מה אתם חושבים, מי עדיף מבין 2 הכשרונות האלו, בוז'אן או פאטו?
מה אתם חושבים, מי עדיף מבין 2 הכשרונות האלו, בוז'אן או פאטו?
נערך לאחרונה על ידי SoL; 03-01-2009 בשעה 15:19.
|
|
פאטו בלי שום ספק בכלל משחק בליגה קשה יותר ומקבל הרכב בקבוצה מעולה לדעתי בוז'אן שחקן מצויין אבל עשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא . פאטו יותר טוב ממנו בהרבה.
קרא חוקי חתימות
פאטו. מחזיקים יותר ממדי מבוז'אן סך הכל בחור כשרוני שיהיה חלוץ טוב לא יותר מזה . מהמצבים שהוא מבקיע גם שחקן בן 17 מהנוער של הפועל חור בגרב היה שם.
הספרדית יותר טובה אבל ההגנה האיטלקית יותר חזקה פאטו יותר טוב דעתי כן אבל אין כמעט הבדלים ביניהם אבל ההבדל שפאטו משחק ובוז'אן לא!
וראינו שנה שעברה בוז'אן שיחק כבש 10 שערים לעונה בליגה רק זאת תפוקה נהדרת לחלוץ צעיר הוא כבש יותר מראול בעונה הראשונה שלו בבוגרים בקיצור צופה לשתיהם עתיד ורוד אני זוכר שהישוו את פאטו לרונאלדו
אבל אי אפשר להשוות אף אחד לרונאלדו אגדה כמו שאומרים מה שרונאלדו עשה בבראסה 34 שערי ליגה מתוך 37 מטורף בעונה הראשונה שלו שחקן 19 מטורף הקיצר אבל עדיין פאטו בכושר יותר טוב כרגע משחק ההפך לגבי
בוז'אן בקיצור חפרתי פאטו
פאטו .
לפני פחות מחצי שנה היה פה אותו מטצ'אפ למי שזוכר. אני אמרתי פאטו ורוב הפורום אמר בוגאן. כתבתי אז באותו אשכול שצריך לתת להם זמן, הנה עבר זמן ואני חושב שלכולם ברור שפאטו עולה עליו בכמה רמות - הוא מהיר יותר, חזק יותר ותורם הרבה יותר על המגרש. פאטו כרגע שווה שחקן הרכב בכמעט כל הקבוצות באירופה.. צפוי עתיד ענק לילד ואני מאמין שלא ראינו כלום ממה שהוא באמת שווה.
לגבי קרקיץ', עשו עוול לילד ולהתפתחות שלו בפרט, יותר נכון גאורדיולה עשה זאת. אני חושב שהיו צריכים להשאיל אותו לאיזשהיא קבוצה כדי שימשיך את ההתפתחות שלו כשחקן. עוד משהו לגביו, זה ששימו לב איך פאטו התפתח פיזית מאז הגיע למילאן, זה בולט מאוד במהירות שהבריזילאי פיתח (ממש מדהים). קרקיץ' חייב לעשות זאת גם הוא, וכמה שיותר מוקדם יותר טוב. אשתקד ראינו הרבה מאוד מאבקים ששחקני הגנה פחותים לקחו לו את הכדור בלי הרבה בעיות.
על כל פנים, 2 כשרונות ענקיים, אבל כרגע פאטו עולה עליו ועל עוד הרבה חלוצים באירופה (לא רק שהוא כובש לא מעט, הוא מבשל ועושה הרבה מהלכים שמובילים לגולים).
צריכים להיות 'עדינים' מאוד עם בוגאן. לא מספיק שהוא ילד, הוא גם צריך לנצל את הדקות המועטות שהוא מקבל וזה דבר מאוד לא פשוט. כך לדוגמא את סביולה בריאל מדריד שלא מצליח לנצל את הדקות שהוא מקבל (אולי בצדק ואולי לא), ועוד הרבה מאוד שחקנים שמתקשים לעשות זאת, כך שקשה מאוד לבוא בטענות לילד בן 18 שנהנה מעונה מאוד בינונית של ברצלונה אשתקד.פאטו , הברווז מקבל דקות משחק מבקיע מבשל עושה הכל , בוז'אן לא עושה כלום מלהחמיץ , נתנו לו יות מדי גיבוי..
להשוות אותו לרונאלדו זה דבר טיפשי עד מאוד, אם להגיד את האמת להשוות מישהו לרונאלדו היום, יהיה טיפשי ביותר וחבל (אותו דבר לגבי זידאן). לגבי ראול, זה נכון, ראול כבש 9 שערים בעונתו הראשונה (94-95), אבל עם כל הכבוד אי אפשר להשוות בכלל. יש לזכור שראול התחיל לשחק כחלוץ שני אם לא קשר התקפי הרבה מאחורי זמוראנו וכמובן, איך אפשר לשכוח, השנה האחרונה של אמיליו בוטרגניו במדריד (טוב, שחקן שמשחק עם שחקנים כמו זמוראנו, מיכאל לאודרופ, מיצ'ל, אמיליו בוטרגניו, צ'נדו, רוברטו קרלוס ועוד חייב להיות שחקן ענק וכך היה).וראינו שנה שעברה בוז'אן שיחק כבש 10 שערים לעונה בליגה רק זאת תפוקה נהדרת לחלוץ צעיר הוא כבש יותר מראול בעונה הראשונה שלו בבוגרים בקיצור צופה לשתיהם עתיד ורוד אני זוכר שהישוו את פאטו לרונאלדו
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-01-2009 בשעה 08:30.
Siete
פאטו,
הוא משחק בליגה הרבה יותר קשה ומשחק באופן יפה.
בוז'אן.בוז'אן הוא העתיד של הקטלונים והוא עוד יפתיע אבל גם פאטו טוב
נערך לאחרונה על ידי y2jkastiel; 05-01-2009 בשעה 18:59.
Jozep Pep Guardiola
2008-2012