמו פה את השמאל והימין ושמאל שלהם תומך בשלום פשוט אין להם מה לעשות בשביל זה המפלגה שקמה שם היא מפלגת טרור שלאזרח הפשוט אין דרך לקום ולהתעמת נגדה
וההוא שאמר שזה מה שמלמדים אותם בבית ספר הבתי ספר האלה כפופים לחוקי החמאס לא כל ההורים של הילדים שם רוצים שילמדו אותם להיות שהיד גם שם יש את הטובים עליהם אני לא יבכה כי חייל שלנו שווה כמו כל עזה ביחד אבל אני בטח שלא ירצה להרוג אותם בכוונה
אז חלאס עם כל המוות לערבים אחרי הכל חוץ מהטרוריסטים יש אנשים כמונו
ושלא תגידו לי שהם יגדלו הם יהיו שהידים וירצו להרוג אותנו כי אף אחד פה לא אלוהים ואף אחד לא יקבע ת'עתיד של אף אחד מהם
ותודה לאל שהמדינה שלנו חושבת כמוני ובאמת משתדלת כמה שיותר נקודתי
ואלה שאומרים לעצמם "סתם שמאלני מניאק" להפך, אני הכי ימני והכי בעד שצריך להרוג ביסורים כל חמאסניק וכל בן של חמאסניק וכל אחד שרוצה לרעתנו אפילו עם ממש חלק קטטן ממנו חושב ככה
אבל משפחות שמאל בעזה שישמרו ואני לא מאחל להם למות
אבל יעדיף לשמור ת'תפילות שלי לחיילי צה"ל שלנו ולא להם
ד"א ניסתי כמה שיותר להתעלם מהילדים הקטנים שזרקו פה שמוות לכל הערבים אני די בטוח שאין להם מושג מזה מדינה מזה ערכים ואיזה שיקולי דעת מפעילים במבצע הזה
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1718900
תראה את זה ואולי תשנה את דעתך..
שמע אם זה היה כזה פשוט אז למה צריכים ממשלה? אני אישית מסכים איתך אבל עדיין כל אחד והדעה שלו.
אתה צודק אחי..
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()