נכתב במקור על ידי Konilemel חחחח.. מי זה? זה בטח אחד החברים של ליאור .. ברוך הבא חתיך שכמותך קוני יא דפוק זה דור המזלג.... הקיצר ברוך הבא לאקי לוק
כאילו שלא ידעתי.. רק דור יכול להיות כזה לאקי לוק..
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
ברוך הבא.
באנג באנג אני **** לאמא שלך מזלגות יא **** ( מותר לקלל פה?)
ברוך הבא
StroKe Gallery
נכתב במקור על ידי mr nadal באנג באנג אני **** לאמא שלך מזלגות יא **** ( מותר לקלל פה?) לא
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי mr nadal באנג באנג אני **** לאמא שלך מזלגות יא **** ( מותר לקלל פה?) סתם אתהה יודע שהכל מאהבה :-*
נכתב במקור על ידי mr nadal סתם אתהה יודע שהכל מאהבה :-* מזלגי אל תפתח פה למרות שזה גנטי אצליכם במשפחת המזלג לפתוח זה דורות רבים חחחחחח
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 26-01-2009 בשעה 22:06.
נכתב במקור על ידי BangBang מזלגי אל תפתח פה למרות שזה גנטי אצליכם במשפחת המזלג לפתוח זה דורות רבים חחחחחח אתהה יודע חשבתי על זה הרבה ואתה דומה לשרק... אבל אתה חופר כמו החמור שתוק שתוק יא חובז... =\סליחה מראש אני מרגיש מניאאק...
נכתב במקור על ידי mr nadal אתהה יודע חשבתי על זה הרבה ואתה דומה לשרק... אבל אתה חופר כמו החמור שתוק שתוק יא חובז... =\סליחה מראש אני מרגיש מניאאק... חח רואים שליאור הביא אותך ברוך הבא
נכתב במקור על ידי Mslipknot א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם) מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.
מר נדל? שיהיה...
ברוך הבא=]
חוקי הפורום