יש סיבה למה הפסיקו להגיד איפה נפל, אז חאלס להתלהב שאתם יודעים איפה כי מה שאתם יודעים גם החמאס יודע.
יש סיבה למה הפסיקו להגיד איפה נפל, אז חאלס להתלהב שאתם יודעים איפה כי מה שאתם יודעים גם החמאס יודע.
|
|
פ'ףף תגיד ליי מה אתה חיי בסרט ?
יש איזה מלשין בפורום שמעביר מידע לחמאס ?
נו באמת לקחתם את זה קשה יותר מדי
לחמאס יש את המידע שלהם והם לא צריכים פורמים של ילדים כדי לקבל מידע כזה או אחר אז אל תעשה רעש סתם
ואיך אתה מסביר את זה
בנפילה באשדוד היום צלם ערוץ 2 צילם את מקום הנפילה וראו בוודאות מוחלטת שזה ה**** ?!?
וואו..אנשים מפגרים פה ברמות..
לא צריך "מלשין", החמאס יודע בדיוק איפה לגלוש.עזבו..לא חשוב, אין טעם להסביר לכם אפילו..
כשתגדלו קצת תבינו שיש דבר כזה שנקרא בטחון מידע..ואולי לא
ואם שאלת, הם גם גולשים בפייסבוק, ב***, בפרש ולך תדע אולי כאן
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 04-01-2009 בשעה 16:29.
אוישש נו באמת תאמין לי שהחמאס לא גולש פה אני לא חושבת שהם יודעים לקרוא עברית בכלל![]()
הו הוו.... הם יודעים לקרוא עברית, והרבה יותר מזה. אולי לא האנשים שעושים את העבודה השחורה, אבל המנהיגים שלהם בטח יודעים מה הם עושים, וכל פעם שהם שולחים קסאם ומגלים מהתקשורת ומהאתרים הדפוקים האלו את המיקום שלו, הם יודעים לאן לכוון בפעם הבאה, כך שבפעם הבאה זה יפגע באיזור מגורים במקום בשטח פתוח
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
אתם אנשים מפגרים ברמות פשוט ,מה אתם חושבים שחמאסניקים הם בבונים שאין להם בכלל טכנולוגיה,הם לא אנשי מערות למרות שהם נראים ככה כמו שלנו יש אנשים במודיעין שיודעים לפענח מידע מוצפן ויודעים ערבית(יואו איזה מצחיק זה ישראלים שיודעים ערבית =_=)גם להם יש כאלה.וזה שאתם כותבים פה,בפייסבוק ובעוד מקומות על מקומות נפילה ממש לא עוזר,כשתתבגרו ותבינו מזה ביטחון מידע תבינו כמה מפגרים הייתם.אז פעם הבאה כשאתם רוצים לגלות אתרי נפילה , תעשו טובה לכולם וסתמו!
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
בואו נעבוד עליהם...
כל הכבוד חמאס, עוד קצת ימינה ואתם בירושלים.
הם לא משועממים שיחפשו בפורום של בני נוער
מידע ..
אם כבר באתר של ערוץ 2 פחח
מה אתה גנוב מה יש להם לחפש פה