מזל טוב
חח לא היה לי כוח לקרוא הכל
מזל טוב
חח לא היה לי כוח לקרוא הכל
בלה בלה בלה בלה...................בלה
|
|
לי אני בכלל שחכתי את התעודת זהות שלחו אותי הביתה :|
שעה וחצי נסיעה לשם והביתה
מזל שזה מאחורי![]()
בעלי מתגייס עוד מעט(:
אצלי זה היה כך שחכתי להביא תעודת זהות טוב אני כולי משתגע וזה וזה אחרי זה חוזר לשם טוב התחלתי את הכל הקטע הזה של השאלות אני הייתה שם אחד חמודה אמרה לי וואי אתה פורטוגזי איזה קטע איזה זה דוחף לה זין לפה בשביל להשתיק אותהאחרי הלכתי לבדיקת שתן טוב היה לי פיפי בצבע נסטי
אמרו לי לא תקין ודרך אגב בצ''ו ראשון שלי לא היה את הכרטיס עם העיינית של הלייזר היה לי כרטיס שאתה מעביר כמו אשראי רק זה שזה היה דפוק היה צריך לפעמים בפעם אחת ולפעמים ב80 פעם אחרי זה עשיתי בדיקות רפואיות אני זוכר שהרופא הבן זונה נגע לי בביצים גוד הידיים שלו היו קרח אני זוכר את עצמי עוד שניה צורח בן זונה אחרי אמרו לי שאין לי פרופיל בגלל שמחקים לתוצאות של השתן אחרי עשיתי את הראיון של האחד על אחד חפירות מטורפות עוד שניה חתכתי ורידים שם מה עוד אחרי עשיתי את הפסיכוטכני עשיתי חצי חפיף חצי טוב איך שהוא יצא לי קב''ע גבוה איך שלא כותבים את החרא הזה על תעצבנו אותי קיבלתי זימון למיונים של קורס טייס ורק בסוף עשיתי בדיקת שתן חוזרת
אחרי זה חיכיתי איזה חצי שעה בסוף שלחו אותי הביתה בלי פרופיל אחרי כמה ימים אני מתקשר אומרים שאין לי פרופיל אבל אני בחייל רגלי S: צבא דימקלו קיצר חפירה on
מקווה בשבילך לפרופיל גבוהה.. בהצלחה בכ"מ.
ברוך שובך?
אחי באיזה לישכה היית ?..
חח אני הייתי בירושלים אחי כל המבחן הפסיכוטכני חירטטתי.. הגעתי ב-9 בבוקר לירושלים (התעוררתי ב5 רק בשביל להגיע ב9).. ועד שהגעתי למבחנים האלה היה כבר 4 בצהריים חחח התחלתי לחרטט..
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
מניאק אני מחכה לצו שלי :[
איזה סיפור ארוך.. חח
העיקר שאתה חיי אחי.. לא?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
מזל טוב