נכתב במקור על ידי snier גמאתה ברשימה *מוציא מהר את הכבל טלפון מהצוואר ומחייך 3>*
נכתב במקור על ידי S3NSA חח וואלה XD היית אז מנהל זוטר בפורום כדורסל.... קראו לך Aj משהו אם אני לא טועה איזה יום קסום זה היה חחחח אעלק מנהל זוטר. היה לי כבר מוניטין,הייתי מנהל ותיק חח. ניהלתי אז את כדורסל ואקסטרים ומוטוריקה ואז קראו לי AJ45,או Aj חח אני לא זוכר אם זה לפני שהחלפתי.
נכתב במקור על ידי מייקל :/ חחחח אעלק מנהל זוטר. היה לי כבר מוניטין,הייתי מנהל ותיק חח. ניהלתי אז את כדורסל ואקסטרים ומוטוריקה ואז קראו לי AJ45,או Aj חח אני לא זוכר אם זה לפני שהחלפתי. כן AJ45 .... ועם ה-2 נקודות ששלחתי לך החלפת ל Aj יאללה לילה טוב לכולם
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
OMGGGG מישו פה מתרגששששששששש
נכתב במקור על ידי S3NSA כן AJ45 .... ועם ה-2 נקודות ששלחתי לך החלפת ל Aj יאללה לילה טוב לכולם חח נראה לך? החלפתי ביום הולדת של אטרף,כשזה היה בחינם
לילה טוב תודה שמחר אין לי מבחנים.
לילה טוב לכולם
StroKe Gallery
נכתב במקור על ידי HotDude לילה טוב. נכתב במקור על ידי Strikill OMGGGG מישו פה מתרגששששששששש נכון כבר יצא עמוד האחד קיי שלי לכו להגיב כל מי שרוצה הקדשה שיבקש
SMDESIGN
ייאלה לילה טוב חבריה :]
נכתב במקור על ידי snier נכון כבר יצא עמוד האחד קיי שלי לכו להגיב כל מי שרוצה הקדשה שיבקש זה תמונה למזכרת חחח
נכתב במקור על ידי - CookiE - ייאלה לילה טוב חבריה :] לילה טוב
לילה טוב
.אין על הנוסטלגיות שלי. גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
שחף.. תחבר לאיסיקיו.. דחוף!! להב..
מה יבש פה?!!
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 19-01-2009 בשעה 00:02.
מי ער? :]]
חוקי הפורום