|
|
מוזרר אבל אלה שהתחילו איתנו לא היו ערסים כאלה..
הם היו סוג של ערסים בסטייל!
אבל לא הבנתם את הפואנטה!! בקטע פה!
אתם חושבים שאני נתתי לו מכוות?? אז אני לא נתתי לו מכווות!
אבישי ראה שהערס הזה מציק לי אז הוא נתן לו מכות!!
אני רק קבלתי בוקס לפה! וזהו..
רק בזכות אבישי זה שהרביץ לי עזב אותי!
תאכלס אני רואה את עצמי עכשיו מובך
כי זה כמו שיביאו לך מכווות ומישהו אחר בא ועוזר לך!
אני שתקתי כי ידעתי שאני לא יכול מולו.. אני לא ישחק אותו גבר!
כל אחד שהיה רואה אותי והיה רואה את הערס היה אומר שהערס גומר עליי!
תנסו לעזור לי לצאת מהדעה שלי
הדעה: שאני יצאתי ילד כאפות.. (אמרתי לו תתרחק מימנה לפני שאני יתעצבן) וכמו כלב קבלתי בוקס לפנים! ושתקתי!
עכשיו הבנתם למה אני מובך?
אתה מובך בגלל שחברה שלך וכל המועדון ראו מה שקרה.. ואתה אומר " בואנה הם ראו איזה ילד הומו יצאתי עכשיו" ואתה מתבייש אבלל בתכלאסס זה בכלל לא ככה.. !
א.חברה שלך ראתה אותך כמו מלך שבא לעזור לה וכמו חבר שמוכן לסכן את עצמו בישבילה ..(לחטוף מכות בישבילה)
ב.שאר הבנות של המועדון שיודעות את הסיפור אומרות כזה חבר אני רוצה..שמפחד אבל עדיין עושה עם זה משהו ולא שותק (אתה עשית מש'ו זה שלא הצלחת זה לא אומר כלוםםם! ובדעה של חברה שלך כן הצלחת שתהיה בעינינים)
ג.שאר המועדון ראה אותך חוטףף מכות ושיצאת הומו אבל הבאת לו בנאדם אחד(כאילו הגב שלך) והוא סתם ת'פה --> אולי לא יצאת ממש טוב פה אבל מושפל לא יצאת !
בקיצר גבר עשית ת'דבר הכי נכוןן ושטויות זה יעבור דבר איתה על זה.. בהצלחה כפרה ..
חח חמוד אתה...
מה אתה דואג נשמה אני ראיתי אותה
היא מתה עלייך אחרי שזה קרה!
ראיתי איך היא נצמדה אליךך!
אל דאג אחי לך אליה דבר איתה תראה אפילו שהיא עוד יותר אוהבת אותך..
ואתה רואה בהתחלה לא האמנת שאני יכניס אותך חינם חח בסוף כן נכנסת למסיבה העאא =]!
יאללה מותק קום מחר ותדבר איתה כמו גדול!
אני לא ממש הבנתי מה הבעיה עם חברה שלך? ההפך היא צריכה להיות שמחה שהגנת עלייה..
פשוט תדבר איתה ואני ממליץ לעלות גם את הנושא כדי להוריד את המתח הזה..
איזה כלי אתה אבישי חח!!!
אני מבין תהרגשה שלך כאילו התחרבנת לערס הזה אבל צא מזה
ושמע דבר אחד אחי לפעם הבאה בחיים אבל בחיים אל תוותר למישהו אחי לא משנה כמה הוא גדול אם צריך להיכנס בו כנס בו בכל הכוח אחי
היא לא עשתה לך כלום !
תעזוב אותה ,
אין לך מה להתבייש בזה לא כל אחד יכול לפוצץ במכות (אני גם לא) אבל אין סיכוי שהיא תזרוק אותך או שהיא תפסיק לאהוב אותך בגלל זה.
אני לא אגיב פה בצורה שאני חושב שאני צריך להגיב, אבל מי אתה חושב שאתה? אתה יורק עליו? עד שתקבל בעיטה שתשלח אותך לשירותים לספור כמה שיניים נשארו לך..
לפותח האשכול, נשמע שיש בחורים טובים בפורום שעזרו לך, בפעם הבאה אל תכניס את עצמך לבוץ שאתה לא יכול לצאת ממנו, כל אש צריכה ניצוץ כדי להתלהט, אתה יכול להסתכל לחברה שלך בעיניים בביטחון ולנסות לשכוח ממה שהיה.