נשבע שאם הייתי שם הייתי עוזר..
אני שונא ערסים.
אסף לא לא רוצה תוכנית בפריים טיימ בשביל לפרשן ערסים.
אני רוצה שתהיה חטיבת "ערס" בצה"ל ושיעשו עליהם ניסויים בנשק כימי ושיהרגו את כולם :]
נשבע שאם הייתי שם הייתי עוזר..
אני שונא ערסים.
אסף לא לא רוצה תוכנית בפריים טיימ בשביל לפרשן ערסים.
אני רוצה שתהיה חטיבת "ערס" בצה"ל ושיעשו עליהם ניסויים בנשק כימי ושיהרגו את כולם :]
|
|
אבל יצאת קקה חבר שלך אכל מכות .. אתה צריך להתחרפן להרים משהו אבן סלע לשים לאחד בראש שיפול לא יקום וככה זהה הם יששבו בשקט כמו קקות
אני אצלי בעיר מה אנ יעושה יש שמה מלא ערבים בני זונות אז אני תמיד הולך עם אבן שבערך בגדול האגרוף שלי ככה שהיא נכנסת לי ביד .. ואם מישהו מתחיל .. הוא גמור ....
דבר ראשון אנחנו הינו 2 והם היו יותר מאיתנו וגם אם היתי רוצה לעזור לו לא היתי יכול כי הוא הלך לכיוון אחר ורק אחרכך הוא בא וסיפר לי שעלו עליו ואני היתי עם מישו אחר שניסה להוריד לי אגרופים ולך תחזיר לו הוא יוציא לך סכין זה דרום תל אביב כל העבריינים שם אין שבוע שאין דקירות וכאלה למה לי להסתבך
וואלה כנראה אצלכם ערסים זה בובות. אצלי ערסים אם תעשו מה שמוגי ובחציל בתחת יזיינו לכם ת'חת חחחח
אהה.. תכאלס צודק אחי חשבסתי שהייתם באותו מקוםם .. ומה חשבתם לעצמכם שברחתם כל אחד לכיוון זה מחשבה מפגרתת .. בטוח יתפסו אחד ויפרקו אותו מכותת .. הייתם צריכים להיות שתיים ולהיתפרע שמה..
ד"א דרום תל אביב כמה שהם עבריינים ומשחקים אותה תראה להם שהם בזין שלך אתה יודע שאתה הולך למקום כזה עם עבריינים כאלה שמחפשים מכותת -- או שלא תילך אוו שתילך עם איזה אולר או סלע וכל הזמן בלי פחד!
תראה,אם אתה יודע שהם הולכים להביא לך וואחד מכות אז פשוט תנסה להרוויח משהו,מה כבר יש לך להפסיד? תביא להם את כל המכות שאתה יכול כדי שגם הם לא יצאו מורווחים וגמרת עיניין... עצה שלי: כאשר אתה רואה שהם עומדים להביא לך מכות,תדבר איתם וזה,תעמוד מולם,בשנייה שהם לא מוכנים תביא לאחד סנוקרת (אגרוף לסנטר) כולם יעופו...
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 18-01-2009 בשעה 01:30.
המצב עלל הפנים חחחח.. =]
איך בא לי ללכת מכות עם ערסים פתאום חח
תנסה להתרחק מאנשים כאלה כל מה שיש להם בראש זה ללכת מכות עם משהו
ערסים....כל כך מתאים להם.
תבוא אם חברים שלך וזיינו אותם מכות . תשתדל לא להסתובב שם
חח רציתי להביא חברים אבל כבר היה 5 בבוקר לך תחפש אותם למרות שאחרכך כולם אמרו לי למההההההה לא התקשרת היינו מזיינים אותם חח