מה לשפר?
ותנו ציון בבקשה
מה לשפר?
ותנו ציון בבקשה
נערך לאחרונה על ידי N0br0s; 09-01-2009 בשעה 12:32.
|
|
קצת אבל היא טובה ויפה אני יכול אותה?
מה עשית בה?
תודה עובד או שאני צריך עזרה
נערך לאחרונה על ידי ReflexMan; 07-01-2009 בשעה 20:57.
אממ יש יותר מידי כחול אחיד כזה
תנסה לעבוד על הצבעים ושרןף טיפה..
שפר נניק..
בסך הכל נחמדה מאוד...=)
תוסיף קצת צבעי חום ואדום שיראה באמת מלחמה כזה יש יותר מדי סגול וכחול
נחמד,תשרוף קצת ושים קצת צבעים![]()
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
יפה מאוד!
רק שפר את השילוב של התמונות
אווטר&חתימה שלי
חיברתי לך את ההודעות, ערכתי את ההודעה שלך (לא כותבים "סתקלו בחתימה" החתימה חייבת להופיעה).
בקשר לחתימה, אתה צריך לעבוד על צבעים, על שילוב של ניק ועל מילוי (פטרנים ומברשות).
זהו סה"כ, גם לא ממש אהבתי מה שעשיתה במסגרת.
................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................................