"תגידי,יש לך אחות?"
"כן"
"יש לך תמספר שלה?"
"תגידי,יש לך אחות?"
"כן"
"יש לך תמספר שלה?"
|
|
תלוי מי,מה אתה לא תבוא למישהי עם עיניים כחולות ותאמר לה שהעיניים שלה כמו בוץ... אתה צריך להתאים את עצמך לסיטואציה ואני לא מאמין ב-"משפט פתיחה" צריך להיות ישיר,ולא לומר לה ללכת להזדיין אלה לומר לה:
אני: "עברתי פה בסביבה אבל ה______ (פה תיכנס מחמאה שמתאימה לבחורה) סינוורו אותי לא יכולתי שלא לרצות להכיר אותך יותר,תגידי... יש מצב שאני ואז אולי נצא לאיזה דייט?"
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 05-02-2009 בשעה 00:54.
damian
אחי אתה הורג אותי חח כל תגובה שלך אוטומאטית "גישה ישירה!".. כבר נהיה צפוי..
כל הודעה מעלה לי חיוך
"מה כתוב לך על החולצה? אפשר לקרוא בכתב עיוורים?"
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
זו הדרך שאני בוטח בה ב-100% כי אם אתה לא ניגש ישר לבחורה ואומר לה ישר,ובמקום אתה מתחיל למרוח את זה על 100 שנה,אז מתישהו היא תגלה שאתה אוהב אותה אבל זה לא יהיה ממך ולכן זה עלול להרוס לך,צריך לדעת לומר את האמת לבחורות כי זה גם מראה שיש לך ביטחון עצמי גבוה.
ואני שמח שכל תגובה שלי מעלה לך חיוך,אני מאוד אוהב לעזור פה לכל מי שצריך עזרה,עידוד או כל משהו אחר,ואת האמת,אני יודע שאני צפוי אבל זו לא המטרה,המטרה היא להקשיב לאנשים ולעזור להם וזה מה שאני עושה בדרך שלי![]()
אוייישש אתם טירונים רואים שאתם אף פעם לא מתחילים (וסוגרים) עם בחורות, אלא רק חושבים על מה להגיד לה.
רוצים התחלה טובה (שבאמת עובדת?? נוסתה) טוב, המשפט פתיחה הכי טוב הוא... "היי!"
רוצים משהו אחר יותר טוב? תסתכלו עליה, על כולה (ושאני מתכוון לכולה אני מתכוון לכל כולה) ונניח אם יש לה ציפורניים ארוכות (שבדרך כלל הן מזויפות) תגידו לה:"ציפורניים נחמדות! הן אמיתיות?"
נתתי לכם טעימה קטנטנה ממשפטי פתיחה.
טוב אחי אולי אני גם ישאל אותה עם הציצים שלה אמיתיים...
נערך לאחרונה על ידי The PiMpeR; 09-02-2009 בשעה 17:34.
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
תגידי אמא שלך גננת?
קרא חוקי חתימות