קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך שרת דחוף...לגבי האתר
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-10-2008, 15:24
  2. [דיון] מה אני צריך לעשות
    על ידי שי_קסה_הגבר בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-12-2007, 10:41
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-10-2007, 17:04
  4. חברים אני צריך עזרה
    על ידי ת-מ-י-ר_ג-ל בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 00:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

|דיון|חברים אני צריך את דעתכם לגבי גיוס בפברואר09

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל |דיון|חברים אני צריך את דעתכם לגבי גיוס בפברואר09

שלום לכולם
    אני מעדיף להשאיר את זהותי לא גלויה אז תסלחו לי אם אני לא אפרט את שמי.
    אשמח אם תקראו הכולו תתנו את דעתכם ע המקרה ואם אתם מסכימים אם דעותי ואם להשתמט זה הפתרון(לא להיבהל תקראו)

אז ככה הכל התחיל במהלך הצו הראשון באוגוסט 08 אני כחולה אסטמה מלידתי הגעתי וביקשתי שיורידו לי פרופיל על אסטמה. הצבא כמובן לא האמין לי למרות ששלחתי להם לתיק האישי שלי כי בעבר איבדתי את ההכרה ממחסור בחמצן 3פעמים ואושפזתי בבית חולים מהתקפי אסטמה לפחות 10 פעמים במהלך חיי. בנוסף יש לי מה שנקרא Pes Planus שזזה כף רגל שטוחה מה שמכביד עליי ומשפיע על כאבים גדולים מאוד בגב. בסוף הצו הראשו שלי קיבלתי פרופיל 72. משום שמצבי הבריאותי אינו מתאים לקרבי ביקשתי מספר פעמים להורדת הפרופיל ולפני חודשיים אישרו לי והורידו לי לפרופיל 64 ואני חייב לציין שאינני מבלף והבעיות הרפואיות הללו באמת מכבידות עליי וקשה לי ואני נאלץ להתמודד איתם יום יום.

מכיוון שרק לפני חודשיים הורידו לי לפרופיל עורפי אז נאלצתי למלות מנילה חדשה בתל השומר ולא יכולתי לבחור תפקידים קדם צבאיים מכיוון שאת מיונים סיימו במהלך יולי אוגוסט ולאחר מכן בנובמבר. למזלי במנילה היו לי תפקידים כמו שירות בחיי האויר, שירות במערך הטכני של חיי האויר, קצונה יהודית, ופקח טיסה, כמובן שהיו גם תפקידים כמו שיטור צבאי שירות בתי הסוהר ועוד. בגלל שחייבו אותי לבחור לפחות 4 אז בחרתי ראשון מערך טכנ חייל האויר, לאחר מכן פקח טיסה, לאחר מכן חייל האויר ולסיום שיטור צבאי למרות שלא רציתי זאת.

עכשיו אני עובר לנושא אחר לפני שאני ממשיך.
    בעבר התמיינתי ללהקות צבאיות ותזמורת צה"ל. ישלי נסיון רב בתחום המוסיקה אני לומד פיתוח קול על 5 שנים והופעתי לצד יהודית רביץ, יצחק קלפטר, עמוס בן דוד, שרית חדד, גלעד ויטל(חבר בשוטי הנבואה) ועוד מספר אומנים. השתתפתי בעונה האחרונה בכוכב נולד באחת העונות האחרונות והגעתי לרבע גמר ומשום כך בחרתי לא לגלות את שמי מקווה שאתם סולחים לי על זה. את המיונים ללהקות לא עברתי משום שלא היו לי פרוטקציות באותה תקופה. זה התבטא בכך שהלכתי עם חב שהיו לו פרוטקציות ולא נתנו לשיר 4 שירים ולי נתנו לשיר כ10 שניות מהשיר הראשון.
    לאחר העונה הציאו לי לנסות להגיש בקשה חוזרת להתקבל ללהקות וחשבתי שככה אני יכול לתרום הכי הרבה בצבא. מוסיקה זה החיים שלי ואני הייתי מוכן לעשות הכל על מנת להיכנס למדור. לצערי דחו את בקשתי ומשום כך כתבתי מכתב ללשכת גיוס על המצב שלי ושאני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בהתאם לפרופיל שלי. ביקשתי לגשת למיונים בנושא המחשבים שבו אני מצטיין מאוד (קיבלתי 100 סופי ב5 יחידות מחשבים) במודיעין וכן בחיל האויר. לצערי לא חזרו אליי ולאחר מספר שבועות טענו "כי לא קיבלו את המכתב".

