בסדר להתנהג באדישות וברוע כלפי אנשים כשעצוב וקשה לי?
|
|
אם עצוב וקשה לך אתה לא צריך להפיל את זה על האנשים סביבך.
לא, זה לא בסדר.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
יש אנשים שכשקשה להם הם מתבודדים ולא מדברים עם אף אחד
זה דוחה ומעורר רחמים
כזה אני לא רוצה להיות.. אבל אני חייב להראות באיזושהי דרך שעצוב לי
מה רע בלהיות קצת עצבני וקשוח?
שאתה צומי.
תהיה עצוב לבד, מה אתה צריך שיבואו אנשים, ימרחו סביבך ויגידו "למה אתה עצוב? נוו תהיה שמח.."
GROW UP
היה לי ידיד שהיה רוב הזמן בדיכאון.
לפעמים הוא היה פוגע בי עם תגובות מגעילות.
הקשר ניתק.
מסקנה?
לא, לא בסדר
אדישות? סבבה, באסה לך אז הגיוני שתיהיה קצת מבודד ואדיש לסביבה
רוע? תוציא את העצבים שלך על מי שגרם להיות להיות בבאסה, לא על חברים שלך
טוב בואו אני אגיד לכם מה קשה לי..
זה החודש הכי עמוס שהיה לי בחיים, יש לי מועד חורף במתמטיקה עוד שבועיים וגם להגיש בביודע בביולוגיה, המורה שלי למתמט אומרת שאני צריך לנצל את כל הזמן שיש לי למתמטיקה אחרת אני אכשל וכועסת כי בא בלי שיעורים מוכנים בגלל שאין לי זמן, יש לי עוד כושר קרבי פעמיים בשבוע, יש לי את ערבית שזה פול חומר ובחנים כל פעם, אמור להיות לי גיבוש שייטת באפריל שאני לא חושב שאני אעבור אותו, אני מתגעגע לאמא שלי שנפטרה לפני חמישה חודשים, ום יש אדם שאני רוצה לספר לו משהו עכשיו ולדבר איתו זו היא. אני לא יכול בלי זה..
אני עצבני מכל הלחץ, אני כועס, אני מת שמישהו יעצבן אותי כדי שאני אפרק אותו מכות.. בינתיים גם יוצא שאני מתרחק מהידידה הכי טובה שלי, מחברים שלי, אני לא מסתגר בעצמי בשיעורים ובהפסקות, כולם שואלים אותי מה קרה- אני בין הכי אהובים שכבה, אבל קשה לי להיפתח ולספר (חוץ מלשני חברים טובים שלי שסיפרתי הכל) אז אני אומר שלא קרה כלום וממשיך להתנהג מוזר.. אז עם הזמן אף אחד כבר לא ישאל אותי ואני אשאר לבד.. אני יודע שזה גרוע להתרחק אבל לא בא לי להיות מאושר ושמח.. בא לי להפגין משהו אחר קצת. כל החיים אני מעמיד פנים שהכל בסדר כשקורה לי משהו.. די נמאס לי בא לי להתפרק קצת. למה לא להיות קצת רע? קצת עצבני? קצת לצעוק על אנשים? אני חייב לפרוק עצבים חייב... זה לא צומי החרא הזה... אני באמת חושב שאני מתמוטט.. אני צריך שמישהו ינער אותי אחושרמוטה.
יש אנשים שמטבעם הם לא "פוקר פייס".
הכוונה שהכל רואים עליהם.
אל תנסה להסתיר אם זה לא באופי שלך. אבל תמיד טוב לדבר על זה.
אם אתה מרגיש צורך להיות לבד תיהיה לבד. חבל שתאבד חברים בגלל שאתה מוציא עליהם מה שרע לך.
אני לא אומר שאתה צריך להראות שהכל טוב ויפה אם אתה לא יכול.
אבל אם אתה צריך לדבר.. תפוס חבר טוב/ידידה טובה שאתה יכול לסמוך.. משפחה.. מישהו.. ודבר...
עכשיו אני רואה את ההודעה למעלה..
נו אז למה שלא תבקש עזרה מהידידה...
בלימודים? במשהו?..
לדעתי תסדר לעצמך לוח זמנים..
אל תטבע בלימודים. צריך גם להנות. תחלק את היום שלך בצורה חכמה אם אתה לא מסוגל לעשות את זה בראש תעשה את זה על יומן.
תכתוב מהשעה X עד Y לימודים...
מY עד Z משחק כודרגל/רואה טלויזיה אנארף נפגש עם X.
לדעתי תפגש עם אנשים סתם סיבוב בפארק.. לצאת לאכול משהו לראות סרט יעשה לך טוב בחוץ..
תחייך החיים יפים ילד זה רק לימודים
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 16-01-2009 בשעה 19:17.
ניראלי לא הבנתם אותו אבל הוא מתכוון שהוא עצוב עכשיו והוא בדיכאון ורע לו.. והוא לא מראה את זה אבל הוא כן רוצה שאנשים יבואו וידברו איתו ויראו שהמצב לא טוב כמו שהוא ניראה להםם .. לזה התכוונת לא ?
וגם עם הדאגה אוליי הוא יתחבר לעוד מישהו...
אני גם במצב דומה לשלך ואני לא יודע מה לעשותת ..
כן.. אבל אתמול דיברתי עם הידידה הכי טובה שלי שהתרחקה ממני
סיפרתי לה הכל.. למה התנהגתי מוזר, ואמרתי לה שאני מצטער שהתרחקתי ממנה
הייתי חייב לדבר דווקא איתה כדי להרגיש טוב יותר
אבל עדיין משהו מציק לי.. כל העניין הזה יושב על הלב.. אני לא יודע איך להיפטר מזה
אהההה
תשמע פשוט תתחיל לשתף אנשים
נערך לאחרונה על ידי nop; 22-01-2009 בשעה 16:38.