קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

דיון | סמר הערביה

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

ברירת מחדל דיון | סמר הערביה

הכתבה "ליברמן, אנחנו עוד נדרוך עליך " ותגובתה של ערבייה ישראלית בשם סמר לכתבה זו הביאו את הגולשת דרורה להגיב

עימות בין ערבי לפסטינית ליהודיה

סמר הערבייה הישראלית מחיפה כותבת כך:
    אנחנו לא ``ערביי ישראל``
    אנחנו לא ערביי ישראל...אנחנו פלסטינים אזרחי מדינת ישראל. והאזרחות שלנו היא דבר טכני הכולל דרכון ותעודת זהות ישראלים שאנחנו מציגים עפ``י בקשת המוסדות המבקשים. ל-נ-ו יש לאום ולפיו אנחנו פלסטינים ערבים. אנחנו לא ערביי המדינה הזו, ואנחנו לא מסכימים להיות מיוחסים לה כלל וכלל. א-ת-ם חסרי לאום. ל-כ-ם יש דת שקוראים לה יהדות!! ואתם משתייכים לה, ותו לא!!! היצירה היחידה שלכם היא השפה העברית. מלבדה, אין דבר אחד שהצלחתם ליצר תוך ה-60 שנים ששהיתם פה ככובשים על אדמתו של עם אחר!!.אתם פשוט עם בלי תרבות, ובלי שום עבר שמצדיק התגאות בו. אתם פשוט פרטים שנאספתם מהגלות, הגעתם בחוצפה, כדי לממש את זכותכם להגשמה עצמית, על חשבונה של הזכות הזו של עם אחר. את השלום נוסח רבין רצחתם לנצח! אז .תתביישו לכם, כי לנו כבר אין מה לדבר איתכם. ואני נמנעת פה מכל הכללה גורפת. לי יש חברים יהודים שהם כמו אחים שלי, ואני מוקירה אותם מאד, אבל ישנם עמים שכדי להתקיים שוללים את קיומו של עם אחר.

