שאתה מגיע לצנחנים וניגש לגיבוש דובדבן.. כמה זמן הגיבוש של דובדבן, כמה בערך עוברים מכל האנשים?
ועוד פרטים אשמח לדעת..
תודה מראש לעוזרים!!!!!
שאתה מגיע לצנחנים וניגש לגיבוש דובדבן.. כמה זמן הגיבוש של דובדבן, כמה בערך עוברים מכל האנשים?
ועוד פרטים אשמח לדעת..
תודה מראש לעוזרים!!!!!
|
|
הגיבוש אם אני לא טועה שלושה או ארבעה ימים
אני לא יודע אם מספר האנשים שמקבלים הוא קבוע כל שנה.. אני יודע שבגיבוש האחרון של נובמבר היו 90 חיילים שהיו בגיבוש, 66 סיימו את הגיבוש ו-60 התקבלו.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתה בטוח במספרים האלה? םO
נראלי קצת תמוה שאם סיימת 98% שאתה בפנים
אתה טועה בגדול.
הגיבוש לדובדבן הוא בעצם הגיבוש יחטיות של הצנחנים ואורכו יומיים.
מאותרי דובדבן עושים את הגיבוש בנפרד.
ואתם רוצים להגיד לי כמו שהבנתי פה, נכון שיחס להתקבל ליחידה גבוה מאוד ,
רק לשרוד תגיבוש ולעבור אותו ואתה כמעט בפנים
לפי מה שהבנתי ממכם פה.
מי שמבין ויודע אני אשמח וישתתף בדיון הזה.
נערך לאחרונה על ידי סטייליסט בדם; 14-01-2009 בשעה 02:14.
ה60 שסימו לא כולם הולכים לדובדבן!!!!
רק מי שמעוטר דובדבן מגיע לדובדבן .. כל השאר הולכים למגלן עורב סיירת צנחנים ופלח"ן
אז אני בתשובה של הצנחנים לא רשום לי מאותר, ועם אני התעקש ויצא לגיבוש, ואם עברתי אז אני לא יוכל להגיע לדובדבן בגלל שלא רשום לי מאותר?
אני לא מאותר דובדבן, ואני יבקש מהמפקדים לצאת לגיבוש הסיכוי שלי יחסית גבוה בשביל שאני יצא לגיבוש?
אני לא יודע מה הסיכויים
אבל הם לא כאלו גדולים כי יש מקום מוגבל לקבוצה של המאותרים ויש הרבה אנשים כמוך שלא קיבלו מאותר שכן רוצים להשתתף בגיבוש של המאותרים
מה שאני יכול להמליץ לך זה שלא תישבר אפילו שהסיכוי קטן מהרגע הראשון תנדנד למפקדים שאתה רוצה להיות בקבוצה של המאותרים
במידה ואתה לא מצליח זה לא סוף העולם אתה תוכל לנסות להגיע למגלן ולגדסר במידה ולא זה אז גם הגדודים זה מצוין זאת עבודת קודש
---
ניפגש ב19 ל3 שיהיה בהצלחה
מה לא מובן לכם?
מי שעושה גיבוש דובדבן - לא עושה גיבוש יחטיות אחרי זה.. לא עברת את הגיבוש? אתה הולך לגדודים
אין לך הזדמנות אחרי הגיבוש דובדבן לעשות את הגיבוש יחטיות.. זה או זה או זה
וכל ה-60 שעברו את הגיבוש דובדבן - הגיעו לדובדבן.. מה לא מובן?
מגלן עורב סיירת צנחנים ופלח"ן
מה עושים כל אחת מהיחידות הנ"ל?
ומה הפירוש של מגלן ופלחן?