ועכשיו בחזרה לנושא המרכזי.
    תאריך הגיוס שלי הוא 1.2.09 ואתמול קיבלתי מכתב שבו רשום לי שלפי רצונותי התקבלתי לשיטור צבאי (מ.צ.).
    אינני רוצה בתפקיד זה ולא מוכן לשרת כשוטר צבאי. תעוד בגרות מלאה עשיתי וקיבלתי ממוצע של 116.8 שאני חושב זה יפה יחסית. במוסיקה עשיתי 10 יחידות (מגמה+רסיטל בשירה) וקיבלתי ציון סוי 100 פלוס צל"ש שזה נותן עוד בונוס ומשאיר רושם כביכול. תעודת הבגרות שלי מורכבת מ35 יחידות בסה"כ הכול שידוע שהמינימום לתעודת בגרות הוו 21 יחידות. כשביררתי את הקב"א שלי עם ידידה שעובדת בתל השומר הי אמרה לי שקיבלתי54 ושהדפ"ר שלי היה 90 שזה הכי גבוהה. עכשיו אני לא מנסה להישמע שחצן או משהו אבל אני מניח שאני יכול לעשות שירות הרבה יותר משמעותי בשביל שני הצדדים מאשר שיטור צבאי ולאו דווקא בלהקות צבאיות אלה גם במחשבים.

אני חייב לציין שאני באמת רוצה לתרום למדינה ולצבא אבל הצבא לא משתף איתי פעולה והוא הוריד לי את המוטיבציה להתגייס לרמה של אפס ואנילא מגזים. אני יודע שיש פה הרבה אנשים שמאמינים כי כל גבר צריך להיות קרבי אבל השאלה שלי היא כאחד שעובד כל כך הרבה שנים במוסיקה או הצטיין במחשבים לא צריך לנצל את הפוטנציאל שבו לצרכים האלה במקום לשים אותו בתפקיד שסלחו לי הביטוי הוא סתם יעביר פז"ם ויהיה בדיכאון.

אני באמת לא יודע מה לעשות והגיוס הוא בעוד שבוע ואני כבר שבוז ואני לא חשבתי שאגיע לזה אבל אני במקרה הכי גרוע אולי אשתמט....ואני לא רוצה להישתמט. רציתי לדעת מה דעתכם על הסיפור ומה יש לכם להגיד לי ואולי להמליץ מה לעשות. מקווה שאני לא מעצבן אף אחד ושתגלו הבנה במקרה אני ממש מיואש
    תודה מראש וסליחה על המגילה
    נערך לאחרונה על ידי ztmmn; 20-01-2009 בשעה 13:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מבין את התסכול שלך!
    בהתחלה (בצו ראשון) גם לא האמינו לבעיות שיש לי...
    הודיעו לי שלא התקבלתי לעתודה ביום הראשון ללימודים באונברסיטה. (וגם כי אני התקשרתי).
    אחר כך הייתי אמור להתגייס לתותחנים, ובסופו של דבר זומנתי לקד"צ נהיגה (חלום שלי חחח).
    כך עובד צה"ל, אין מה לעשות...זה מתסכל את כולם.

