לכולכם יש פגאני זונדה . וכולכם תותחים(שומכארים כולכם )
עלאק 2800 . זה 1600 ,
לכולכם יש פגאני זונדה . וכולכם תותחים(שומכארים כולכם )
עלאק 2800 . זה 1600 ,
|
|
חח טויוטה קורולה S..חארטה יפה..חח 2800..
וכל מי שאומר שאי אפשר לעשות דריפטים אז אתם כנראה עדיין ילדים בלי רישיון ושעוד לא לחצתם גז,אז אם רוצים לעשות דריפט צריך להיות נהג ואז אפשר בכל הנעה לעשות דריפט..
יפה אהבתי מאוד
בנדוד שלי הביא איתי דריפט.
היה בגשם, אבל היה דריפט.
הנעה קדמית אם אנלא טועה, פורד משו.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא דיברתי על הסירטון בכלל דיברתי אל הבחור שציטטתי
ודריפטים זה לא לקחת את הפניה עם כל האוטו בהטייה דריפטים
לגרום לסוג של מומנטום כזה עם ההחלקה של האוטו כשאתה מחזיק את האוטו במין זווית כזו
כאשר אתה לא מיישר את האוטו..אבל גם לא נותן לו להחליק יותר מדי קדימה..
הרעיון הוא גם ליזום החלקה וגם לשלוט בה על הצד הטוב ביותר
ואי אפשר לעשות את זה להרבה זמן בהנעה קדמית כי מין הסתם הגלגלים מקדימה ימשכו את הסרן הקדמי לאן שבא להם..
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להחליק עם האוטו..זה כן..וזה לא דריפט..זה בסה"כ יכניס אותך לאיזה פח זבל אם אין לך רכב ממש ממש בנוי לזה..
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 18-01-2009 בשעה 16:06.
^שמע טוב בפעם הבאה שאני יהיה במסלול/מגרש אני יצלם לך סירטון קצרצר עם הונדה אקורד(הנעה קידמית)ודריפט לא צלחת במקוום או לזרוק באיזה סיבוב אלא דריפט אמיתי ואז אתה באמת תאכל את הכובע
מה שאתה תעשה זה POWER SLIDE.
וזה אובדן אחיזה עקב כניסה מהירה לסיבוב - ניראה כמו דריפט אבל זה לא זה.
מה שאתה תעשה עם האקורד אני יוכל לעשות עם הברלינגו.
דריפטים עושים רק עם הנעה אחורית, נקודה!
ולמה? כי הנעה קידמית מושכת את האוטו קדימה בזמן הסחיפה, כלומר הורסת לנו את הדריפט.
לעומת זאת הנעה אחורית, בזמן סחיפה שואפת לסובב לנו את הרכב ולכן דרושה שליטה ומיומנות כדי להחזיק דריפט, ולכן גם עושים את זה רק עם הנעה אחורית.
אגב, הפורום לא מעודד נסיעה בקלות ראש או השתוללות בכביש ציבורי!
עוד דבר!
בואו לא נגלוש לוויכוחים וננהל דיון יפה, טוב?
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 18-01-2009 בשעה 23:02.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
חח מה אתם לא מבינים אפשר לעשות דריפט בכול הנעה זה לא משנה איך אתם קוראים לזה...מה שאתה תעשה זה POWER SLIDE.
וזה אובדן אחיזה עקב כניסה מהירה לסיבוב - ניראה כמו דריפט אבל זה לא זה.
מה שאתה תעשה עם האקורד אני יוכל לעשות עם הברלינגו.
דריפטים עושים רק עם הנעה אחורית, נקודה!
ולמה? כי הנעה קידמית מושכת את האוטו קדימה בזמן הסחיפה, כלומר הורסת לנו את הדריפט.
לעומת זאת הנעה אחורית, בזמן סחיפה שואפת לסובב לנו את הרכב ולכן דרושה שליטה ומיומנות כדי להחזיק דריפט, ולכן גם עושים את זה רק עם הנעה אחורית.
אגב, הפורום לא מעודד נסיעה בקלות ראש או השתוללות בכביש ציבורי!
עוד דבר!
בואו לא נגלוש לוויכוחים וננהל דיון יפה, טוב?
וכול ה-power slide בא מהמקור של דריפט.... רק פשוט בכול הנעה זה יותר קל או יותר קשה...
תנסו לחשוב מבחינה הגיונית...דריפט זה שהסרן האחורי של האוטו יענו נוטה הצידה..הגלגלים מאחורה..דוחפים אותו
והגלגלים מקדימה מכוונים את הפוזה של האוטו..
עכשיו..אם הגלגלים מאחורה יהיו פסיביים...אין מה שימשיך את התנועה של הרכב באותה פוזה..במקום זה..הגלגלים מקדימה פשוט ימשכו את הסרן הקדמי ויהרסו את הכל !
אז אני לא מבין בדיוק מה אתם חושבים...שאתם מרימים אמברקסים או מאבדים שליטה על האוטו עם איזה תת היגוי או משהו וחושבים שזה דריפט?
אז זה לא..
ונגיד ואתם חושבים שה POWER SLIDE הזה שלכם זה באמת דריפט..גם אז..אתם לא יכולים לשלוט בזה וזה יגמר מהר מאוד
אם אני טועה..תעשו דריפט ארוך לכמה מטרים טובים..ותוכיחו לי שאני טועה כדי שאני יאכל את הכובע
אני מצפה לסירטון הזה
זה דריפט:
http://www.youtube.com/watch?v=jLG9i4-5MJ0
(שימו לב מעיין מגיע הכוח לדריפט. כן כן, הנעה אחורית!)
והינה החלקה:
http://www.youtube.com/watch?v=BXaCcQQ4-p0
מבינים תהבדל?
דריפטים רק עם הנעה אחורית. הנעה קידמית זה רק זריקת תחת וזה לא נחשב כדריפט.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה