בעקבות העובדה שאין חדש באתרי ה"חדשות" על כלי רכב, הינה כתבה אקסקלוסיבית לפורום שלנו

.
מישום מה, המכונית הזו לא מוזכרת באתרי החדשות. מעניין למה, היא ניראת נחמד, לא?
אתם מוזמנים לשמור את זה כרקע לשולחן עבודה (רזולוציה של 1024- 768)
הכוח ומידע טכני
לא בידיוק המכונית שתשבור את השיא בק"מ לליטר.
היא בעלת מנוע V6 בנפח 3.6 ליטר בעל הזרקה ישירה המפיק 280 כ"ס.
תיבת ההילוכים היא 6 מהלכים (6 הילוכים) טיפטרוניק. או כמו שהחברה קראה לזה, TAPSHIFT.
הכוח מועבר לכל ארבעת הגלגלים באמצעות הנעה כפולה.
העיצוב
עיצוב מוצלח מאוד, מצד אחד שמרני ואלגנטי ומתאים מאוד לביואיק אך מצד שני מראה על רמה מסויימת של חדשנות ומודרניות.
עיצוב הפנים כולל בתוכו הרבה קרום (ככה שהוא לא מתאים לבעלי האלרגיה לקרום, ראו הוזהרתם!).
והרבה עץ. דיי מיושן לדעתי, עכשיו אנחנו בעידן האלומיניום המוברש.
בכל מיקרה, כעת היצרן מנסה לקנות אותנו עם תאורה נעימה, חיבור לבלוטות', סאן-רוף וכיסאות מחוממים. הכל טוב ויפה, אבל ניראה כאילו אין להם מה לאמר על פנים הרכב, אז הם נותנים לנו דברים שכבר דיי ברור שיהיו בפנים. בעיקר ביגלל שהרכב הזה מתיימר להיות יוקרתי.
כלומר, יצרתם רכב שעבורו אתם דורשים כסף (וכניראה הרבה) ואתם בוחרים לתאר לי את פנים הרכב כאחד שיש בו תאורה נעימה? ברצינות? לדעתי זו כבר תכונה שלא צריך להזכיר ביכלל.
אז מה בגאדג'טים?
חיישני חנייה ומצלמה אחורית.
חיישן לשטח המת. (מודיע לכם כל פעם שיש שם משהו. הייתה על זה סקירה ב"הילוך חמישי" וזה סתם חיישן מעצבן).
תצוגה בקדמת השמשה - HEAD UP DISPLAY
ומערכת דיי נחמדה (שאני אישית אהבתי) שבמיקרה של תאונה מודיע לכוחות ההצלה והבטחון שיבואו לחלץ אתכם.
בכללי, האוטו מעוצב יפה, הן מבפנים והן מבחוץ. ניראה גם שלא חסר לו מבחינת הכוח, למרות שלא פורסמו נתונים כמו משקל ומהירות האצה עד 100. אבל מישום מה יש לי הרגשה שהם הולכים לדרוש עליו סכום מגוחך של כסף וחבל.
מה דעתכם?