בכל מיקרה. כשאתה שולח מכתבים לצה"ל - תעשה את הדרך הכי קלה, שלח פקס + דואר רשום (כמה? 8 שקלים?) זה יבטיח שהמכתב יגיע! ויבטיח את השקט הנפשי שלך...

שלח להם מכתב יפה שאין ברצונך להתגייס לאן ששלחו אותך, תבקש לראות קצין מיון כדי שיתאימו לך אופציות שיותר מתאימות לגביך, כמו למשל משהו עם מחשבים או משהו מוזיקלי.
    תאיים קצת ותאמר שאתה לא הולך להתגייס לאן ששלחו אותך. זה יזרז קצת את העיניינים.

זהו בעיקרון. זה כל מה שיש לעשות. להשתמט זה לא אופצייה ( לברוח מהבעיות שלך זה לא אופצייה אף פעם).
    חבל שחיכיתה לרגע האחרון. אם הייתה עושה את זה מוקדם יותר, או מבקש עצה פה בפורום מוקדם יותר היה יכול להיות יותר קל.

תן חיוך - הכל לטובה. לך תדע, אולי תהנה במ.צ?
    נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 20-01-2009 בשעה 14:12.

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה הקטע שאני שלחתי מלא מכתבים כבר כל כך הרבה פעמים וברוב המקרים הם אמרו לי שאיבדו את המכתבים. לא חיכיתי לרגע האחרון הצבא שלח לי אתמול את המכתב למ.צ. ככה שכנראה הם חשבו שאני לא אוכל לעשות הרבה בשבועיים. ידידה שלי ניסתה לראות אם אפשר למשוך אותי לחייל האויר והיא העלתה את התיק שלי והיא אמרה שהוא נעול בגלל שהמשטרה הצבאית ביקשה אותי.....הצבא לא מתחשב בכלל ברצונות החייל? אז למה הם מצפים שהחייל יהיה מלא במוטיבציה. אם לפני 4 חודשים היית שואל אותי מה אני חושב על הצבא הייתי אומר לך שאני מת להתגייס ולתרום למדינה כמה שאני אוכל ושזה כבוד לי לייצג את המדינה עכשיו 4 חודשים אחריי אני מרגיש שאני סתם עוד מספר בצבא ושלא מתייחסים ליכולות של כל חייל וחייל ושהכול בצבא מנוהל על ידי פרוטקציות ואתה לא מבין עד כמה קשה לי להגיד את זה. ממלש"ב מורעל צבא הפכתי להיות להפך המוחלט וזה לא משמח אותי. אני רוצה להאמין שהכול יסתדר בסופו של דבר אבל אחרי ששמעתי שהתיק שלי נעול למשטרה הצבאית אני ממש חושש.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

מכתבים כבר לא יעזרו לך, ופרוטקציות בעידן של היום לא עוזרות לכל אחד ועוזרות רק במקרים מסויימים.

אני גם מתגייס ב1.2, חבר נוסף שלי קיבל מ.צ כמוך, ואין לך מה לדאוג, פשוט לא נתפנה, אני במקרה יודע בידיוק מי אתה ובמה מדובר, גם אני למדתי מחשבים (10 יחידות) והתמיינתי לאחד מיחידות העילית במודיעין, בסוף נפלתי, בגלל שהייתי במודיעין לא קיבלתי שום זימונים למיונים מאחר והמודיעין חוסם הכל, הורדתי פרופיל ל64, ולא קיבלתי מנילה טובה, אין מה לעשות, כל המיונים כבר עברו.

אנחנו נתגייס ב1.2 - לא מתפנים, נכנסים לכלא ורק אחרי זה יהיה עם מי לדבר, אני אומר לך כבר מעכשיו, יצעקו עליך, וישפילו אותך, אל תשבר, נפגש בעוד 10-11 יום בתל השומר, ואתה תראה שם קבוצה לא קטנה של ילדים שלא מוכנים להתפנות, אל תאמין להם כשיבטיחו לך שאחרי הטירונות יסדרו הכל, ברגע שתעלה על האוטובוס, אתה לא תצא ממ.צ ב3 שנים הקרובות.

