חחח אתמול אכלתי סרטים כי שכחתי להחתים תרופא משפחה..
באתי לשם בלי כלום רק עם ת"ז ותופס לא חתום..
הייתי כולי בפחד שצריך גם תעדוה של בצפר וזה..
לא משנה הגעתי קיבלתי תכרטיס העברי בכל המחשבים בכל הצבעים כדי לסים מהר.. כל החילות קראו לי ביחד לכל התחנות וזה וכולם חיכו כאילו רק בשבילי
באבא שלי שעה וחצי והייתי בחוץ מחכה לאוטובוס הביתה..
הבוחנת אישית היתה כזאתתת כוסית אלוהיםםםם הייתי מפרק אותה על הספות שם, אם לא הייתי יודע שאסור להתחיל איתן...
השאלות בפסיכוטכני היו קלות אעש... מה שכן היו איזה 2-3 מתוך כל השאלות שחשבתי שאני שם למפגר שכתב תמבחן הזה כאפה לא הבנתי מה הוא רוצה מהכושלאמא שלי:\
בבדיקת שתן כולי משתין לכוס ומביא לחילת היא עושה לי
"לא ימגעיל אתה מכניס לבד תנייר" (הנייר שבודקים אם הכל בסדר בשתן ובלה בלה)
חחחח
ובתיאום פרטים איזה שאלות מפגרות באבא שלי :\
ויש תקטע שצריך להקריא לה משפטים מדף ולהסביר לה מזה אומר..
ראתה אני אשכנזי במקום לתת לי תמשפטים הקלים "דנה הלכה לגן" הביאה לי משפטים קשים אעש..
"הכיסופים הדירו שינה מעיניו, בלה בלה מילים מסובכות מילים מסובכות בלה בלה"
מזל שאני לא אוטיסט עניתי לה בקלות היא היתה מופתעת..
עמדה מאחורי עמדה רוסיה כולה מגמגמת מצחיק אעש, מדברת כמו טיפשה
נראלי גם מסוממת... יושבת שואלים אותה שאלות והיא בקושי מגיבה..
ואז שאלו אותה אם היא עושה בגרות רגילה.. אמרה לא רק במתמטיקה:|
ושהיא לא הולכת לבצפר ובלה בלה :\ איזה ילדים שאלוהים יעזור לי
עכשיו הייתי היום בערך עם כל האנשים הכי מפגרים במדינה.. אני מדבר ברצינות.. כאילו הייתי מוקף במפגרים לא ראיתי בנאדם אחד עם איקיו יותר גבוהה מלבננה.. משו מדהים נראלי אני הולך לקבל קב"א 56 כי כולם היו שם דפ"רים ככה שבסיכוטכני הם בטח לא הותציאו ציון מדהים...
אקיצר בבדיקות רפואיות אני בא בלי תופס חתום מרופא, הרופא הצבאי בודק אותי.. פיתאום אני קולט שהוא הומו.. מחלק מחמאות לחילים ולחילות רק אומר שהוא לא אוהב אותן יותר וכאלה..
ואני אומר לעצמי פאק הדביל הזה עומד לבדוק לי תביצים...
סבבה בדק שהכל בסדר אמר לי תוריד תחתונים אני מוריד תחתונים הוא בה מקרב תפנים לזין שלי פחד אלוהים..
תופס בודק שיש לי 2 ביצים (כאילו דה מה אני לאנס ארמסטרונג) רואה הכל בסדר ואומר לי אתה בריא כמו שור פרופיל יש לך פרופיל 97 והביצים שלך תקינות
בהתחלה פחדתי כאילו פאק אתה אוכל במבה עם מזלג יחתיכת הומו אבל אז קיבלתי את זה כמחמאה וסיפרתי לחילת שעמדה בכניסה שהרופא אמר שאני פר הרבעה חחח (זה לא עבד היא לא ביקשה ממני לזין אותה בשרותים)
בקיצור היה שכונה כל כך... אם ככה נראה הצבא אני משתמט..
המשך יום נעים:]
ואלה שיש להם בקרוב..
אל תהיו בלחץ.. באמת שזה הדבר הכי מפגר שקים
כאילו לאונן בפעם הראשונה צריך להיות יותר מלחיץ.

ציטוט ההודעה