נערך לאחרונה על ידי InSane; 03-02-2009 בשעה 15:13.
|
|
כותרת לא תקינה, ערכתי לך,
שים לב, בפעם הבאה האשכול ינעל.
----
הבעיה נובעת מאי ההתאמה בין הקונפיג לכרטיס מסך.
איזה קונפיג אתה משתמש?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
CPL 2006 אם אני לא טועה
תודה רבה לך מנהל ! =]
אחלה צוות יש פה בגלל זה אני אוהב תמקום
ואיי תפסיק לדבר שטויות!!
לכותב האשכול:
שמע זה בעיה נפוצה מאוד!
תעשה לפי הדברים הבאים, אני בטוח שזה יפתור לך את הבעיה:
1.תבדוק (אם יש שני מחשבים בבית) שבשני המחשבים אין תוכנות פעולות !!
2.תעשה Update לוונדוס אם יש
3.תעשה סריקת וירוסים\נגיפים למחשב
4.בזמן שאתה במשחק תעשו Ctrl+Alt+Del ואז חפשו על hl.exe
קליק ימני Set Periority ואז Belownormal
5. אם אתה במקורי ויש לך סטים אז תעשה update
ע"י כניסה לחלון הגדול של הסטים [ איפה שיש my games,community]
File/Check For Steam Client Updates
6.כנס לסטים :
File/Settings/Internet
ותשנה ל 10MB
7.תעשה Ctrl+Alt+Del וכנס לרשימת תהליכים! וצא מהתוכניות עם ה CPU הגבוה חוץ מקובצי הsystem!
אל תצא מ:
1.System Idle Procceses
2.Explorer
זהו תעשה את הדברים האלה ואני בטוח שהכל יסתדר....
אגב אני ממליץ לך להוריד את התוכנה ccleaner סריקה!
תוכנה טוב למציאת רוקיסטים וספייואר ad-aware...ואני וירוס את היכול להשתמש בקספרסקי/AVG/NOD
בנוסף לכל אני ממליץ להוריד דריברים לכרטיס מסך שלך\לעדכן אותם.
ואחרי כל הפעולות האלו! כנס ל userconfig ותוסיף את הפקודה rate 25000/20000
תבחר 25 אם יש לך אינטרנט 1.5 מגה ומעלה ואם יש לך פחות בחר ב 20000...אם יש כבר את הפקודה הזאת ביוזרקונפיג פשוט תשנה את המספר!
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 03-02-2009 בשעה 15:27.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
בחיאתתת אל תריבו בגללי
תוותר לו על זה אחי לא נורא קורה
בקשה אחי בקטנה לא נורא
תודה רבה לכם !
עוד תגובות ?
יש לך בעיה בחיבור של המחשב כי מתי שלי יש את זה אני בודק את החיבור והוא מידי פעם רופף אז תבדוק את זה או שזה בחיבור שלך לאינטרנט לא לראוטר
יכול להיות שהורדת דרייבר לא תקין!
!מישתמש שפיץ!
סבבה אחי תודה רבה
אז ככה ..
1)אין לי 2 מחשבים,האינטרנט שלי על מודם לא ראוטר
2)עשיתי עדכונים אוטומוטיים
3)ניקיתי עם Ccleaner ועוד כמה תוכנות ואין וירוס
4)הווינדוס שלי בעברית אז תקן אותי אם אני טועה,נכנסתי ל-CS נכנסתי לתהליכים מצאתי את hl.exe עשיתי לחצן ימני>הגדרת עדיפות>רגילה (זה כבר היה רגילה) ד"א,הcpu שלו זה 34K
5)אני פרוצניק =\
6)אני פרוצניק =\
7)יצאתי אחי
ובקשר לעצה שרשמת למטה
לא הבנתי איך ואיפה לרשום את זה בuser config
תודה אחי !
נערך לאחרונה על ידי noob-style; 04-02-2009 בשעה 07:48.
נו מה אתה מסתלבט?
תתקין תפאץ' החדש