תראה מניסיוני האישי בלבד, בלי לשים לב למה שאחרים אומרים אני יכול להגיד לך שזה כנראה תלוי בעור שלך ובמה שאתה אוכל... זאת אומרת אם אתה אוכל אוכל בריא, יושן מספיק ועושה פעילויות של ספורט, אז לא משנה מה תעשה לעצמך הגוף יידע להתמודד עם זה.
בכל אופן אני סבלתי מחצ'קונים המון, ותמיד הייתי מפוצץ אותם (עד היום אני גם מפוצץ אותם) וברוך השם אני עדיין לא הבחנתי בצלקות ובעזרת השם אני גם לא אבחין בהן. חשוב לדעת שהפנים זה באמת אזור רגיש, ולא כדאי לעשות לו יותר מדי נזק, גם לא כדאי להשתמש בכדורים או משחות או כל החרטה הזה, כי אז הגוף מתרגל לזה ולא יודע איך לטפל בעצמו לבד.
מה שאתה אמור לעשות זה ככה:
לעשות מקלחות חמות ולדאוג לשטוף את הפנים טוב (לא בהכרח עם סבון), לפוצץ פצעים שנראים צהובים ומגעילים כאלה כי זה סתם גועל נפש ואנשים מזיינים את השכל שהם אומרים שזה עושה צלקות, מה שעושה צלקות זה להוציא את השחורים ביתר אגרסיביות... אז הפנים נדפקות.
וגם להפסיק לאונן, אין הרבה הוכחות שאומרות שהאוננות מביאה פצעים וכו', וזה אולי נשמע לך ולאחרים מאוד חובבני ופלצני, אבל האוננות היא מעשה לא בריא לגוף, היא מבזבזת כל מיני וויטמנים ומינרלים כמו אבץ שאחראים על ריפוי פצעים, וגם האוננות היא נגד הדת היהודית שאמורה ללוות אותך כל החיים.
סה"כ תדאג לפוצץ פצעים מגעילים מדי שנראים כאילו שווה לפוצץ אותם, ותדאג להיות נקי בלי יותר מדי חומרים חיצוניים.
*חברה אני מבקש לא לרשום דברים לא לעניין על התגובה שלי, מי שזה לא מוצא חן בעיניו שישמור את הדעות שלו לעצמו.