אתה עם או נגד המלחמה בצורה זאת?
זאת השאלה שלי..
מבחינתי: אני נגד המלחמה!! נגד מבצע הרצח הקיים.. ואם רוצים מלחמה אמיתית אז תכנסו גבר לגבר.. או בלי הגזמה שניים לאחד..
עכברים
אתה עם או נגד המלחמה בצורה זאת?
זאת השאלה שלי..
מבחינתי: אני נגד המלחמה!! נגד מבצע הרצח הקיים.. ואם רוצים מלחמה אמיתית אז תכנסו גבר לגבר.. או בלי הגזמה שניים לאחד..
עכברים
|
|
חחחחחחחח אין לי בעיה שאתה נגד אבל מה זה הטיעון המפגר הזה? :|
אני מבין שאתה לא גר באזור הדרום..
אחרת לא היתה חושב ככה..
ניראה אותך 10 ימים (לא 8 שנים כמו תושבי שדרות) תחת התקפת קסאמים..
ניראה מה תגיד אז..
כמה הרוגים מאז שמונה שנים? וכמה מעשר ימים? זאת השאלה
ועוד: האם אתם חושבים שמהלך המלחמה הולך בצורה שווה.. זה אומר כוח שווה בשני הצדדים?
אתה מדבר שטויות, זה לא משחק כדורגל שאתה עושה בחירות, אנחנו מדינה הם גרילה עלובה.
כל מדינה שהיא היתה תוקפת בכל הכוח בשביל להפסיק את המצב הקיים.
גם אם יש הרוג אחד בשמונה שנים זה לא אומר שמותר להם לירות על אזרחים חפים מפשע שכל יום צריכים לפחד לחייהם.
במלחמה אין דבר כזה כוח שווה, מה אתה חושב שישראל צריכה לומר לעצמה לחמאס יש טילים אנחנו נחזיר בטילים? אין דבר כזה, ישראל משתמשת בכוח האווירי שלה נגד החמאס ומשמידה מטרות שעוזרות לחמאס.
אתה מדבר שטויות על גבי שטויות, אין דבר כזה ללכת "להכנס גבר נגד גבר" אתה חושב שזה מכות בשכונה? אני מנסה להיכנס לראש שלך ואני לא מצליח.
רק שתדע שחמאס כמו חזבאללה מתחבא מאחורי נשים וילדים בשביל שצה"ל לא יפגע בהם, אז תעשה חשבון כמה אומץ יש להם.
בעדדדד!
מזה הטיעון הזה? -.-
אני בעד צריך פעם אחת להראות להם שהם לא יכולים להמשיך עם כל הקאסמים האלה ושאנחנו יודעים להגיב גם.
מה המטרה מהמלחמה הזאת?? להשמיד את חמאס? אז התוצאה היא כישלון מובטח כי חמאס היא כל רצועת עזה... וקרוב או רחוק היום שחיזבאללה יכנס לצד חמאס, אבל תמיד יבוא.. וגם הערבים בכל מדינות העולם לא ישקטו עד הסוף.. כי כולם עם אחד.
גם תדע שישראל בת 60, אז מדינת מי היתה לפני 60 שנה? מדינת ישראל היא רק זמנית!!
ואיזה מטרות משמידים? המסגד הוא מטרה או בית הספר(רק תירוצים) הם לא יודעים מאיפה הטילים יוצאות או איפה מתחבאים.. הם מנסים להגיע לראש בחמאס אבל לא מצליחים... ולדעתי-ואתם תראו- שהתותצאה תהיה אותה תוצאה למלחמת הצפון 2006!! והימים תגלה
אני בעד!
צריך להעיף תערבים האלה מעזה.
נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 03-01-2009 בשעה 20:02.
אלללה ישראל תפוצץ להם תתחת.
אתם לא רואים שעם כל הרצח אבל הם עדין סובלים.. אי אפשר לשכנע אותם!!
יאללה בואו נכנס כולנו עם חרבות ונעשה קרבות בזירה![]()