מה הייתם עושים בשביל לשחק עם קבוצות טופ? (GLC\ELE\ESR) או ללכת רחוק (SK|NIP|FNATIC)
מה הייתם עושים בשביל לשחק עם קבוצות טופ? (GLC\ELE\ESR) או ללכת רחוק (SK|NIP|FNATIC)
|
|
ELE כבר לא קימיים...אממ לא הייתי נותן כלום...
כי כל אחד יכול ליהיות כמוהם, בתנאי שהוא מקדיש את החיים שלו למחשב...ילד קומפיוטר :] וילך ללאנים וישקיע כסף במשחק, במחשב..חלקים...
בקיצור הכל חארטה..
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 01-02-2009 בשעה 23:15.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מסכים אם sUIx-,
כל השחקנים מהטופ,
הם ילדים חסרי חיים שמבזבזים מלא כסף+מלא זמן מהחיים שלהם,
אני אישית לא הייתי נותן כלום.
תפסיקו לבלבל ת'שכל , גם אחד עם עכבר של מיקרוסופט ב- 20 שקל , ומקדלת עם שאריות צ'יפס תקועות באמא שלה יכול להיות פרו.
זה או שיש לך את זה או שאין לך.
כמו ברוב הדברים בחיים.
נערך לאחרונה על ידי A&E; 01-02-2009 בשעה 23:18.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 01-02-2009 בשעה 23:32.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מה זה להיות שם
אם אתה טוב ויש לך את זה אתה יכול להגיע שלבים ולנסות להצטרף אליהם...
אם אתם יודעים אלוף ישראל בקנטר הוא מהשכבה שלי קוראים לו רן אם אתם מכירים
אז אפילו הוא לא יכול להתקבל לשם אז לא נראה לי שיש מישהו בארץ שמתקרב אליהם חח![]()
עופר לוי-הזמר מספר 1
"אהבה אמיתית לבורא נולדה,אהבה אמיתית רק בלב ידעה"
כלום,
אם אני חוזר לשחק ולחרוש,
אני פותח את כל הקלאנים לבד.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
ואיי הרבה תאמין לי הם שחקנים ממש על רמה
לא הרבה...חח לא הייתי נותן כלום(:
אבל אם היו מציעים לי אז בכיף(:
בברכה,עמית.