בלי ספוילרים ושטויות כאלה, תגידו מה אתם חושבים שיקרה על פי העונות הקודמות.
לפי דעתי אחד השחקנים הראשיים ימות.
זה יכול ליהיות קיית, סוייר, לוק (שידענו עוד בעונה הקודמת שיקרה לו משהו) או ג'אק (שקשה לי להאמין).
בלי ספוילרים ושטויות כאלה, תגידו מה אתם חושבים שיקרה על פי העונות הקודמות.
לפי דעתי אחד השחקנים הראשיים ימות.
זה יכול ליהיות קיית, סוייר, לוק (שידענו עוד בעונה הקודמת שיקרה לו משהו) או ג'אק (שקשה לי להאמין).
נערך לאחרונה על ידי -Niv-; 13-01-2009 בשעה 22:56.
|
|
כולם ימותו.
אם לא העונה אז העונה הבאה
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 14-01-2009 בשעה 18:28.
בתור מנהל באטרף אתה צריך לדעת שלא מספימים, ולעיניין למה באמת נראה לך שהם ימותו? 0_0
זכרו, מילה שלי סוף הסידרה כולם מתים
גם אני חושב שכולם ימותו זה ההלך רוח של הסדרה
לצערי עוד לא יצא לי לראות אפילו את הפרק הראשון של העונה החמישית אני אוריד אותה מתישהו
גם לדעתי כולם ימותו...
אמ..אני לא זוכר אם דיברו על זה בסידרה וזה "ספוילר" ענקי (זה תיאוריה אבל רוב הסיכויים שזה נכון)
סמנו כדי לראות:
יש אנשים שבנו תיאוריה שהמטוס שהתרסק באמת התרסק וכל האנשים שם מיועדים למות בזמן הקרוב. (כל האנשים שקופצים עכשיו ואומרים שצארלס ווידמור ביים את ההתרסקות - אין לזה הוכחה חד משמעית)
אני לא בדיוק זוכר אבל בעיקרון לפי התיאוריה האי מקדים את הזמן של העולם האמיתי תמיד ושבעוד כמה שנים כל מי שהתרסק במטוס ההוא ימות בדרך כלשהי.
בגלל זה לדוגמא כשג'ק רצה לקפוץ מהגשר "משהו" עצר אותו והוא לא מת באותו לילה, כי הוא אמור למות בעוד כמה שנים, בתאריך מסויים.
קיצור אני לא יודע אם זה נכון, זה משהו שקראתי באינטרנט ואני בעד שזה יקרה אבל אני לא חושב שלכותבים יש ביצים לעשות שכולם ימותו כי רוב האנשים שונאים סוף עצוב.
נערך לאחרונה על ידי GreyGoose; 16-02-2009 בשעה 07:11.