מת עליהם!!!
אחת הלהקות הטובות!!
Psychosocial השיר הכי טוב ומופרע שלהם@!@!@!@!@!
מת עליהם!!!
אחת הלהקות הטובות!!
Psychosocial השיר הכי טוב ומופרע שלהם@!@!@!@!@!
|
|
Sic הרבה יותר הארדקור מפסיכוסושייל
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
מה שמצחיק זה שרוב מי שאמר שהם גרועים בכלל שומע רק רוק,פתאום נראה להם להם שהם מבינים במטאל
אבל אם מתחשבים בזה שרוב המעריצים שלהם בכלל לא בקטע של מטאל זה בסדר חח
אני דווקא כה שומעת מטאל, וסליפנוט- יש להם מקצבים מגניבים כאלה אבל לא אוהבת את המוזיקה שלהם מי יודע מה...וזה שרוב קהל המעריצים שלהם זה אנשים ששומעים רוק-זה גם קצת אומר משו עליהם נראלי><"
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
אני אוהב אותם חרשתי על האלבום Slipknot - All Hope Is Gone 2008
אבל אני לא יכול להפסיק לשמועה את avenged sevenfold אני חורש אל כל האלבומים שלהם ושומע אותם 24 שעות חחח
אחלה להקה!..
יש להם אחלה ברייקדאונים..
אבל הם לא הכי טובים בזה..
אני מאד אוהב את המתופף שלהם, Joey Jordison
הוא אחד המתופפים הגדולים. הוא יודע לנגן ממש מהר, וממש יפה.
הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מהשירים שהם עושים...
חבל...
וגם אני יותר אוהב את [SIC]
אבל סייקוסושל הרבה יותר יפה בלייב כשחצי להקה לוקחת תופי מצעדים ומתחילה לדפוק תראש...
הוא לא מתופף כזה טוב, תראה את המתופף של Rush, זה מתופף ענק
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 20-01-2009 בשעה 21:41.
יש להם איזה 10 אנשים בלהקה
כל אחד מוציא צעקה ויוצא שיר מטאל מסריח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"