כן ברור, אל תגידי דברים שאת לא מבינה בהם.
אוקיי, אז ככה, בקשר לפייסבוק:
קודם כל, אני חייב לציין, שבאינטרנט הרבה יותר קשה להתחיל עם בחורה עצם העובדה שכל "גבר" הופך פתאום לאיזה אלפא באינטרנט וקופץ לו הביטחון מעל לגובה שלו דיי מקשה על העניין. רוב הבחורים האלו במציאות לא יגשו לבחורה ברחוב ויתחילו איתה, ככה שזה מקנה לך יתרון עצום במציאות. באינטרנט כולם פחות או יותר אותו דבר.
בחורה שנראית טוב מקבלת ביום המון המון הודעות פרטיות ותגובות להודעות מבחורים, התגובות שהיא מקבלת הן בדיוק התגובות שמאיה אמרה "תמונה יפה" "איזה יפה את" "יש לך עיניים יפות" וכו'.
בחורה שנראית טוב מקבלת איזה 50 הודעות פרטיות מגברים שונים ביום, תבין, היא בחיים לא תגיב לכל ההודעות האלו, יש לה חיים והיא לא תבזבז את החיים האלו על להגיב לכמה חרמנים באינטרנט שרושמים כולם את אותו דבר, נכון?
תשים את עצמך במקומה, אתה היית מגיב? לא..נכון?
אז המפתח כאן הוא
מקוריות וסקרנות, ככל שתהיה יותר
מקורי ויותר
מסקרן מכולם ככה הסיכויים שתקבל תגובה בחזרה יעלו. אני אישית מוציא מסנג'ר מ95% מהבחורות שאני רוצה להוציא מהן מסנג'ר במקושרים, בגלל שאני טוב בזה, אחר כך מספר ואחר כך נפגשים, הסיכויים להיפגש נמוכים יותר מלהוציא מסנג'ר אבל עדיין יש לי הצלחה מרובה בעניין.
בכל מקרה, אני לא ממליץ לך להתעמק בלהתחיל עם בחורות במקושרים, תתאמן ברחוב תראה שזה הרבה יותר כיף ויותר קל.
יחד עם זאת, אם תתייחס לדברים שהיא כתבה בכרטיס שלה זה יעלה את אחוזי ההצלחה שלך, למשל אם היא כתבה בכרטיס שלה שהיא ספונטנית ואוהבת את גרין דיי, אם אתה תכתוב לה שאתה אוהב בחורות ספונטניות שאוהבות את גרין דיי היא כנראה תחזיר לך הודעה.
טוב נעבור לדוגמאות...
קראתי פעם באיזה אתר שמישהו כתב למספר דיי גדול של בחורות
"אזהרה!
משתמש זה מעוניין בך!"
שהאזהרה היא הכותרת של ההודעה, הוא אמר שהוא קיבל המון תגובות בחזרה מרוב הבחורות שהוא שלח להן את זה, זה מראה על מקוריות, משהו שבחורה לא מקבלת לרוב, שונה בהרבה מ"נראת טוב". בכל מקרה, אני לא אוהב את המשפט הזה כי זה סתם מוציא אותה הפרס ואתה חושף את עצמך ברגע שאתה אומר לה שאתה מעוניין בה, אבל לצורך דוגמא זה נקרא מקוריות.
סקרנות-
"וואו! שמתי לב אצלך למשהו מטורף!" בכותרת
היא תהיה חייבת להחזיר הודעה,
אתה לא הולך להגיד לה מה שמת לב אצלה, תזרים קצת את השיחה לכיוון אחר, עוד קצת סקרנות ומכאן שהיא תשאל מה מטורף אצלה תגיד "זה ממש לא לכאן, תביאי לי את המסנג'ר שלך ואני כבר יסביר לך שם"
תהיה מקורי, אל תעשה העתק הדבק ותדביק ל30 אלף בחורות כי אז אתה לא תשתפר.
פעם ניסיתי להתייחס לתמונות של הבחורה,
למשל כתבתי למישהי
"אהבתי את הבגדים, אבל לא שמת לב ששנות ה70 עברו כבר לפני 38 שנים?"
"זה כל הקטע זה בשביל התמונה לא באמת התווכנתי לצאת איתם לאנשהו"
"למה לא? מאוד אהבתי את הבגדים דווקא. חבל שלא התכוונת לצאת איתם לאנשהו, הם יפים. חשבתי שאת מיוחדת=[ איכזבת אותי"
"זה יפה להצטלם עם זה לא יותר מזה אין מצב שהייתי יוצאת עם משהו כזה מהבית. ואני כן מיוחדת מה בגלל הבגדים אתה אומר שאני כבר לא מיוחדת בעינייך?"
אחרי כמה הודעות כבר קיבלתי ממנה מסן,
בקיצור, תנסה להיות מקורי, מסקרן ותתייחס לדברים אחרים חוץ ממהעניים היפות שלה, כי אתה לא תקבל יותר מתגובות שכתוב בהן "תודה" או שבכלל לא.
עכשיו בקשר לאיך להתחיל עם מישהי, נעצתי מקודם נושא של ציון[lolx]
מאוד יעזור לך, תכנס תראה..