תאמין לי איתמר היה לך מזל שאני סלחני ולא דיווחתי למנהלים אחרת היית סביר להניח מקבל באן על המקום...
8
Metallica-Phantom Lord
תאמין לי איתמר היה לך מזל שאני סלחני ולא דיווחתי למנהלים אחרת היית סביר להניח מקבל באן על המקום...
8
Metallica-Phantom Lord
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
8
Skyclad-a survival campaign
לא מכיר (יוטיוב לא עובד לי)
rhcp - midnight
7
Metallica-Orion
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
10
Rhcp - Scar Tissue
למה הם כתבו שיר על טישו אני לא מבין...
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-01-2009 בשעה 21:14.
1000
גיטרה מעולה
Led Zep-STH
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
7
iced earth - alive in athens - pure evil
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 29-01-2009 בשעה 12:35.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תודה אסף, פשוט לא הייתי יכול לשלוט בעצמי, תודה
אוהבים אאותך
7
AcDc-ThunderStruck
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
7
Evergrey-in confidenced
2
למה אתה אוהב אותי קיבינימט?!
Metallica-Don't Tread On Me
6
Death-Bite The Pain
0
Motorhead - Ace Of Spades
10
Metallica-Ride The Lightning