משחקי יום שבת:
ברצלונה - מאיורקה:
הקבוצה החדשה של דודו אוואט פוגשת את ברצלונה בקאמפ נואו. כמובן, ברצלונה היא הפייבוריטית במשחק הזה, כי למאיורקה אין אפילו ניצחון אחד בחמשת משחקיה האחרונים, מנגד לברצלונה שמגיעה למשחק כשהיא ממוקמת ראשונה בפער בטוח מאוד מהמקום השני, וכאשר היא נצחה את ויאריאל ואת ריאל מדריד.בנוסף על היכולת של ברצלונה, גם הסטטיסטיקה לטובתה! בעשרת המפגשים האחרונים בין 2 הקבוצות בארסה ניצחה 9 פעמים. בקשר לדודו אוואט: עדיין לא בטוח אם הוא ישחק או לא, אבל כרגע לפי הדיווחים הוא לא יפתח בהרכב ויצפה במשחק מן הספסל.
אתלטיקו מדריד - ולנסיה:
מפגש צמרת מחכה לנו היום , שיפגיש את הקבוצות מהמקום השלישי והרביעי. המפגש הזה צפוי להיות צמוד מאוד כי ק הקבוצות מציגות יכולת טובה עד כה והן צמודות בטבלה. אבל, ולנסיה מגיע למשחק אחרי ניצחון אחד בחמשת משחקיה האחרונים, אך לדעתי זאת לא סיבה לזלזל בה. אתלטיקו מנג לולנסיה ניצחה את ארבעה משחקים מתוך חמשת המשחקים האחרונים שלה...
סך הכל, יהיה מפגש צמוד ומשחק טוב, נקווה להרבה גולים!
משחקי יום ראשון:
ריאל מדריד - ויאריאל:
משחק המחזור של השבוע, מפגיש את ריאל מדריד, אלופת ספרד, וסגניתה ויאריאל! ריאל מתאוששת עם הזמן וחוזרת להציג את היכולת שלה! היא נראתה מצוין בניצחון 1-0 על ולנסיה, כשהתוצאה לא שיקפה את מה שבאמת היה במשחק כאשר ריאל יכלה לנצח בתוצאה גבוה יותר. מנגד לריאל עומדת הצוללת הצהובה, שנמצאת כרגע במגמת ירידה. ויאריאל הפסידה את השלושת משחקיה האחרונים, מול ברצלונה, סביליה וסלטיק, והיכולת שלה כרגע לא מרשימה במיוחד.גם המשחק הזה הולך להיות משחק מצוין, בואו נקווה שיהיו הרבה גולים , סך הכל 2 הקבוצות יכולות לנצח.
הימור שלי: ריאל!
משחקים נוספים:
אלמריה- בטיס
בילבאו - אספניול
רקראטיבו - נומנסיה
ויאדוליד - סנטנדר
מלאגה - ספורטינג גיחון
סביליה - אוססונה
חטאפה - דפורטיבו

!
ציטוט ההודעה
אבל אני יוצא אז אני יראה תוצאות או שאולי אני יספיק לחזור במחצית השניה של ולנסיה אתלטיקו