בעניין הזה אינני חושב אלא מקווה
בעניין הזה אינני חושב אלא מקווה
|
|
קשה לי להאמין שזה מה שיקרה אבל אני מקווה שנצליח להחזיר אותו
הממשלה הזבל הזאת בכלל לא מכניסים אותו להפסקת אש גועל נפש של ממשלה
קרא חוקי חתימות
לא נראה לי שהוא בסדר...לצערנו בטח מרביצים לו עכשיו ומתעללים בו בגלל המלחמה...עכשיו הם עוד יותר כועסים עלינו ושונאים אותנו נראה לי..אז זה ישפיע עליו...מסכן..
תקווה תמיד יש אבל אי אפשר לדעת עם החלאות אדם האלו.
לך תדע מה הם עושים לו שם ועם הוא ביכלל בעזה ולא הבריחו אותו למקום אחר
היום כבר אי אפשר לדעת
בכל מקרה רק תקווה ואמונה תעזור במקרה זה
אה וגם כמה פצצות כבדות שיהרגו עוד טיפה ערבים לא יזיק
לדעתי גלעד שליט כבר מת מזמן
החמאס הרג אותו
בעבר שלנו בכל עסקאות אנחנו החזרנו להם 1000 2000 אסירים ומה הם החזירו לנו? חיילים בארון ואם אני זוכר נכון זה היה בכל העסקאות שבויים (חוץ מאוגנדה אבל שם האזרחים יצאו בשלום בגלל הצבא שנכנס לשמה)
איך אתה רוצה שאנחנו נחזיר אותו אם אפילו במטרות המבצע אולמרט לא סימן כמטרה להחזיר את גלעד שליט??
אם הממשלה לא עשתה עד עכשיו שום דבר בקשר לגלעד שליט למה שמעכשיו הם יעשו משהו?
והפסקת אש לא באה בחשבון! הפסקת אש= כישלון הפסקת אש יביא לחידוש הירי על עוטף עזה
מקרה רון ארד מזכיר לדעתי את מקרה שליט
גם אז אם אני זוכר נכון בהתחלה החטיפה עשתה באזז גדול במדינה אפילו עד היום והממשלה לא עשתה משהו מיוחד בשביל להחזיר אותו בידיוק כמו מקרה שליט
לא יודע שום דבר במאה אחוזים אבל הסטטיסטיקה אומרת שב99.9% מהמקרים גלעד כבר מת.
בברכה, Joni
אתה חושב שהקלטת שהחמאס הקליט עם הקול של גלעד לא עשו את זה לפני שהרגו אותו? או כל המכתבים שהוא כתב? גלעד כתב לפני שהרגו אותו ורק עכשיו הם מביאים את זה לנו שנחשוב שהוא חי ואז נשחרר 1000 אסירים
כמו שעשו עם גולדווסר ורגב שהם לא נתנו לנו לדעת אם הם חיים או מתים עד שהארונות יצאו מהרכב
וגם אותו דבר מה שקרה עם רון ארד המון פעמים הערבים שלחו לנו קלטות מכתבים ולתת לנו לחשוב שהוא חי אבל הוא בעצם לא כמו גלעד!
עם כל הצער שבדבר
הסיפור של גלעד שליט סוטה לנתיב של רון ארד
כואב אבל מציאותי
קרא חוקי חתימות
חייבים לדרוש מחמאס מידע עליו,ואם לא לתת להם לשאת בתוצאות
גלעד שליט חי, חי ב-1000% ושלא יאמרו לכם אחרת.
Siete
נראה לי הוא חי , ואם לא , הם ישלמו
לא יודע כרגע אני לא ממש סגור אם אני חושב שהוא יחזור או לא
אני רק מקווה שהוא יחזור
לדעתי הוא יחזור חי אבל לא במסגרת קלף מיקוח אלא במסגרת של הסכם כלשהו שבזכות הסכם זה גלעד יחזור
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"