נכתב במקור על ידי Bar. Whos Care? בואנה יא שקית תרגיע את עצמך הפועל ירושליים חחח מכבי עזה כבר יותר טובים מהם נכתב במקור על ידי 2elior איך היה בשירותים??? נכתב במקור על ידי 2elior למה????? שתספר איך היה ואו , חוויה של פעם בחיים
מאאיהה חחןןן אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
מאיפה את ???
נכתב במקור על ידי מושי 3> בואנה יא שקית תרגיע את עצמך הפועל ירושליים חחח מכבי עזה כבר יותר טובים מהם ואו , חוויה של פעם בחיים גם לקרוא קשה לך? חחחח עלק הפועל ירושליםםםם תקראי שוב מאמי..
"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"
נכתב במקור על ידי No Doubt בר אל תתחיל לי כאן מריבות לא אכפת לך אל תגיב זה אשכול לילה היא יכולה לכתוב מה שבא לה לא נעים לך צא אבל אתה לא יכול להגיד שהגבתי לא יפה ערוץ 22 דחוף !!! אופיר פרנטקי מנהל תחנת בת ים כפרה עלייייייייייייייייייייך
חח היא לא מבינה בקבוצות לא נורא
נערך לאחרונה על ידי 2elior; 07-01-2009 בשעה 00:11.
נכתב במקור על ידי Bar. גם לקרוא קשה לך? חחחח עלק הפועל ירושליםםםם תקראי שוב מאמי.. התכוונתי באר שבע זיינו לי תשכל על ירושלים אז התבלבלתי ביג דיל
לא ביג דיל מייקל , כל החדשים כאלו לא כאלו.. מייקל אני מתגעגע ומה רע עם באר שבע?
נערך לאחרונה על ידי Bar.; 07-01-2009 בשעה 00:13.
בר מזה קשור מנהלת אצלי מאיה בוגרת אז לא התפתח מריבה אבל אם זה היה מישהו אחר הייתי צריך לנעול כבר את הנושא ד"א אתה לא כזה וותיק.. :\
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 07-01-2009 בשעה 00:13.
נכתב במקור על ידי No Doubt בר מזה קשור מנהלת אצלי מאיה בוגרת אז לא התפתח מריבה אבל אם זה היה מישהו אחר הייתי צריך לנעול כבר את הנושא ד"א אתה לא כזה וותיק.. :\ עלק מאיה בוגרת חחח מילה שאם לא הייתי מנהלת ומבטיחה לך לשתוק הייתי יוצאת עליו אבל מאיה בסדר =]
נכתב במקור על ידי No Doubt בר מזה קשור מנהלת אצלי מאיה בוגרת אז לא התפתח מריבה אבל אם זה היה מישהו אחר הייתי צריך לנעול כבר את הנושא ד"א אתה לא כזה וותיק.. :\ אבל מתקופה שונה.. קיצר מה אתם אוכלים סרטים צוחקים..
נערך לאחרונה על ידי Bar.; 07-01-2009 בשעה 00:15.
כמה זמן זה ותיק ????
נכתב במקור על ידי 2elior כמה זמן זה ותיק ???? 14 שנה בערך..
חחח מה אמאבר אתה עוזב?
אה?!?!?!?!??! למה כמה זמון הפורום קיים ????? טוב בכל מקרה אני זזתי לישון
נכתב במקור על ידי מייקל :/ חחח מה אמאבר אתה עוזב? לאן אני יעזוב כפרה ? ל F*P?
נערך לאחרונה על ידי Bar.; 07-01-2009 בשעה 00:17.
חוקי הפורום