שיר יפה מאוד חבל שהיתפרקו.
|
|
הם התפרקו????
באמת...?
לא ידעתי, חשבתי ההרכב הזה ימשיך מעמד הרבה זמן.
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
נכון, חבל מאוד.
ואסף: נעלתי כי יש פורום המלצות, אם היה אפשר לפתוח ככה נושאים אז הפורום היה מפוצץ....
אבל זה לא הגיוני, כי שוב אני אומר *בדיוק בשביל זה יש את אשכול המלצות*
חחח כן הם התפרקו בסביבות 2007-2006
וחבל באמת
אחת הלהקות האהובות עליי
הייתי בשמחה הולך להופעה שלהם אם הם היו מתאחדים...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן אני מחזק אוצו למעלה חבל שהם התפרקו אבל אני אוהב את כל השירים שהיו להם chop suey הוא אחד האהובים עלי.
מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE
שגיא, אתה לא צריך להגיב על תגובה של כל אחד........זה נחשב ספאם....
ואסף, זה יהיה ענק אם זה אמיתי אה? מקווה שיהיה חח (=
מה הקשר לאזרבייג'אן? :| הם ארמנים...
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
חרא שיר
רציני פאקינג אוברייטד