אה ואל תאכל דברים אם הרבה שמן או שוקלד
|
|
לי אין חצ'קונים אז אני לא מבין כלום בזה אבל תבין,כיתה ז' היא כיתה קשה מאוד (אני חווה את זה על בשרי,גם אני בכיתה ז') וזה קשה למצוא את עצמך פחות או יותר בבית ספר חדש,בכיתה ז' אין חברים וחברות איזה שנה+.
קודם כל חבר שלך ממש עשה לך רע.
ואם היא רוצה אותך בתור ידיד,אז אתה צריך לחכות עוד קצת זמן ובזמן הזה תנסה לדבר איתה יותר.
בקשר לחצ'קונים: אם יהיו לך חצ'קונים בגיל כזה אז כשתגדל הם יעלמו לך מהר ולכל הכיתה שלך יהיה טונה חצ'קונים.
אבל אמרו לי לא לאכול אותך שומני.
טוב שמעו החלטתי בינתיים לשכוח מהילדה הזאת (לנסות בכל אופן)
נחכה לשנה הבאה שכבר החברויות יהיו יותר רציניות ואני יהיה קצת יותר חתיך
תראה... יש כאלה שלא קשה ויש כאלה שכן,לי לא קשה חחח... אבל אני רואה ילדים שמנסים לרכוש חברים אבל לא מצליחים,קשה למצוא את עצמך שם... ואני באתי במצב קשה,היו בכל בית הספר שלי 7 ילדים (4 מהם בנות) מהכיתה שלי ו3 חברס שלי בכיתה שלי ועכשיו אני רואה שאם אתה יוזם אתה מצליח כי אני יזמתי מסיבה לכמה ילדים חדשים וישנים והמעגל שלי מאוד התרחק מאז שכתבתי את התגובה חחח... אם רוצים חברים רק צריך לדעת ליזום.
ולנושא:
dsullo צודק,מתקפת החצ'קונים כבר התקיפה אותי חחח... יש ילדים בכיתה שלי ששמים קרמים אבל זה לא עוזר,תלוי בך אם זה יעזור או לא...
ובקשר לזאתי שאתה מחבב,אתה צריך לדעת ליזום ולקחת סיכונים,תוריד פרופיל,תחכה קצת זמן ואז תעזור אומץ ותציע לה לבוא איתך לסרט... משם זה רק אתה...
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 03-02-2009 בשעה 22:41.
אחי נו באמת,לא רוצה להרוס לו.
אבל תחשוב בעצמך,אם ילדה מחוצ'קנת הייתה מציע לך לטייל איתה,או ללכת לסרט או להיות חבר שלה וכו',אתה רוצה להגיד שהייתה מסכים?לי אין בעיה עם ילדים עם פצעים,יש לי חברים וידידות עם פצעים לא מפריע לי אפילו טיפה.
אבל יעני חברה?לנשק אותה וזה,לא ממש נעים מבחינה של הגיינה אפילו.