מזל טוב ובהצלחה בגיבוש
אל תתן להפחיד אותך "שיפתחו לך תתחת"
תבוא מוכן בנפש ובגוף ותעבור כמו גדול
ואם אתה צריך טיפים דבר איתי
מזל טוב ובהצלחה בגיבוש
אל תתן להפחיד אותך "שיפתחו לך תתחת"
תבוא מוכן בנפש ובגוף ותעבור כמו גדול
ואם אתה צריך טיפים דבר איתי
נערך לאחרונה על ידי שליחטא; 10-01-2009 בשעה 19:42.
קרא חוקים
|
|
אל תשכח שעוד לא עשית כלום כמעט ויש עוד הקבה לפניך
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
יפה גבר שיהיה לך בהצלחה
לא קל הגיבוש אני אומר לך מניסיון אבל אפשרי בהחלט
תבוא עם הרבה כוח רצון אל תישבר בשום מצב, אל תתחצף למפקדים למרות שהם יתייחסו אליך כמו לחרא , תעשה מה שאומרים , גם אם זה לא נכון !
גם אם המפקד מתבלבל או משהו, אל תעיר לו זה מוריד לו מהכבוד ואתה לא תעבור .
צריך כושר, במסעות תהיה על האלונקה כמה שיותר , אני גם חשבתי לפני הגיבוש שזה סתם קל המסעות , אבל זה לדעתי החלק הכי קשה בגיבוש .
כבר באמצע המסע אף אחד לא רוצה את האלונקה , בשלבים האלה המפקדים מסתכלים מי לוקח וזה לטובתך. קח את האלונקה!
אל תצעק על ילדים, אם יש לך כוח תדחוף אנשים שמאחורה ( כמובן רק עם המפקד מסכים, יש חלקים שאומרים עכשיו אף אחד לא עוזר)
בשחייה למצוף עם מסיכה אטומה , תשחה חזה . זה יותר ישר, אנשים עם שחיית חתירה אומנם יגיעו יותר מהר אבל עם הרבה יותר הצצות .
בתיזוזי ים תן בראש, יש אלונקה סוציומטרית והרבה, לנו היה לפחות 15-17 . תנסה להגיע על הסביבים הראשונים ראשון, וישר שאר החברה יראו את זה ואוטומטית הם לא יתאמצו חזק ואתה תשאר על האלונקה כל הזמן
ספרינטים למצוף במים ולתדל על החוף, גם פה רושמים סדרי הגעה חשוב להראות נחישות ועקביות.
זחילות,קטע קשה הזחילות מאוד ארוכות. אין הרבה כאלה ואחרי זה התיזוזים נגמרו. יש גם זחילות קבוצתיות ,שהקבוצה שמנצחת לא עושה את הזחילה הבאה. זה חשוב וזה קטע לדעתי גם שמראה על הסוציומטריות שלך.
בקורי עכביש, שצריך להעביר אנשים . קח מנהיגות, תתכנן אתה מי עובר קודם ומאיפה, תראה למפקדים שאתה יודע לעשות את זה, אבל אל תהיה יותר מידי דומיננטי ושתלטן כי זה לא טוב...
בפירוק נשקים תקשיב טוב , זה שטויות באמת אין סיבה שלא להפציץ שם.
במפה של הבסיס ובתרשים של הבסיס שצריך לזכור ולשנן ואז להגיד מה יש ואיפה כיוונים וכו" , אל תלחץ זה קל .
חניך תורן - אני לא הייתי אבל אם אתה כן, אז תעמוד בזמנים . כבר כמה שניות לפני אם אתה רואה שאתה לא עומד תבקש הארכה , תדאג שהילדים יהיו מסודרים ותעזור לצוות.
ציוד - כבר שתקבל את הכל מהאפסנאות ישר תשבצר ,
סדר תרצועה של הנשק , תאבטח תמימיות לאפוד וסדר את הכתפיות של התדל ..
קיצור, גיבוש קשה אבל מי שבא מוכן ויודע מה לעושת יעבור.
יאאלה אחי תן בראש אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן