נכתב במקור על ידי MuGi אני דקסלס גם. 140DK אם לא ראית באשכול השני. הייתי המנהל של הפורום הזה בתחילת דרכי בפורום חח ויש לי ידע כי יש לי ותק.. היה לך גם הרמיט עם מר בלאק נכון?
יאפ.. הוא עדיין קים רק לא משחקים בו. השם של הדיקי זה MuGiStyle
נכתב במקור על ידי MuGi יאפ.. הוא עדיין קים רק לא משחקים בו. השם של הדיקי זה MuGiStyle חבל... אני זוכר שעשיתם פ"ת להרמיט. הוא לבל 90 ההרמיט
נכתב במקור על ידי MuGi יאפ.. הוא עדיין קים רק לא משחקים בו. השם של הדיקי זה MuGiStyle שקרן מניאק הוא רמה 141!! לא 140. לא יפה לשקר.. נראה סוס ביותר אהבתי אותו ונראה לי שאני מכיר אותך מהמשחק והיית בגילד שלי. אתה סקרלת פעם overall עם str לא?
נערך לאחרונה על ידי -Niv-; 14-01-2009 בשעה 14:50.
נכתב במקור על ידי PooPooMan שקרן מניאק הוא רמה 141!! לא 140. לא יפה לשקר.. נראה סוס ביותר אהבתי אותו ונראה לי שאני מכיר אותך מהמשחק והיית בגילד שלי. אתה סקרלת פעם overall עם str לא? TOP עם STR. אבל לא יודע אם הייתי איתך.. וכן 141 כנראה אליאור (השותף) העלה אותו אתמול. וSNOOP ההרמיט כבר קצת יותר מ90..
איזה nx חמוווווווד D: בקשר לדברים אחלה מגן וחרב והסאונה בכלל 10\9.6
נכתב במקור על ידי Loverx3 איזה nx חמוווווווד D: בקשר לדברים אחלה מגן וחרב והסאונה בכלל 10\9.6 תודה! אולי גם את תעשי פרסום דמות ממחשב של חבר?
נערך לאחרונה על ידי -Niv-; 17-01-2009 בשעה 20:15.
נכתב במקור על ידי PooPooMan תודה! אולי גם את תעשי פרסום דמות ממחשב של חבר? לא נראלי אני בקטע של לפתוח שחקנית חדשה אבל אני אעשה פרסום דמות ברגע שיעבוד לי המייפל סטורי :]
שחקן סוס אחי תשפר PAC
אתה חזק אבל יש מה לשפר.
חוקי הפורום