אם אתה רוצה באמת להגשים את עצמך, הצבא הוא לא המקום לזה, אתה יכול לשלוח גם עוד 30 פקסים ומכתבים, זה כבר לא יעזור, לא עשרה ימים לפני הגיוס, הצבא בנוי על מערכת לא חכמה בכלל.

קיצר, אל תיהיה עצוב ושבוז, עוד לא התגייסת.. יהיו לך 3 שנים ארוכות להרגיש ככה

ביום הגיוס דברים יתבהרו, תודיע להם שאתה לא מעוניין להתגייס למ.צ, אני עוד לא קיבלתי מכתב שמודיע לי על יעד הגיוס אבל אני בטוח שהוא בדרך, רוב המחזור של ה-1.2 קיבלו מכתבים, לחלק נדחה הגיוס ל2.2 ולחלק ל4.2 לגופים שונים בצבא.

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תנסה לעשות מה שאמרתי, אין לך מה להפסיד. תן גם איום קטן וזה יבטיח התייחסות מעט שונה לתיק שלך.
    היו לי קטעים ששלחתי מיכתב וביקשתי דברים - לא ממש עיניין אותם. כי כיביכול את מוכן להתפשר. אבל כשאתה שולח מכתב עם דרישה!!! הם מסתכלים על זה קצת אחרת. שלח עם דואר רשום - הם לא יאבדו את זה.

תגיד שאין מצב שאתה מתגייס ליחידה שהיא לא עם מחשבים או לתזמורת או כל דבר שתרצה...

אגב, למרות שאתה חושב שכל אחד מיוחד וכו' וכו'...בסופו של דבר כולנו חלק ממערכת ולצבא אין את הכוח או היכולת או הרצון להתייחס לכל אדם בנפרד וליראות מה הפוטנציאל שלו. יש את צורכי הצבא, ואנחנו ניכנסים למעיין כור היתוך כדי לממש את צרכים אלו. אל תיכח את זה ללב.

בהצלחה.

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אתה יכול לנסות לשלוח פקס \ מכתב, כנראה שמילאת במנילה משטרה צבאית וכביכול קיבלת את אחת מהבקשות שלך, אבל שוב עכשיו זה מאוחר מדי ומעט מדי, בכל אופן בגיוס הדברים יש לי הרגשה טובה שדברים ישתנו, אתה תראה קצין מיון בכל מקרה ויהיה בסדר בסוף, הכי הרבה תעביר 3 שבועות בכלא ואז תיהיה ג'ובניק לכל דבר, משם אתה יכול לבקש לצאת לקורסים \ מבחנים ולנסות להשתבץ בגופים קצת יותר רציניים, תכתוב הכל ותקווה לטוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה לכולם על התמיכה אני באמת מקווה שיהיה טוב ושכולנו בסופו של דבר נגיע לאן שאנחנו רוצים. ואת חלקכם כמו שאמרתם אני אראה ביום של הגיוס. לפי דעתי צבא שמתיימר להיות אחד הצבאות הטובים בעולם לא יתכן שינוהל כמו שמנוהל בימים אלו. באמת שזה עצוב שככה מתנהל הצבא שלנו. כשהלכתי ללהקות אז יש לי חבר שחודש לפני החליט שהוא רוצה להיות בלהקות צבאיות. הוא בחיים לא שר בחיים לא למד פיתוח קול אבל יש לו פרוטקציות לא מהעולם הזה. בסופו של דבר הוא יתקבל ואני לא. ושוב אני לא מנסה להיראות שחצן אבל אני מאמין שאם הייתי מתקבל הייתי נותן את כל כולי לתפקיד והייתי מביא השגים. תודה בלמקרה לכולם על התמיכה וניפגש בתל השומר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect