|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אויש נו באמת, לכול הילדים פה בני ה14 אהמ איתמר(איזה כיף זה שכתוב שם פרטי בצד D=)
יש מספיק אנשים בעולם שמשלבים את האהבה שלהם ללינקין פארק ביחד עם להקות ישנות וחרא כזה, אני למשל התחלתי לשמוע Anthrax בתקופה שעוד שמעתי לינקין...
אישית אני מעדיף אותם על גאנז אנד רוזס, בלי להעליב כמובן אני אוהב הרבה שירים שלהם, סתם רוצה להבהיר עמדה...
חברים תלמדו שמוזיקה זה לא עניין של להתקדם למשהו איכותי יותר, זה להתחבר למה שאתה אוהב ולגלות דברים חדשים...
אין דבר כזה מוזיקה יותר טובה או יותר איכותית, זה הכל בראש שלכם...
בטח שיש דבר כזה
יש מוזיקה אכותית כמו : בלק סבאת', ביטלס, לד זפלין, פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס, אריק קלפטון, ביץ' בויז
להקות/זמרים מוכשרים באמת
יש מוזיקה לא אכותית: גרין דיי, לינקין פרק, מיי כימיקל רומנס
ויש זבל טהור שזה כול הלהקות האלה שבכלל לא יודעות לנגן כמו דרגון פורס
אתה לא יכול להשוות בכלל בין לינקין פארק לגאנז אנד רוזס זה רמות שונות לגמרי
זה כמו שתשווה את 4PLAY לApple זה ליגה אחרת
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 23-01-2009 בשעה 19:34.
ברור שאפל
צודק צודק ושוב פעם צודק!
מה שאתה אוהב נחשב בעינייך לטופ שבטופ ברמת האיכות
ומה שאתה לא אוהב נחשב בעינייך לאיכות ירודה וסגנון נחות,כשבעוד לאדם אחר זה יהיה שיא האיכות!
לדוגמא אצלי:
אני אוהב(אוהב?חולה מת שרוף!) את מטאליקה ובעיניי הם נחשבים לאלילי מטאל שאין מישהו שיכול עליהם
אני גם שונא מזרחית ודכאון שנחשב בעיני לירוד וממש לא איכותי ובפירוש זבל טהור,אבל לחבר שלי זה נחשב פסגת המוזיקה,ובעיניו מטאליקה היא שפל.
הכל בראש!
מה שאתה רוצה תשמע
אבל אל תגיד בתור עובדה שהמוזיקה שבעיניך נחותה היא גרועה נקודה סוף פסוק.
אבל תוכל להגיד זאת בתור דעתך האישית.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא אוהב ת'שיר הזה,עושה לי כאב בטן.
לא משהו ...
לא אוהב את הלהקה הזאת
לא =\
איכותי זה גם קשור באמת לחשיבה ולהשקעה של השיר.
נגיד יש אממ שירי מזרחית, מה זה בסך-הכל?
סתם איזשהו מנגינה קטנה ובחור שמוציא תנשמה שלו, והליריקה של השיר זה נגיד:"אוי איך את פגעת בי", "את הרסת לי את הלב", "אני מצטער בואי תבואי אליי".
בשירי רוק קלאסי כגון פינק פלויד והביטלס יש שיר קומפלקס וגם שיר שיכול להיות שאומר משהו.
1.רק להכין שיר רוק מקורי ומיוחד יכול לקחת הרבה מאוד זמן.
ניקח נגיד את Paranoid Android של Radiohead.
תשימו לב שהשיר הוא מאוד מורכב וכנראה יש בו 5 סגנונות שונים, תראו את הליריקה שלו ותבינו גם למה הלהקה מתכוונת להגיד.
וזה ממש ממש מורכב הנגינה והקול שלו, הוא משנה אותו לפי הזמן ולפי האווירה של השיר.
אני יכול לומר אותו דבר על Shine On You Crazy Diamond של
Pink Floyd.
2.סתכלו על הליריקה, נגיד של Pink Floyd שהם בעצם מוחאים נגד משהו. אני חושב שיש דבר כזה איכותי ולא איכותי בעיני מישהו.
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox