קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בעיה במשחק !
    על ידי MostWanteD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 17:45
  2. [עזרה] בעיה בהתקנה של דיימון טולס מוזר מאוד
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 09:39
  3. עזרה- בעיה עם ההארד דיסק
    על ידי BaD X-BoY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 20:19
  4. [עזרה] בעיה עם קובץ מהספריה של וינדוס
    על ידי White Dragon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 10:01
  5. [עזרה] בעיה עם כתוביות
    על ידי bigimot בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

[עזרה] בעיה עם בחור.

ברירת מחדל [עזרה] בעיה עם בחור.

שלום אני בת 16 בכיתה י ולפני בערך כ שלושה חודשים הייתי בבית הספר בהפסקה ואז היכרתי בחור מכיתה יג.
    כשהכרנו לא דיברנו אפיול 10 דקות אלא הוא רק שאל אותי משהו וזהו עניתי לו וזהו.
    יום אח''כ ניפגשנו שוב והוא אמר לי שלום אך לא חיכה שאני יגיד לו גם שלום והלך. מיום ליום הרגשתי שאני יותר ויותר מיתאהבת בו,ובהפסקות (כל אבל כל הפסקה כל יום) היייתי יורדת החוצה ויושבת בסביבתו אבל לא איתו והייתי עושה את עצמי שאני לא רואה אותו אלא סתם יושבת שם. לא הייתי קרובה אליו. וככה זה נמשך עד היום.
    והיו ימים שדיברנו אבל סתם שאלה ותשובה. ופגשתי אותו במקום כלשהו מוץ לביה''ס אבל הוא לא ראה אותי אבל כשיום אחרי זה אמרתי לו שראיתי אותו לא הייתה לו תגובה. אולי כי הוא היה בסביבת כל החברים שלו.

והיו ימים שהוא חייך לי מפעם לפעם ואני החזרתי לו חיוך-אבל הבעיה היא שאני כזאת שמיתאהבת בכולם מהר-וגם בו הספקתי להיתאהב אבל כניראה שהוא הרגיש שאני מרגישה אליו משהו והתחיל להיתעלם ממני. פשוט לגמרי להיתעלם. הוא עשה את עצמו כאילו שאני לא קיימת בכלל -אולי ביגלל שכל הפסקה ישבתי בסביבתו ועשיתי את עצמי שאני לא רואה אותו אבל הוא כנראה הבין שאני כן מיסתכלת אליו.
    אני לא מורידה את המבט שלי ממנו.
    ועכשיו כשעברו כבר שלושה חודשים מיום ליום המצב איתו מחמיר-כי פעם הוא היה אומר לי שלום פעם ב... אבל מרגע לרגע הוא פשוט מתעלם ממני ועושה תצמו כאילו שהוא שהוא לא רואה אותי.
    עכשיו המצב הגיע לכזה שאני לא יכולה להיתנתק ממנו ועדיין כל הפסקה אני הוכלת ליהיות בסביבתו ושילשום הלכתי מולו (הוא ישב והיה עם עוד חבר אחד שלו) ועשיתי לו עיניים מיסתוריות כאלה וגם לחבר שלו-אבל לא חייכתי ולא כלום זה היה מין מבט של כעס-כאילו הראיתי לו בעיניים שאני כועסת אליו.
    ואתמול גם יצא ככה שאנחנו ניפגשנו פנים מול פנים והוא עבר מולי כאילו לא מכיר אותי ואפילו לא היסתכל למרות שאני בטוחה שהוא ראה אותי.
    הוא בטוח מבין כבר שאני דלוקה אליו וזה נותן לו ביטחון עצמי והוא פשוט נראה לי התחיל לישנוא אותי.
    מה לדעתכם אני צריכה לעשת???
    אני ככ''כ אוהבת אותו-ולמרות שאני בטוחה שהוא קלט שאני דלוקה אליו-אני חושבת שהוא התחיל לשנוא אותי.
    מה לעשות???

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

אז זהו שאת הקטע הזה של "הלא להתייחס" צריך להעיף.. בן שרואה בת שמתחילה איתו הולך עליה בלי לשאול שאלות מיותרות. את צריכה להתחיל שיחות ולא "לא להתייחס אליו". תתיחסי אליו הוא ייתיחס אליך בחזרה, הוא יתחיל את השיחה או שלא, את יכולה להתחיל.. שאלות בסיסיות, איזה כיתה בלה בלה.. הוא כבר יזרום וישאל בחזרה. אם הוא לא רוצה אותך הוא יראה את זה. לא נראה לי.

אממ טוב אז נתחיל בזה שאת לא מאוהבת בו, את לא מכירה אותו בכלל איך את יכולה להתאהב בו? את אולי דלוקה עליו אבל לא מאוהבת.

דבר שני, את מתעצבנת מזה שהוא לא מתייחס אליך ולא נותן לך יחס, למה את מצפה? אתם מכירים? לא..
    הוא כולה שאל אותך שאלה כלשהי ואת נדלקת עליו, לא מעבר לזה. אני בספק אם הוא יודע את השם שלך בכלל.
    למה שהוא יתייחס אליך?הביטחון העצמי שלו ברצפה שתדעי, כל הענייני מבטים האלו אם זה בדיוק איך שאת מספרת מעידים על כך שהוא אפס. רואים שהוא רוצה מעבר לכך אבל אין לו ביצים לגשת אליך.
    כל זה במידה ומה שאת מספרת נכון.

עכשיו בקשר לבכיינות שלך, תפסיקי לזיין את השכל שהוא לא מתייחס ושהוא מתעלם ממך, גם אני הייתי מתעלם ממך אם הייתי הוא, ת'אכלס אני מתעלם מהרבה בנות שאני "מכיר" שעושות לי עיניים.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אממ טוב אז נתחיל בזה שאת לא מאוהבת בו, את לא מכירה אותו בכלל איך את יכולה להתאהב בו? את אולי דלוקה עליו אבל לא מאוהבת.

דבר שני, את מתעצבנת מזה שהוא לא מתייחס אליך ולא נותן לך יחס, למה את מצפה? אתם מכירים? לא..
    הוא כולה שאל אותך שאלה כלשהי ואת נדלקת עליו, לא מעבר לזה. אני בספק אם הוא יודע את השם שלך בכלל.
    למה שהוא יתייחס אליך?הביטחון העצמי שלו ברצפה שתדעי, כל הענייני מבטים האלו אם זה בדיוק איך שאת מספרת מעידים על כך שהוא אפס. רואים שהוא רוצה מעבר לכך אבל אין לו ביצים לגשת אליך.

עכשיו בקשר לבכיינות שלך, תפסיקי לזיין את השכל שהוא לא מתייחס ושהוא מתעלם ממך, גם אני הייתי מתעלם ממך אם הייתי הוא, ת'אכלס אני מתעלם מהרבה בנות שאני "מכיר" שעושות לי עיניים.
    ומצד שני,
    אולי היא לא כזאת כוסית וזה וירד לו ממנה..
    בכל זאת, הוא גדול ממנה ב3 שכבות

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

כפרע עליך נילה תעשה לי ילדים.. איזה מנהל יא סלאאאםםם...
    בדיוק מה שבאתי לרשום לך
    תראי מאמי לדעתי הוא רוצה.. הוא לא יודע איך לגשת ומה להגיד בדיוק כמוך.. הוא ראה שהשלום שלום הפך לשאלות ולמבטים וזה מתחיל לזוז והוא קפא. וכמו שאליאב אמר, לא התאהבת.. את אולי נדלקת בקלות...
    תראי.. לדעתי אם את רוצה אותו.. אני לא אומר שתעשי את הצעד הראשון כי לדעתי זה נכון שגבר הוא זה שעושה את הצעד אם הוא לא עושה כנראה שהביטחון העצמי שלו ברצפה. וזה לא נראה לי יהיה הקשר הכי טוב בשבילך... אם את רוצה לעזור לזה.. קחי קצת אומץ.. ותנהלי איתו שיחה.. סתם.. דברי איתו.. יום יומיים.. אבל לא יותר מידי ולא לחפור.. שזה לא יתפרש לכיוון של איזה ידידים...
    אל תתביישי. הוא בן אדם בדיוק כמוך. ולדעתי פשוט אין לו אומץ לדבר איתך.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ומצד שני,
    אולי היא לא כזאת כוסית וזה וירד לו ממנה..
    בכל זאת, הוא גדול ממנה ב3 שכבות
    אין שום קשר לגיל..
    "זה לא הגיל.. זה התרגיל..."- לא סתם נכתב המשפט

ציטוט נכתב במקור על ידי CompleX צפיה בהודעה
    כפרע עליך נילה תעשה לי ילדים.. איזה מנהל יא סלאאאםםם...
    בדיוק מה שבאתי לרשום לך
    תראי מאמי לדעתי הוא רוצה.. הוא לא יודע איך לגשת ומה להגיד בדיוק כמוך.. הוא ראה שהשלום שלום הפך לשאלות ולמבטים וזה מתחיל לזוז והוא קפא. וכמו שאליאב אמר, לא התאהבת.. את אולי נדלקת בקלות...
    תראי.. לדעתי אם את רוצה אותו.. אני לא אומר שתעשי את הצעד הראשון כי לדעתי זה נכון שגבר הוא זה שעושה את הצעד אם הוא לא עושה כנראה שהביטחון העצמי שלו ברצפה. וזה לא נראה לי יהיה הקשר הכי טוב בשבילך... אם את רוצה לעזור לזה.. קחי קצת אומץ.. ותנהלי איתו שיחה.. סתם.. דברי איתו.. יום יומיים.. אבל לא יותר מידי ולא לחפור.. שזה לא יתפרש לכיוון של איזה ידידים...
    אל תתביישי. הוא בן אדם בדיוק כמוך. ולדעתי פשוט אין לו אומץ לדבר איתך.

אין שום קשר לגיל..
    "זה לא הגיל.. זה התרגיל..."- לא סתם נכתב המשפט
    נגיד אתה כיתה י', אם היתה ילדה שכל ההפסקה בוהה בך (ליד חברים שלך) מכיתה ז' לא היית מתעלם ממנה?

לייקים
    1
    נקודות
    210

קודם כל בין כתה י' לכיתה ז יש הרבה מאד פערים בבגרות.
    וגם מזה כיתה י' וז' עדין משחקים אמת או חובה.
    מגיל 16 .. 17 העיניינים מתחילים להשתנות...
    בנות מחפשות גדולים.. ובנים גדולים מחפשים בנות קטנות בשנה שנתיים...
    וגם לא ממש משנה הגיל, שוב כמובן שאם אני יב' אני לא ילך על כיתה ז'. שההפרש יהיה הגיוני...
    ובשביל הידע הכללי שלך.. שהבחורה מעל גיל 18 ההפרשים כבר לא משחקים...
    כמו שאמרתי זה לא הגיל זה התרגיל..

בכל אופן.. זה גם תלוי הרבה בבגרות של אותה בחורה.. יכולה להיות אחת בת 16 שמתנהגת בצורה בוגרת..
    ויכול להיות אחרת בת 19 שבא לך לבעוט אותה מכל המדרגות... לשים לה 50 שקל ולשלוח אותה במונית הביתה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    נגיד אתה כיתה י', אם היתה ילדה שכל ההפסקה בוהה בך (ליד חברים שלך) מכיתה ז' לא היית מתעלם ממנה?
    זה לא אותו הדבר...
    זה כמו שתשאל איך אבא שלי גדול מאמא שלי ב5 שנים.. מה אתה דבע?

זה לא אותו הדבר...
    זה כמו שתשאל איך אבא שלי גדול מאמא שלי ב5 שנים.. מה אתה דבע?
    זה משהו אחר..
    אבל עדיין בצפר והכל
    הוא צבא היא כיתה י' (אמור ליהיות בצבא)

לא חשוב :\

לייקים
    1
    נקודות
    210

זה לא משנה אחי.. תקרא תתגובה שלי מלמעלה...
    אני יכול לשאול אנונימי בן כמה אתה?...

זה לא משנה אחי.. תקרא תתגובה שלי מלמעלה...
    אני יכול לשאול אנונימי בן כמה אתה?...
    15..

לייקים
    1
    נקודות
    210

בלי לפגוע אחי.
    נדבר עוד 3 שנים תראה איך דברים משתנים..
    תזכור את זה אני רוצה שביום הראשון שתיכנס לכיתה יב'
    תילך לשכבת ז' ותסתכל על הילדים.. פתאום תבין איזה הבדל .. ואתם באותו בית ספר..

תאמת אני לא מבינה למה כולכם חושבים שהוא מרגיש אליי משהו?
    אני אומרתצ לכם הוא לא רואה אותי ממטר.
    הוא מתנהג כאילו אני לא בסביבה,ויש בסביבתו בנות שהוא בקשר טוב איתן אז למה שהוא ירצה אותי?

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלייייייי צפיה בהודעה
    תאמת אני לא מבינה למה כולכם חושבים שהוא מרגיש אליי משהו?
    אני אומרתצ לכם הוא לא רואה אותי ממטר.
    הוא מתנהג כאילו אני לא בסביבה,ויש בסביבתו בנות שהוא בקשר טוב איתן אז למה שהוא ירצה אותי?
    אז מה את רוצה שאנחנו נעשה?
    ננחם?
    ברצינות..
    בלי לפגוע אחי.
    נדבר עוד 3 שנים תראה איך דברים משתנים..
    תזכור את זה אני רוצה שביום הראשון שתיכנס לכיתה יב'
    תילך לשכבת ז' ותסתכל על הילדים.. פתאום תבין איזה הבדל .. ואתם באותו בית ספר..
    כן בסדר זה היה דוגמה..
    אבל עדיין 3 שנים לגיל צעיר זה יחסית הרבה

את יודעת בכלל איך קוראים לו/בן כמה הוא?

כן אני יודעת עליו ה=כ=ל
    אני אפילו יודעת איפה הוא גר
    וזה שנראה לכם שהוא מרגיש אליי משהו זה לא מה שאתם חושבים -שהוא עובר לידי ולא מיסתכל-כי זה לא סתם ככה. הוא ערס והוא מתנהג בחופשיות כאילו לא אכפת לו ממני-הוא לא מיתנהג כאילו שהוא מתבייש וזה.. וביגלל זה הוא לא ניגש אליי-אלא להיפך כאילו אף פעם לא היכרנו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,753 | הודעות: 8,203,346 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect