נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-01-2009 בשעה 21:39.
|
|
קודם כל צ'אק שולדינר יכול ללמד אותך אקורדים בלי ידיים
נגה צודקת, אמרת בעצמך אתה לא מבין במטאל, למה להביע דעה על משהו שאתה לא מבין בו? זה אפילו לא דעה. אתה קובע עובדה לא נכונה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אם אתה שומע את כל זה מה אתה מזיין בשכל על צרחות? ברור שבכל ז'אנר (גם בת'ראש..או יותר נכון בלהקות ניו-ת'ראש) יש להקות שעושות חרא, זה לא אומר כלום על הז'אנר.
ואם תה לא אוהב דת' ובלאק ודברים כבדים יותר מת'ראש זה זכותך אבל אל תגיד שזה סתם רעש, זה פשוט "רעש" שהאוזן שלך לא מורגלת אליו אז כנראה קשה לך ממש להקשיב לזה ולגלות שיש שם דברים טובים<> (שמע את טסטמנט-זה ת'ראש איכותי, קצת יותר כבד ממטאליקה, אולי זה יצליח לדרדר אותך לצד האפל של המטאל)
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
WTF?!
מה!?!?
סליפנוט ת'ראש?!!?!?!?
איפה אתה חי?!
סליפנוט זה נו מטאל
ת'ראש זה מטאליקה,סלייר,אנת'רקס וכו'....
קיצור אתה לא מבין בשיט במטאל העיקר אתה "יודע" לקבוע איזה סגנון מטאל זה מה ואם הוא חרא
אז על תדבר על המטאל בכלל כי אתה לא מבין בו בכלום חחחחחחחחח סליפנוט ת'ראש הרגת אותי חחחחחחח
פרוש פרוש
Go listen to your Beatles...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Mudvayne זה גם NU דרך אגב...
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ככה זה ביטלבויס...מה אתה רוצה...
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
rocknroll22
אתה חתיכת הומו
חחח כמה חירטוטים אחי
מנסה לצאת מהעיבושים שכולם מביאים לך
אחי פשוט תבין,קלוט,אתבה לא מבין במוזיקה נקודה אוקיי?
יש אנשים שמבינים ויש כאלה כמוך שלא.
יש לך טעם של צפרדע במוזיקה ושכל של סמור מת
זה שאתה לא נפתח ללהקות חדשות,אני מעדיף אפילו ת'ערסים שאומרים שרוק ומטאל זה צרחות של פריקים מאשר אותך,אתה יותר גרוע מזה.
זה שאתה רוצה שיחשבו שאתה מבין זה לא אומר שאתה מבין.
ואמרתה שצ'אק צ'ודלינר מ DEATH לא יודע אקורדים..פחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתה אותי אחי הוא הגיטריסט הכי טוב בעולם לפחות לדעתי...
וBLOODBATH אני אוהב בהם ת'גיטרות וגם ת'סולן אבל יותר ת'גיטרות,המוזיקה הזאת מביאה מרץ,ואני נהנה לשמוע אותה זה לא אורמ שאני חולה נפש כמו שאתה אומר
אתה סתם תקוע בלהקות הישנות,ואני לא אומר שהן לא טובות כי אני בעצמי שומע אותן. . .
אז אחי
פשוט פרוש. . .
אין לך ידע בגרוש.
(ואת זה כתבתי בזמן שאני שומע Death-Flesh And Power It Holds אז FUCK YOU GAY)
היחיד פה שאני מעריך זה הנדריקס.מכל הרשימה הזאת.
סאפקיישן להקה מעולה,ועושה את סגנון המוזיקה שהם אוהבים והקהל שלהם אוהב. אתה לא חייב להיות חלק ממנו,אבל אתה לא יכול להגיד שמוזיקאים כאלהץוכן אלה מוזיקאים על רמה בניגוד לביטלס...שמה לעשות...רק לשיר כל אחד יודע(ממה שזכור לי ברוב השירים המוזיקה היא כמו בפופ...ליווי קטנטן לזמר..) תחברו לזה לחן נורמאלי גאד דאמיט!!
בוא נגיד שאם אתה יודע להתחרע על הגיטרה ככה,אני יורד לך סבבה?...אתה בחיים לא תצליח לנגן את השירים האלה בהתחראות...אתה חייב ידע מוזיקלי והרבה מאוד ניסיון...
ואחי אלה נגנים מעולים אחד אחד, ששוב, עושים את סגנון המוזיקה שהם אוהבים והקהל שלהם אוהב.
אחי,מצטער לאכזב אותך,המתופף האגדי של מוטורהד זה פיל שעזב אותם דיי ממזמן,לא מייקי די..
בתור בנאדם שחולה על מוטורהד (כיאילו מעבר לאוהב את הלהקה חח) יש מתופפים הרבה יותר טובים...
אם תרצה אני אביא לך סרטון של מתופף שאני מאוד מעריך,ג'ורג' קוליאס שמו.
אחי תרגע ומהר.בתור בנאדם שעושה דת' מטאל ולא רק שומע,אני לא יכול שלא לחטוף עליו חלסטרה. גם אני איתך. אבל לרדת לכזאת רמה בגלל המוזיקה שלך? תרגע..אחי...שמע ת'חדש של קאניבל או EATEN של בלודבאת'(אני חולה על השיר הזה חח..הליריקה פאקינג גאונית...) ותוציא על זה עצבים.
מקווה שהגבתי בהתאם,אם לא מנהלים צנזרו אותי או משהו אנא אערף חחח
ואני חושב שהדיון שנפתח פה הרבה יותר חשוב ממה חושבים עלינו...אז לא למחוק ולהפנות את הנושא חח
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 29-01-2009 בשעה 15:46.
![]()
שתוק כבר יא קוסקסינל
מה אתה דפוק ראית כבר איך הוא מחזיק את הגיטרה? הוא בכלל לא יודע איך מנגנים הוא סתם שם את הידים שלו על הגיטרה וצורח כמו איזה הומו
ואני שומע פאקינג 65 להקות!!!! מזה לא נפת ללהקות חדשות?
אני שונא את כול הזבל הזה הדת' וכול זה!!! וחוץ ממטאליקה מגה דת' ומוטורהדואולי אקסודוס אין שום להקת תטראש נורמלית הכול זה זבל אנשים שחשים תצמם יודעים לנגן בגיטרה
אני לא מבין כול כך במטאל, אבל אני מבין במוזיקה באופן כללי, זה לא מוזיקה זה סתם רעש מזויין
אז לך תשמע את הכול הלקות של הפרקים יא טאמבל
לך זדיין יא הומו מסריח
כנ"ל על כולכם
בויקיפדיה קראתי פעם שהם טראש.. :|וואלה..
נראה לי הוא חושב שכל להקת מטאל שיש בעולם זה ת'ראש![]()
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 29-01-2009 בשעה 15:49.
יופי איזה בוגרים שניכם...שמע אותי אל תשלח להזדיין אני מגיב לך כמו בנאדם רציני לא כמו ערס בשכונה חח
ודרך אגב אני שומע לפחות 250 להקות חח...זה נקרא להיפתח חח..מבוב מארלי עד לבאך ועד לקאניבל קורפס חח
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 29-01-2009 בשעה 15:49.
![]()
אבל החרא הזה מעצבן אותי!
לדעתי זה סתם רעש, מותר לי לחשוב ככה! מותר לי גם לא להבין בטראש ובמטאל וכול זה! מה יש לכם?
ורק שתדעו שביטלס זה להקה פי 100000000000000000000000000000000000000000000000 יותר טוב מכול הזייני שכל האלה שאתם שומעים
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 29-01-2009 בשעה 15:53.
בונה מה נהיה עם כולכם???
אני אומר בתור אחד שנגן ושר גרואולים(שחוץ מדעת רוקאנדרול 22 זה מתקבל כסוג של שירה ,לא?...) אני לא אומר שאפשר להגיד שמוזיקה זה רעש.
אתה יכולמ להגיד אולי שהמוזיקה הזו קיצונית מדי לך,ופראית מדי.אבל היא לא רעש.אני אישית אומר שמותר לך לא להבין במטאל,אבל לנסות להראות ידע כשאתה יודע שאתה לא מבין?...
נגיד אני לא מבין ממש באלקטרו.אני אבוא ואצעק שאני מבין במוסיקה יותר מכולם שם זה לא לעיניין.אני לא מבין במוסיקה המסויימת הזאת,אני לא אתעקש שאני מבין יותר מהם.
ואחי,זו דעה חופשית.זכותך להגיד שהביטלס הכי טובים בעולם,אבל לדעתי הם לא הלהקה הכי מוכשרת בעולם,אם נגיד בעדינות..
![]()
מה אתה עושה צחוק? זה הלהקה הכי מוכשרת בעולם
ולא ניסיתי להראות שאני מבין במטאל, רק אמרתי מה אני חושב על זה
אני קראתי באיזה מקום שסליפנוט מדביין וכול הלהקות האלה זה טראש
פאק אז טעתי , קורה
כמו שאתה לא מבין ברוק
אם היית מבין לא היית אומר את זה על הביטלס