|
|
הבעיה שהוא אף פעם לא לבד-אני ניסיתי כבר
יואו בבקשה תחזיקו אצבעות -יום ריאשון בע''ה אני יינסה לתפוס אותו
הוא לא ערס כבד-הוא חצי כזה-והוא ממש לא מבריז משיעורים.
אתה יודע כמה פעמים ניסיתי את זה של לצאת באמצע השיעור??
הוא חצי ערס והוא ממש לא מבריז
רק לי זה נשמע מוזר? את עושה מעקבים כבר כמה חודשים על מישהו שאת בכלל לא מכירה, את יוצאת מהשיעור ועושה סיבובים בבצפר כי אולי הוא שם (בטח גם כשאת בשיעור את לא ממש מרוכזת)
שמעי, כדאי שתקחי דברים בפרופורציות, את אובססיבית מדי
בלי קשר לזה שאם עד עכשיו הוא לא פנה אליך סימן שהמבטים האלה שלך לא עוזרים ואת צריכה לעשות משהו - או לעזוב אותו בשקט או ללכת אליו
נערך לאחרונה על ידי Hermonethic; 23-01-2009 בשעה 19:03.
תגשי אליו,תתחילי שיחה... עוד אחת... עוד אחת... ואז תהפכו לידידים... מתישהו,פשוט תזמי איזה דייט. הדרך הישירה עובדת.
תראי אני מבין בזה כי אני בן וגם לי זה קרה, וניסיתי להיתעלם ומאיזו בת, תיראי אנחנו הבנים יכולים ממש לקלוט את זה שאיזו בת התאהבה, ולפעמים כאשר אותה בת אינה מוצאת חן בעיניי בן כלשהו( היה מקרה שבת לא מצאה חן בעיניי והתרחקתי ממנה) ואז הוא לא רוצה פשוט להיות בסביבה ליד אותה הבת....
ואם בן מתרחק ממך(אני מתכוון לילד הזה) או מתעלם ממך אז את יכולה פשוט גם להתרחק מאותו בן כך שירגיש שאת לא אוהבת אותו ולאחר זמן קצר(כשבוע אוליי קצת יותר) להיתידד איתו יותר ואז יכולה להתחיל חברות אמיתית
תודה רבה לכם על העזרות
אבל לדעתי עם אני ייגש אליו אז הוא עוד יותר ייתרחק ממני כי מה-אני רואה שהוא לא שם אליי ואני מפחדת שעם אני ייגש אליו אז הוא יגיד לי:חח מה את קשורה אליי-לכי מפה.
כי אני יודעת מגורמים אחרים שהוא בחור עצבני.
שמעי א' תילכי אליו תעשו איזה שיחה כזאת קצרה קלילה זה ייתן לך עליו חוות דעת אם את בכלל רוצה אותו .. ואם כן אז תעשי את הצעד הבא -תילכי לדבר איתו ותגידי לו את זה או משהו או תיתני איזה רמז או מש'ו
ואם את לא תעשי את הצעד הזה ואומרים שהביטחון שלו לא משהו אז את לא תידעי אם הוא רוצה אותך או לא .. וסתם תתבאסי מאי וודאות ..
חבר'ה יש לו המון ביטחון עצמי הוא פשוט מראה לי שהוא לא מעוניין בי-הוא לא מראה את זה במילים אבל נראה לי שאם הייתה לו האפשרות להגיד לי את זה בפנים-הוא כבר היה אורמ לי את זה
נערך לאחרונה על ידי נטלייייייי; 24-01-2009 בשעה 22:07.