יש הרבה אנשים שחושבים שהפעם הראשונה היא לצאת "גבר" ולעשות את זה כמה שיותר מהר ולספר לחבר'ה..אבל יש את הרגש ולדעתי זה מה שמכריע ברגע האמת אני אישית לא יכול לעשות עם מישהי שאין לי רגש כלפיה, דעתכם?
יש הרבה אנשים שחושבים שהפעם הראשונה היא לצאת "גבר" ולעשות את זה כמה שיותר מהר ולספר לחבר'ה..אבל יש את הרגש ולדעתי זה מה שמכריע ברגע האמת אני אישית לא יכול לעשות עם מישהי שאין לי רגש כלפיה, דעתכם?
|
|
כנ"ל חח
מעצב גראפי לכל מטרה.
לא יודע אם הם צודקים כי אני לא ממש מבין בזה,היה לי סקס רק עם ילדה אחד שזאת חברה שלי.עם רגש כמובן
בתור אחד שהפעם הראושנה שלו היתה עם ילדה שהוא מקווה היום שתמות..
וגם אז היא היתה ידידה שלו רק בגלל שהיא היתה קלה לזיון
אני אומר לך אל תהרוס לעצמך את זה..
כאילו לא אומר לך שיהיה מאהבה אהבה.. אבל אל תעשה הכל בשביל לזין.. אל תיקח אחת שבטוח תזדין רק בשביל להגיד הא זינתי... תאמין לי תתרגיש חרא
תזיין תעבור את זה תהנה לא משנה איך והחיים שלך ישתפרו מילה !
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
אני עשיתי אם חברה שלי שהינו ביחד שנה ו4 חודשים..
הייתי בן 14..
ואחי,בנות זה לא משחק,ויחסי מין זה גם לא..
צריך להתנהג לזה ברצינות..
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
גם אני אמרתי לעצמי שהפעם הראשונה שלי תהיה עם חברה שאני אוהב אבל החרמנות והתחושה שאני לא יכול להיות בתול יותר הרגה אותי ופשוט עשיתי את זה בהזדמנות הראשונה. מאז לא עשיתי את זה יותר בסטוץ. וממש לא מתחרט.
איזה רגש? מה אתם רציניים
נערך לאחרונה על ידי .Aviv; 28-01-2009 בשעה 08:33.
לפי דעתי הפעם הראשונה לא באמת צריכה להיות מאהבה, לא צריך לתת לזה יותר מדי משקל וזה תפס מקום גדול מדי בחברה של היום, כל אחד יעשה מה שטוב לו.
איזה סיפור..
זה סה"כ סקס :|
למה צריך לאהוב כל אחת? מה הסיכוי שתזדיין עם עם בחורות שתאהב?
כמה כבר בחורות יצא לך לאהוב בחיים?
2? 3?
לא צריך להיסחף וללכת לזונה
אבל בנינו,פעם ראשונה שמישהי תבוא אליכם ותוריד את החולצה והמכנס ותרצה להזדיין אתם לא תעצרו אותה,אתם תזרמו אז מה זה משנה...עושים את זה בפעם הראשונה שיוצא
כאלה שיצא להם פעם ראשונה עם חברה יגידו שצריך מאהבה ,כאלה שלא,יגידו שזה לא משנה