http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/809041.html קראתי את כל הכתבה אני שרוף מושבע של מיי כמיקל רומנסס!@@#!#@רולז מה יש לכם להגיד על הכתבה?:\
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/809041.html קראתי את כל הכתבה אני שרוף מושבע של מיי כמיקל רומנסס!@@#!#@רולז מה יש לכם להגיד על הכתבה?:\
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
איזה אוכלי סרטים.. מי שרשם ת'כתבה הזאת שונא אימו... ככה זה נראה..
מי כימיקל רומנס זה פאנק.. והם אלופים..
הכתבה הזאת ממש גזענית[חח]
אין לי כלום נגד אימו.. ואני דיי מעריץ אותם..
את השיער שלהם בעיקר
הם לא חותכים ורידים זה סתם מיתוס מעפן..
קיצר 80% מהכתבה הזאת חרטא..
אני מכיר כמה בנות "אימו" והן ממש חמודות... ממש ממש.. זה סתם בולשיט וחרטא עזוב אין לי כוח לכתוב
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 20-04-2007 בשעה 22:19.
זה שטויות כעקרון :\
גשם של עופרת יצוקה.
קראתי את ההתחלה ואני מסקים עם הכתב שזה ילדים מפגרים שכל היום בדיכאון וחוסר בטחון אז הם לובשים שחור ובלה בלה בלה .... קיצר בעיניי הילדים האלה פשוט חסרי חיים חח
כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שהוא חושב שיפה ומתאים לו וזה אחלה
זהו..
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
Adidi צודקת אבל אני בעצמי לא מת עליהם
עדידי את לא יודעת כמה שאת טועה , את לא יודעת כמה אנשים מתלבשים שלא בנח עם הבגדים ,
את לא יודעת כמה אנשים עושים את התספורות את האביזרים ושאר ירקות גם שלא נח וגם שהם חושבים שזה לא יפה .
אז זה ממש לא נכון מה שרשמת , בקשר לאמואים .. סתם עוד שטות שתעבור .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הכל זיוני שכל אישית אני אוהב א הלהקה והשער מגניב אבל כל השאר חירטוט זה סתם ילדים שרוצים צומי או בקיצור וואנאביז ועם אתה מוצא אחד אמיתי זה לא חובה שהוא בדיכאון אין אין בארץ מקצינים הכל
שכל אחד יעשה מה שבא לו
הם אוהבים את זה ככה שיעשו
הם לא אוהבים ובכל מקרה עושים- אז הם סתם אנשים מושפעים..\:
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
איזה כתבה וואיייי
זיוני שכל על ימין ועל שמאל
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
חחח הורגים אותי הילדים האלה איזה סרטים הם אוכלים על עצמם...מושפעים מהאמריקאים...אבל מה אכפת לכתב שיעשו מה שבראש שלהם..
שמעו אני אוהב חלק מהלהקות של הסגנון... CHEMICAL ROMACNE לא אוהב אבל יש עוד הרבה אחרים שאני אוהב. (בעיקר יותר לכיוון השקט =])
השיער? פשוט בן זונה. לא הכל, לא מה שמוגזם אבל יש חלק שיש להם פשוט שיער מדהים.
הסגנון חיים? זה הדבר הגרוע אצלהם להיות ריגשי. אני מאריך שיער בכל מקרה לעשות משו דומה ל EMO ומי שמכיר אותי לדוגמא יודע טוב מאוד שאני לא כמוהם.
שתדעו עוד כמה דברים עליהם:
הם כל החיים שלהם רושמים שירים ומשחקים ב NINTENDO 64 והם הומואים נראה לי ... חח