אני מחפש דיאלים זול באזור חדרה עד גג 500 שקל מצב העיקר שיסע קוסמטי לא כלכך חשוב העיקר שהמנוע יהיה במצב טוב ולא יפול לי מהכלי אחרי שעתיים נסיעה (קרה לי כבר) אם יש מישהוא רציני שישאיר הודעה וטלפון אני אחזור אליו
תודה
אני מחפש דיאלים זול באזור חדרה עד גג 500 שקל מצב העיקר שיסע קוסמטי לא כלכך חשוב העיקר שהמנוע יהיה במצב טוב ולא יפול לי מהכלי אחרי שעתיים נסיעה (קרה לי כבר) אם יש מישהוא רציני שישאיר הודעה וטלפון אני אחזור אליו
תודה
|
|
כי אני רוצה כלי להסתובב בתוך המושב לא רוצה כלי כבד לשט או משהוא חזק רוצה משהוא זול פשוט שאני יכול לתקן אותו בלי בעיות ושלא ישתה לי דלק דיאלים מושלם בשביל זה
=/ אתה רציני ?
לעניין : זה מה שמאצתי לך http://www.yad2.co.il/Cars/MotorScoo...d=&Hand=&Info=
נראה לי דבר כזה עולה מעל 500 שקל,
ראיתי פעם שמכרו ב 1000 שקל .
אנשים תקשיבו ואלה תודה על העזרה למצוא דיאלים אבל אני כל יומיים נמצא ביד שתיים וקרטל מכיר את הכלים שמה בעל פה אני מחפש מישהוא שיש לו ומוכר עוד פעם העיקר שהוא נוסע לא אכפת לי קוסמטי או משהוא מצידי שהוא יהיה על בלוקים העיקר המנוע טוב
ב500 תמצא רק זבל. גם אני הייתי צריך לקנות אחד ב500 בסוף לא קניתי ראיתי אחרי שבוע אצל ילד שאני לא מכיר עד שהניע 20 דקות וגם זה בירידה חחח![]()
מצידי שיהיה כולו חלוד בלי כסר בלי כידון אני רוצה שהוא ינסע והמנוע שלו יעבוד לא ביקשתי יותר
אני מכרכור אחי ואני צריך אותו בשביל להסתובב בתוך העיר לחברים וזה יש לי רישיון לאוטו פשוט חבל לקנות אוטו ולהביא אופנוע יותר רציני ולהצטער על הדלק והכל מצידי שיעבוד פעם בשנה לא צריך יותר