אוקיי אז ככה..מישהו הגיב בפוסט הקודם :
"
לפי דעתי אתה לא צריך להחזיר לה , עברנו את התקופה של הגן .
תלך תדבר איתה , ותסביר לה מה אתה חושב או מרגיש ..
תאמין לי זה יעזור ."
הקשבתי לכולכם ,אבל החלטתי באמת ללכת ולדבר איתה , אבל !
היה עוד קטע ,אז ככה :
היום בביצפר היא באה אמרה לי שלום ואז הלכה יישר לידיד שלה שהוא במקרה אחד החברים הטובים שלי ,אני לא ייפרט ,אז בקצרה :
הוא חבר נאחס והוא שם זין על חברים שלו ולכן הוא כבר לא אחד החברים הטובים שלי , הוא אחד שנמרח על כל הבנות ,הוא כל ההפסקה איתה ,והיא זורמת איתו ,הוא כל היום נמרח עליה והיא משתפת פעולה ? מה זאת אומרת נמרחת ? נגיד הם יושבים במדרגות ,הוא פותח כזה ת'רגליים והיא יושבת לו בין הרגליים.
בקיצור כל ההפסקות היה ככה,ואני אכלתי קריז עליה ועליו .
בקיצור היא התקשרה אליי אחרי ביצפר ,הייתה השיחה הכי ייבשה בארץ !
היא מתקשרת ,אומרת מה נישמע ? אמרתי לה הכל טוב ,אני לא ייכול לדבר .ביי .
אחרי שעתיים -שלוש דיברתי עם חבר,הוא הציע להתקשר אליה להגיד לה הכל .
התקשרתי ,אמרתי לה ככה :
שמעי X ,אני לא אחד הידידים שלך שאת תתנהגי ככה ,את לא תימרחי על החברים שלי ,ואת לא תעשי לי את הקטעים האלה שאת תישכחי ,ואפילו לא תתנצלי ,אפילו לא אמרת לי שמע בוא נשב מחר או מחרתיים .אפילו את המינימום לא עשית ,את שמה זין ,את חושבת שאת בסדר ,את לא יודעת להתנצל ,כשאני עושה טעות אני יודע להתנצל ולצאת בסדר,אז שמה זין .
אני לא מתכוון להמשיך עם זה.את רוצה לחתוך ? ייאלה בכיף תאמיני לי שנמאס לי מהמצב המסריח הזה !
אז היא אמרה לי "מה הקשר ,הוא ידיד שלי וחארטות למיניהן ...
אמרתי :זה לא מעניין אותי !! אני התקשרתי בשביל להגיד לך מה אני מרגיש ,עכשיו הבנתי שלא אכפת לך כלום ! את שמה על חבר שלך זין,אם את רוצה להמשיך בקשר תביני אותי ותפנימי !! את לא תימרחי על חבר שלי ואת לא תבריזי ואז תצאי בהרגשה נקייה ,אל תצפי שאני יישב בבית כמו איזה טמבל .
אז היא אמרה: אתה מתנהג כמו ילד ! אם הייתה עושה את זה עם ידידה שלי לא היה מפריע לי .
אז אמרתי: תקשיבי לי ! זה לא מעניין אותי מה את חושבת ! אני אומר לך עכשיו אם את רוצה ללכת ראש בראש ולשים זין ףבכיף אני ישים עלייך זין אחושרמוטה וזה כבר לא יהיה דברים של להימרח ,זה יהיה הרבה יותר גרוע .
אז היא עושה לי :מה זאת אומרת דברים יותר גרועים ?
אז אמרתי ,תנסי אותי ותיראי !!
נמאס לי מזה כבר אני לא מתעסק בזה יותר ! אני בא ואומר לך דברים ואת מזלזלת בשיחה ,באמת שכבר לא מפריע לי אם תרצי לחתוך ,זה כבר לא שווה ת'מאמץ .
שתבינו שאני נותן ת'נשמה שלי בשבילה ,היום ראיתי תזלזול ...אני מחליט פשוט לשים עליה זין ואם היא לא תבין ת'טעות שלה אני פשוט יחתוך ,
אחר כך אמרתי לה טוב ייאלה אני יוצא ,ביי !
כשבאתי לבית ראיתי הודעה באיי סי ממנה .
"בקיצור אבי תקשיב,אני מעדיפה שפשוט נסגור את זה אתה רוצה לסגור את זה יפה סבבה אתה לא רוצה לסגור את זה יפה גם סבבה..אני יודעת מי אני ומה אני ומה אני עושה,היו לי מלייייון הזדמניות לבגוד בך ולא עשיתי את זה ואתה עדיין מתעקש על זה שאני שרמוטה בוגדת..אני לא ארד לרמה שלך אני לא אתחיל לדבר מסריח כמוך באמת עכשיו תחשוב מה שאתה רוצה לי רק חשוב להבהיר לך שבחייים שלי אבל בחיים שלללי לא בגדתי בך ולא הלכתי עם מישו אחחר מתוך כבוד לעצמי!! "
הסתומה ,חשבה שאני באמת חושד בה..פשוט נמאס לי שהיא עושה ת'שטויות האלה מול הפנים שלי ,ואמרתי לה שזה מרגיז אותי והיא בכלל לא הבינה.ניראה לי יש לה במבה במקום מוח !
אנשים .תגובות .זה חשוב .
תודה רבה לעוזרים !

ציטוט ההודעה

תקראו לי ילדותי אבל זה פשוט כיף... חחח

זה לא רק אתה חחח