בתגובה לשורות אלו של סמר עונה דרורה מהנגב:
    ``סמר מחיפה``,
    אין במדינת ישראל או בשטחי ארץ ישראל אף לא ערבי אחד שאין לו ארץ מולדת ערבית (ועל כן אתם ערבים).
    פלשתם / זלגתם / חדרתם - לארץ ישראל בחסות, עידוד וגיבוי הכובש העותמני והכובש הבריטי אך לא הפכתם עקב כך לבעלים או ריבונים .
    פתחו את מפת העולם, ערביה מישראל. תגלי ששטח המדינות הערביות (22) גדול משטחה של יבשת אירופה, ושטחן של כל המדינות המוסלמיות (56) מכסה כשליש מכדור הארץ. שטח אדיר שאין לתארו. משאבים של נפט ועושר לאין חקר .
    אז על פניו נראה שזה ממש בסדר שלעם היהודי תהיה מדינה אחת קטנטונת משלו, מבלי שיהיה עליו להתחלק בה עם עוד עם ערבי מוסלמי, לא ?
    ובואי ואומר לך כמה מילים על ה``עם `` הפלסטיני. אתם אינכם עם. אתם פיקציה מוסלמית שמטרתה אחת ויחידה - לכבוש את ארץ ישראל.
    נתחיל עם השם שלכם :
    הרומים שכבשו את ישראל קראו לה כחלק מאקט הכיבוש `פרוביניקה פלשתינה` - על שם הפלישתים שישבו בערי החוף הישראליות
    הפלישתים היו יורדי ים אדומי שיער שהגיעו לחופי ישראל _מ_א_י_ר_ו_פ_ה_ ונעלמו מאזורנו כ-1600 שנה לפני הולדת מוחמד .
    אין לערבים שמקורם בחצי האי ערב כל קשר לפלישתים - לא גנטי, לא דתי, לא תרבותי, לא היסטורי ולא גיאוגרפי. אתם ערבים ולא פלישתים. באותה מידה יכלו הרומים לקרוא לישראל פרוביניקה שוויצריה. האם זה היה הופך אתכם לשוויצרים ?
    ואשר לארץ ישראל, סמר מחיפה .
    תבחרי כל תיעוד היסטורי, כל מפה היסטורית, כל היסטוריון מקובל ע``י האקדמיה הבינלאומית שיראה לנו איפה פלסטין, מתי הייתה אי פעם בהיסטוריה האנושית מדינה או ארץ שנקראה פלסטין, מתי היה אי פעם בהיסטוריה האנושית ``עם`` שקראו לו העם הפלסטיני, מי אתם, מאין באתם ומה הקשר שלכם לשטחי ארץ ישראל. לא מצליחה למצוא אף לא פרט אחד בשום מקום בעולם, כולל לא אצל חוקרים מוסלמים וערבים (כולל הקוראן שבו ארץ ישראל נקראת `ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל`) שיאשש את טיעונייך .
    יש תיעוד בריטי מתקופת המנדט הבריטי, תיעוד תורכי מהתקופה העותמנית, תיעוד של כל הכיבושים שהיו על ארץ ישראל - אין זכר לא לעם פלסטיני ולא למדינה פלסטינית .
    ובכן, בואי נסכם שאם תמצאי כל תיעוד שהוא (שאינו חלק מהתעמולה הפלסטינית המשנה עובדות היסטוריות בדיעבד) - להיותכם וקיומכם בארץ ישראל - כבר יש לנו משהו להתחיל ממנו .
    אתם צביר מקרי של פלגים ופלנגות מרחבי העולם המוסלמי, השונאים זה את זה כמעט . . . כמעט כמו שאתם שונאים אותנו .
    זה למעשה הדבר היחידי המאחד אתכם - השנאה לציונים. זה בסיס עלוב ביותר לכונן על גבו עם !
    ב-1948 היה מספר הערבים שישבו בארץ ישראל זהה למספר היהודים שישבו בארצות ערב .
    המאה העשרים הייתה מאה של הגירה וחילופי אוכלוסין על פני כדור הארץ כולו .
    כל היהודים מארצות ערב היגרו למולדתם ישראל. כל הערבים מישראל היו אמורים להגר חזרה לארצות מולדתם הערביות ..
    לא רק שלא עשיתם כך - המשכתם להסתנן ולחדור לשטח ישראל בכל צורה מתוחכמת שאפשר להעלות על הדעת, ושמדיניותה הרופסת של מדינת ישראל אפשרה לכם .
    למעשה יש לכם היום מדינה פלסטינית, היא ירדן. אבל אתם רוצים לעצמכם שלוש פלסטין - ירדן , ``פלסטין החדשה`` שתקום ברצועת עזה והגדה, וכמובן שערביי ישראל המזהים עצמם כפלסטינים ימשיכו להתגורר בישראל ויביאו אליהם עוד ועוד ``אחים`` פלסטינים מרחבי העולם. כך שבעוד עשור או שניים יהיו היהודים מיעוט בארצם וגם ישראל תהפוך לפלסטין. לא מתאים לנו .
    ולכן זה מה שבסופו של דבר יקרה, גם אם השמאל שלנו מפזר אשליות הממלאות את לבכם תקווה גדולה: יהיה עליכם לחזור לארצות מולדתכם. זה יקרה או בטוב או בחרב .
    במשך השנים (עם ההתיישבות הציונית) אימצתם לעצמכם את האתוס היהודי, כלומר - קדושת ירושלים וזכות השיבה לציון. אמנם בניתם מסגד במרכז קודש הקודשים היהודי (מנהג מוסלמי נפוץ בעולמנו), אך עירכם הקדושה היא מכה ולא ירושלים וזכות שיבה יש לכם רק למולדתכם הערבית ולא לציון .
    לסיכום, אפנה אותך לספר חביב ומלא הומור. שמו ``מסע תענוגות בארץ הקודש`` והוא נכתב ע`` י סופר בשם סמואל לונגהורן (הידוע בכינויו מרק טווין) ב -1867. הוא סייר בישראל לאורכה ולרוחבה .
    הוא לא ראה כאן לא פלסטינים, לא בוסתנים מוריקים, לא כפרים ערביים, לא ערים שוקקות. כלום. הוא ראה ומתאר עזובה, ביצות, כולרע, קדחת, חולות . ``ארץ הבכא``, כך הוא כינה את ארץ ישראל .
    כל מה שיש כאן, גן העדן הזה הנקרא ישראל – בנה הגניוס היהודי .
    אין פלא שאת ואחייך חומדים אותו !
    ואם את יושבת בביתך המחובר לחשמל ומקלידה תשובה במחשב , זה כי הציונים סידרו כאן מדינה המאפשרת לך לחיות ברמה שונה לחלוטין משל 99% מאחיותייך במדינות ערב .
    אזרחית יהודיה ישראלית,
    בעלת המקום.

תשובה מוחצת הייתי אומר. רק שהתגובה של הבחורה הערביה היתה מלאה בשטויות לא רק על בסיס לאום אלא על עוד כמה:

והאזרחות שלנו היא דבר טכני הכולל דרכון ותעודת זהות ישראלים שאנחנו מציגים עפ``י בקשת המוסדות המבקשים - המקנה לכם גם הגנה משפטית אשר אין לכם בשום מדינה ערבית אחרת, אותה אתם יודעים לנצל בצורה מושלמת. כולל הפליה מתקנת אגב...

אנחנו לא ערביי המדינה הזו, ואנחנו לא מסכימים להיות מיוחסים לה כלל וכלל - בבקשה, להביא לך דרכון סורי על חשבון ישראלי? יהיה דבר נפלא, הלא כן?

היצירה היחידה שלכם היא השפה העברית מלבדה, אין דבר אחד שהצלחתם ליצר תוך ה-60 שנים ששהיתם פה ככובשים על אדמתו של עם אחר!!. - המשפט הזה הפיל אותי מצחוק. זה כבר לא גובל בחוסר השכלה אלא טימטום הראוי לשמו. לא רק ששכחת לציין את העובדה שכ-21% מזוכי פרס נובל איי פעם הם יהודים (כאשר מדובר בפחות מ-1% מאוכלוסיית העולם), אלא שבשנים האחרונות יהודים ישראלים רבים זכו בפרסי נובל - כולל רפואה, כלכלה וכימיה, וזה רק מ-2004.
    במילים אחרות: 15 מיליון יהודים בעולם, 164 פרסי נובל.
    מיליארד מוסלמים בעולם, 4 פרסי נובל (רובם על "שלום").
    לצורך השוואה בלבד כמובן. לא שאני חס ושלום רומז משהו...
    בנוסף לכך, מדינת ישראל ייצרה לא רק את התשתית לאינטרנט שבו את משתמשת כיום, אלא גם מוצרים לכל העולם: כגון USB - המצאה ישראלית.
    בנוסף לכך, ישראל אחראית על הדברים הבאים:
    עגבניות השרי, ICQ, אפיליידי (לא יודע אם את משתמשת), טפטפות, IPHONE, התוכנה בבילון, השפה PHP, טיל החץ והפטון, טנק המרכבה (בכלל רשימה ענקית של פיתוחים צבאיים), עשרות תרופות המופצות ברחבי העולם (40% מהאמריקאים צורכים תרופות ישראליות) ועוד... זה רק דברים שאת יכולה בקלות למצוא גם באינטרנט. אני לא יודע אם בר רפאלי נחשבת להמצאה ישראלית, אבל גם אותה אפשר לכלול. ומה המציאו הערבים בדיוק? אני אדייק: מה המציא ה"עם" הפלשתיני? קסאם?

אתם פשוט עם בלי תרבות, ובלי שום עבר שמצדיק התגאות בו - (נשמע כמו משהו שצריך להגיד לכם ולא לנו). את יודעת, לפחות בזה ששרדנו אתכם כאן וכיסחנו לכם את הצורה בכל מלחמה אפשרית (עד שהתחלתם להשתמש במגנים אנושיים), כבר ממלא אל ליבנו בגאווה לא קטנה. חוץ מזה, מספיק להסתכל על תל אביב ולהשוות אותה לקהיר, דמשק, ביירות, בגדד, ורבת עמון על מנת להבין במה יש להתגאות. הזכויות לנשים שאת מקבלת כאן למשל, זה משהו שתוכלי להתגאות בו כאשר תטוסי לאיזה כמה ימים לטהרן ותנסי לחשוף שם את פנייך או להגיד שמותר לך לכתוב בפומבי.

אתם פשוט פרטים שנאספתם מהגלות, הגעתם בחוצפה, כדי לממש את זכותכם להגשמה עצמית, על חשבונה של הזכות הזו של עם אחר - אמרה הבחורה שהיתה יושבת כיום במערה ליד ביצה אם לא היינו באים לכאן. רוצה לממש את עצמך כעם נפרד מהיהודים הרעים? קחי את הגדה המערבית ואת הדולר ליום שאת תקבלי שם.
    לפחות היא ציינה שיש לנו זכות מימוש עצמי.

את השלום נוסח רבין רצחתם לנצח - כי אם רבין היה חי... אז אסד, ערפאת, אחמד יסין המנוח, בין לאדן, אחמדיניג`אד, נסראללה וכל שאר נפלאות האזור היו הופכים לדובוני איכפתלי?
    אין מה לעשות חבר`ה, זה יגאל עמיר אשם בהכל. אם לא יגאל עמיר, אז כל עשרות מליוני השכנים ששונאים אותנו, היו מתים עלינו כיום (מה שהם עושים גם ככה, אבל בנוסח קצת שונה). הם פשוט כל כך אהבו את רבין שהיו מוכנים לסלוח על כל ה"פשעים הציונים" שביצענו ולהפסיק להתעסק בתחביביהם הידועים: פיגועי התאבדות (אשר התבצעו לאורך כל סוף כהונתו של רבין), ירי רקטות, הטפת שינאה ופרופוגנדה אנטי ישראלית ופיגועים מכל סוג שהוא בתוך שטחי ישראלי.
    אנחנו לא רצחנו את השלום כי את השלום אי אפשר לרצוח. מי ש"רוצח" את השלום הוא זה שלוקח את הנשק לידיים ומתחיל לירות - ואת זה יקירתי הערביה, אנחנו לא עשינו.

כהרגלו, האו"ם מגנה את ישראל ודורש הפסקת אש מיידית. כמו שדוד בן גוריון אמר: או"ם שמום. האו"ם זה הארגון הכי מיותר שקם אי פעם (יחד עם מפלגת הנשים השעירות). לא רק שהוא לא פתר שום דבר, המדינות היחידות שבכלל עוקבות אחרי החלטות כלשהן אשר מתבצעות שם, אלו מדינות אשר גם ככה שומרות על זכויות אדם. מדינות אשר החלטות כלשהן באו"ם באמת צריכות לרסן, לא שמות קצוץ על הארגון המצחיק הזה.
    נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 16-01-2009 בשעה 12:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניס
    לייקים
    0
    נקודות
    198

וואי אחי זה חרוש

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

פורסם כבר!

משתמש מכור האוואטר של snier
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    か さ た な は ま

איזה חרוש אלוהיים !
    SMDESIGN

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

טוב אני חושב שמיותר לציין עד כמה זה חרוש וכמה ישראלים השתמשו בזה לתגובות בכל מני אתרים אחרים
    אבל, IPHONE זה ממש לא המצאה ישראלית וכך גם הUSB
    הישראלים המציאו את הדיסק-און-קי לא את הUSB עצמו :|

חחחחחח וואי יש פה דברים כאלו מצחיקים... הרגה אותי האישה הזאת
    את השלום נוסח רבין רצחתם לנצח - כי אם רבין היה חי... אז אסד, ערפאת, אחמד יסין המנוח, בין לאדן, אחמדיניג`אד, נסראללה וכל שאר נפלאות האזור היו הופכים לדובוני איכפתלי?
    אין מה לעשות חבר`ה, זה יגאל עמיר אשם בהכל. אם לא יגאל עמיר, אז כל עשרות מליוני השכנים ששונאים אותנו, היו מתים עלינו כיום (מה שהם עושים גם ככה, אבל בנוסח קצת שונה)
    וואי.. חח
    ענק!

משתמש מתקדם האוואטר של Nerve
    שם פרטי
    מיצי
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    פין-ג-פונ-ג.

חרוש, ולפי דעתי אף אחד לא קרא פה כלום. כי זה מגילה מה זה זה

משתמש משקיע
    לייקים
    5
    נקודות
    618
    משפט מחץ
    Why So Serious

למדנו עליה בבצפר ><

הוא שאל אם זה חרוש? תתיחסו לתגובה עצמה =\.

ציטוט נכתב במקור על ידי Nerve צפיה בהודעה
    חרוש, ולפי דעתי אף אחד לא קרא פה כלום. כי זה מגילה מה זה זה
    מה אתה מבלבל את המוח.. אני קראתי הכל בשקיקה ומה איכפת לי אם זה חרוש?

ת'אכלס אחלה תגובה, אני לא מבין בזה אז אין לי מושג אם כל מה שהיא רשמה באמת נכון ואמיתי אבל אם כן.. היא תותחית

משתמש מתקדם האוואטר של masteras
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אז שתלך לגור בעזהה סמעק עם הערבים האלו! גם גרים פה וגם מתלוננים..

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    מה אתה מבלבל את המוח.. אני קראתי הכל בשקיקה ומה איכפת לי אם זה חרוש?

ת'אכלס אחלה תגובה, אני לא מבין בזה אז אין לי מושג אם כל מה שהיא רשמה באמת נכון ואמיתי אבל אם כן.. היא תותחית
    אם עדן אומר עדן צודק.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

בת זונה גשקה יהיה לה
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י
    הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

הביאו את זה כבר...

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,598 | הודעות: 8,173,185 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect