"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
אני שומע קצת מטאל ושמעתי את הלהקות שאתם שומעים כמו סאספיקשן (או איך שלא קוראים להם) דת' וכול האלה
במילה אחת : זבל
זה שירים בלי השקעה
אתם חושבים שחבורה של אנשים שמצאו אותם בתכנת אוטובוס והם מתחילים להתחרעה על הגיטרות ועל התופים זה מוזיקה אז לא סתם צוחקים עליכם
מוזיקה אכותית זה : ביטלס, ביץ' בויס, ליטל ריצ'רד, ג'ימי הנדריקס, דה בנד, בוב דילן
להקות/אנשם שבאמת ישבו וכתבו את השירים שלהם ולא כאלה מנגנים כמו חבורה של פריקים
להתחרעה על הגיטרה גם אני יודע
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-01-2009 בשעה 15:37.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לי יש סתימה במוח? לך יש סתימה באוזניים אתה לא שומע שזה חרא נמס
אני מדבר דברים כמו אלה:
http://il.youtube.com/watch?v=Biulo9IZOAU
נורא ואיום אין מה להסביר
http://il.youtube.com/watch?v=woML9M5UBSc&
feature=related
הוא אפילו לא יודע אקורדים!
http://il.youtube.com/watch?v=hGPvsKzrRi8
איכס. ומה הקטע של החולצות הם עברו התעללות או משהו? והקול איכסעעע
זה מה שאני חושב על המוזיקה הזאת, זבל, מזה בא השם, Trash
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-01-2009 בשעה 16:23.
קרה לי היום.. אני שומעת פאנק בד"כ, ולובשת בגדים כהים.
וילדים מהכיתה שלי "פריקית.. פריקית". חפירות.
איך אני מגיבה?
חה חה, התעלמות, חה זובי.
נערך לאחרונה על ידי - CookiE -; 28-01-2009 בשעה 16:46.
דנה הפריקית פריקית פריקית.
לנושא,
"מה שחושבים עלינו" עלינו? אוקיי כבר הפכת את עצמך למשהו שונה, מיוחד, אולי מוזר תלוי איך מפרשים את זה.
טוב אני לא יתחיל עם פסיכולוגיה להתחיל לשגע לך את השכל, אז בקיצור כמו שאמרתי לדנה, כשהיא הביאה לי את הלינק לאשכול הזה, אני לא אוהב את כל התופים האלה שחופרים בשכל, ומורידים לך את רמת האיקיו לרמה של כלב.
לעומת זאת, יש שירי רוק שהם לא כאלה רועשים, זאת אומרת יש קטעים קטנים של "רעש", אבל לא ברמה מוגזמת.
למשל, Toxicity או, Chop Suey או, Lonley Day.
שלא נדבר על מטאל שזה פשוט גועל נפש, למרות שהגיטרות ברוק ובמטאל פשוט קטלניות ולפי דעתי זה הדבר היחיד שיפה ברוק ומטאל.
פשוט הקול שיש להם ל...לא רוצה לקרוא להם ככה כי זה לא נכון נו טוב בכל זאת, "זמרים" זה פשוט קול מגעיל ודוחה.
יש לי עוד לכתוב אבל אני לא ימשיך לחפור.
זה פשוט לא נכון
1. השירים שנתת הם שירי מטאל אנטרלטיבי
2. תופים חופרים בשכל זה רק טראש מטאל וכבר אמרתי מה אני חושב על זה
3.לא כול הסולנים יש כול מגעיל וזה לא כאילו שהקול עם המבטא המזרחי המגעיל של זמרים של המזרחית יותר טוב. אתה גם לא שמעת הרבה להקות אז אתה סתם מזיין בשכל חבל שיש אנשים חושבים שהזיוני השכל האלה שלך נכונים
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-01-2009 בשעה 17:14.
חיחיחי ORLY? אני לא שמעתי הרבה? בוא לא נלך רחוק, הייתה לי להקת רוק, אני הייתי שומע רוק ומטאל מלא עד שנמאס כבר ואוהו שמעתי וגם שמעתי.
שמעתי גם רוק קלאסי, שלפי דעתי זה הנורמאלי.
ולא, אני לא שומע מזרחית, אני שומע קצת ישראלית, אלקטרו והיפ הופ לועזי.
אם זה בכלל מעניין אותך.
תופים חופרים בשכל אם כבר זה מטאלקור/סקרימו שם זה בנוי רק על מהירות ולא יותר מזה
ת'ראש תופים חופרים בשכל?
אחי,
אם היית טורח ושומע את האלבום ...And Justice For All של מטאליקה היית מבין איזה תיפוף גאוני ולא חופר,כל שיר תיפוף שונה ומגוון,מהירויות שונות,שימוש בכל הסט כמעט
תיפוף ענק אין מילים
טוב זאת דעתך
אני אוהב בת'ראש רק את מטאליקה ושירים בודדים של אנת'רקס,מגהדת',סלייר ופנטרה...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
dude, השם זה לא trash אלא thrash שהמשמעות של המילה הזאת זה הרבצה, או מכות של פטיש בברזל ומכאן גם בא השם; בגלל התיפוף המעולה[!!!] והבולט מאוד בת'ראש מטאל שיכול להזכיר מכות פטיש בברזל.
וקלטנו שאתה שומע ביטלס וזפלין ועוד כל מיני להקות שאתה לא יכול באמת להרגיש טונות של אנדרנלין זורם בדם שך כשאתה שומע שירים שלהם, וקלטנו שאתה שונא מטאל כי אף פעם לא באמת באמת הקשבת לזה או בגלל כל סיבה אחרת שלא באמת מעניינת (אין מה להתווכח פה על טעם במוזיקה, zv לא יוביל להרבה מקומות כנראה..) אז יאללה נקסט><"
מקווה בשבילך שיום אחד תצא מהגישה המרובעת שלך ותבין שיש עוד קצת מוזיקה חוץ מהלהקות שהתחילו הכל, ושהמוזיקה הזאת אפילו מעולה.
have a nice day![]()
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home